Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jaki wózek- temat zbiorczy.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-08-05, 07:03   #3231
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan
Dot.: Jaki wózek- temat zbiorczy.

Cytat:
Napisane przez Martyna885 Pokaż wiadomość
Funpic Masz racje!!!!
Ja napisze tak, ze mielismy JOOLZA ale jak juz pisalam szybko sie go pozbyłam po kilkudniowym wozeniu w kubelku malucha!, jest tak taki dyskonfort o czym juz pisalam!! Opinie pozytywne na temat takiego siedziska to dopiero bzdura!!!

Poza tym dla zainteresowanych Joolz ma bardzo plyciutkie siedzisko-max dla 1,5roczniaka i potem musi nastapic zmiana bo dziecko bedzie skolone na maksa!!!

Poza tym jesli wybierasz wozek wez pod uwage argumenty jaki przemawiaja za tym i konkretnym modelem oraz wez uwage swoja sytuacje, pietro na jakim mieszkasz itd a nie sluchaj kolezanek, ktos moze miec 20kg wozek i mieszka w domu z podjazdem i dla niej jest idealny to nie znaczy ze ty beziesz sie tym sugerowac i wnosic taki ciezar bo dla kogos byl iedalny???! BEz sensu !!!! Patrz na swoje mozliwosci, ja tez planowalam zakup przereklamowanego Joolza na caly okres uzytkowania ale dziecko nawet niezdazylo wyrosnac i juz sie go pozbylismy po ok pol roku wiec bierzcie pod uwage wszystkooo!!! Najlepiej ogladac wozki-chociaz ja tez ogladalam i kupilam niewypal!!!
przyznać się która założyła drugie konto:ha haha:

tak kubełki są bardzo niewygodne można dla twojego dziecka.
Mój synek w Jolzie śpi ponad 3 godz bo bardzo mu ta pozycja odp.
A druga sprawa większość firmowych drogich wózków to kubełki no Bugaboo Cameleon, Stokke gdyby były szkodliwe to by nie były produkowane i tyle gwiazd by Nimi nie jeździło
A może twoje dziecko jest jakieś wielkie że 1,5 rocznika się nie mieścił znam 1,5 roczniaki które są większe od mojego 3 latka
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora