Raczkowanie
Przekupka: 2 pkt / 100% pozyt.
|
w sierpniu kosmetyki do włosów, twarzy, paznokci !!
Zdjęcie 1.:
1) Odżywka do włosów, z naturalnymi ekstraktami z malin i czerwonego jabłka ENLIVEN, do włosów suchych, pozbawionych blasku i trudno rozczesujących się - kupiona pół roku temu, odżywki zostało mniej więcej pół opakowania (ok.200ml z 400ml),
2) Odżywka z proteinami jedwabiu PROFISilk do włosów łamliwych, matowych, trudnych do ułożenia, 300ml - odżywka była używana max 3. razy niewielką ilością, więc jest prawie pełna - data ważności 12.07.2013 (kupiona w zeszłym miesiącu), - brak
3) Żel-spray uniesienie u nasady SCHOCKWAVES, poziom utrwalenia określony na 4 kreski, maksymalna objętość z termo-ochorną (zużycie ok.30ml ze 150ml), - brak
4)Krem po prostu proste SCHOCKWAVES, poziom utrwalenia określony na 2 kreski, prostuje i zapewnia termo-ochronę (zostało ok.40% opakowania 100ml),
5) Jedwabna odżywka regenerująca Naturia Silk - kupiona dwa miesiące temu, zostało jej około połowy (czyli ok.30-25ml z 50ml)
Zdjęcie 2.:
1) Płyn do demakijażu oczu Essence, 50ml - nie był używany, - brak
2) Peeling myjący z czarną porzeczką, wygładzający, Joanna body Naturia - zostało troszkę mniej jak połowa,
Zdjęcie 3.:
1) Korektor Revlon Age Defying SPA, kolor: 004, Medium Deep, 1,18ml - raz użyty na próbę,
2) Korektor Stay Natural Essence, kolor 02 soft sand, 1,5 ml - raz użyty na próbę, - brak
3) Korektor Fast & Flawless Sally Hansen, kolor Medium Beige, 1.6g - raz użyty na próbę, - brak
4) Korektor 2 in 1 Perfect Cover Sensique, rozświetlający korektor pod oczy i korektor na popękane naczynka, 9,2g - raz użyty na próbę, - brak
Zdjęcie 4.:
1) Szminka w płynie Superstay Powergloss 12H color-shine Maybelline, kolor: 145 Fresh Pink - raz użyte,
2) Szminka w płynie L'oreal, Glam Shine Natural Glow nr.415, 6ml - nie trafiony prezent, raz użyty,
Zdjęcie 5.:
1) Lakier do paznokci Miss Selene (Golden Rose), odcień nr. 222
2)Lakier do paznokci Inglot, odcień nr. 510
3)Lakier do paznokci Essence multi dimension, odcień nr. 39 spicy - brak
4)Lakier do paznokci CCuk (Constance Carroll UK), odcień nr. 173 rose
5)Lakier do paznokci Golden Rose, odcień nr. 152
Zdjęcie 6.:
1) Puder w kompakcie Constance Carroll, kolor 13 Tea Rose, 10g - raz użyty,
2)Rozświetlacz firmy Collection 2000, odcień 3 Just Peachy,
3)Mała paletka (17 z 18- bez czarnego, wykruszył się)cieni do powiek, NO NAME (była do gazety dołączona) - dorzucam nie używany aplikator z inglota,
4)Róż do policzków, TCW (the color workshop) - z kompletu kosmetyków tej firmy, nie był używany (nie mój odcień),
5)Paleta 24 cieni do powiek, RUBY ROSE, niektóre cienie mają miniminimalne ślady użytkowania - dorzucam nie używany aplikator z inglota,
*6)Cień do powiek nr.5 z Sensique,
*7)Cień duo do powiek z Sensique (był dołączony do gazety),
*8)Cień duo do powiek z rozświetlaczem WIBO,
*9 i 10)Cienie duo do powiek z TCW (the color workshop), przy jasnym brązowym widać ślad zużycia
*Te cienie do powiek mogę oddać za jakąś drobną rzecz 
Wiem, że jestem nowa i nie bardzo ufacie nowym osobom na forum, ale ja jestem uczciwa i nie macie czego się obawiać. Zachęcam
Edytowane przez m00niska89
Czas edycji: 2012-08-13 o 20:51
Powód: braki
|