|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
w sierpniu kosmetyki do włosów, twarzy, paznokci !!
Zdjęcie 1.:
1) Odżywka do włosów, z naturalnymi ekstraktami z malin i czerwonego jabłka ENLIVEN, do włosów suchych, pozbawionych blasku i trudno rozczesujących się - kupiona pół roku temu, odżywki zostało mniej więcej pół opakowania (ok.200ml z 400ml), 2) Odżywka z proteinami jedwabiu PROFISilk do włosów łamliwych, matowych, trudnych do ułożenia, 300ml - odżywka była używana max 3. razy niewielką ilością, więc jest prawie pełna - data ważności 12.07.2013 (kupiona w zeszłym miesiącu), - brak 3) Żel-spray uniesienie u nasady SCHOCKWAVES, poziom utrwalenia określony na 4 kreski, maksymalna objętość z termo-ochorną (zużycie ok.30ml ze 150ml), - brak 4)Krem po prostu proste SCHOCKWAVES, poziom utrwalenia określony na 2 kreski, prostuje i zapewnia termo-ochronę (zostało ok.40% opakowania 100ml), 5) Jedwabna odżywka regenerująca Naturia Silk - kupiona dwa miesiące temu, zostało jej około połowy (czyli ok.30-25ml z 50ml) Zdjęcie 2.: 1) Płyn do demakijażu oczu Essence, 50ml - nie był używany, - brak 2) Peeling myjący z czarną porzeczką, wygładzający, Joanna body Naturia - zostało troszkę mniej jak połowa, Zdjęcie 3.: 1) Korektor Revlon Age Defying SPA, kolor: 004, Medium Deep, 1,18ml - raz użyty na próbę, 2) Korektor Stay Natural Essence, kolor 02 soft sand, 1,5 ml - raz użyty na próbę, - brak 3) Korektor Fast & Flawless Sally Hansen, kolor Medium Beige, 1.6g - raz użyty na próbę, - brak 4) Korektor 2 in 1 Perfect Cover Sensique, rozświetlający korektor pod oczy i korektor na popękane naczynka, 9,2g - raz użyty na próbę, - brak Zdjęcie 4.: 1) Szminka w płynie Superstay Powergloss 12H color-shine Maybelline, kolor: 145 Fresh Pink - raz użyte, 2) Szminka w płynie L'oreal, Glam Shine Natural Glow nr.415, 6ml - nie trafiony prezent, raz użyty, Zdjęcie 5.: 1) Lakier do paznokci Miss Selene (Golden Rose), odcień nr. 222 2)Lakier do paznokci Inglot, odcień nr. 510 3)Lakier do paznokci Essence multi dimension, odcień nr. 39 spicy - brak 4)Lakier do paznokci CCuk (Constance Carroll UK), odcień nr. 173 rose 5)Lakier do paznokci Golden Rose, odcień nr. 152 Zdjęcie 6.: 1) Puder w kompakcie Constance Carroll, kolor 13 Tea Rose, 10g - raz użyty, 2)Rozświetlacz firmy Collection 2000, odcień 3 Just Peachy, 3)Mała paletka (17 z 18- bez czarnego, wykruszył się)cieni do powiek, NO NAME (była do gazety dołączona) - dorzucam nie używany aplikator z inglota, 4)Róż do policzków, TCW (the color workshop) - z kompletu kosmetyków tej firmy, nie był używany (nie mój odcień), 5)Paleta 24 cieni do powiek, RUBY ROSE, niektóre cienie mają miniminimalne ślady użytkowania - dorzucam nie używany aplikator z inglota, *6)Cień do powiek nr.5 z Sensique, *7)Cień duo do powiek z Sensique (był dołączony do gazety), *8)Cień duo do powiek z rozświetlaczem WIBO, *9 i 10)Cienie duo do powiek z TCW (the color workshop), przy jasnym brązowym widać ślad zużycia *Te cienie do powiek mogę oddać za jakąś drobną rzecz ![]() Wiem, że jestem nowa i nie bardzo ufacie nowym osobom na forum, ale ja jestem uczciwa i nie macie czego się obawiać. Zachęcam ![]() Edytowane przez m00niska89 Czas edycji: 2012-08-13 o 20:51 Powód: braki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
Przekupka: 77 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: w sierpniu kosmetyki do włosów, twarzy, paznokci !!
może coś wypatrzysz u mnie za:
- Odżywka z proteinami jedwabiu PROFISilk do włosów łamliwych, matowych, trudnych do ułożenia, 300ml - odżywka była używana max 3. razy niewielką ilością, więc jest prawie pełna - data ważności 12.07.2013 (kupiona w zeszłym miesiącu), - Żel-spray uniesienie u nasady SCHOCKWAVES, poziom utrwalenia określony na 4 kreski, maksymalna objętość z termo-ochorną (zużycie ok.30ml ze 150ml), |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za
2) Korektor Stay Natural Essence, kolor 02 soft sand, 1,5 ml - raz użyty na próbę, 3) Korektor Fast & Flawless Sally Hansen, kolor Medium Beige, 1.6g - raz użyty na próbę, 4) Korektor 2 in 1 Perfect Cover Sensique, rozświetlający korektor pod oczy i korektor na popękane naczynka, 9,2g - raz użyty na próbę, ? odpisz u mnie proszę ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
cos za blyszczyk 1 superstay i 1) Odżywka do włosów, z naturalnymi ekstraktami z malin i czerwonego jabłka ENLIVEN, do włosów suchych, pozbawionych blasku i trudno rozczesujących się - kupiona pół roku temu, odżywki zostało mniej więcej pół opakowania (ok.200ml z 400ml),
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
to ja podziękuję cena nowej to ok 6 zł wiec mi się nijak nie opłaca
Edytowane przez _cup of tea_ Czas edycji: 2012-08-09 o 18:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
jednak podziekuję, bo widzialam na all ,ze te odzywki są za kilka złotych, a pedzle sa drozsze wiec nie opłaca mi sie, pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
cos za
1) Szminka w płynie Superstay Powergloss 12H color-shine Maybelline, kolor: 145 Fresh Pink - raz użyte, 4)Lakier do paznokci CCuk (Constance Carroll UK), odcień nr. 173 rose 1) Płyn do demakijażu oczu Essence, 50ml - nie był używany, |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
mi by pasowało, tylko zawieszki wszystkie mam posrebrzane, nie mam złotych niestety
![]() ---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- tak, są posrebrzane ![]() ![]()
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=635657
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
mogę oddać obie bransoletki
![]() czyli byłoby: bransoletka biała żółty i pomarańczowy sznurek + muszelka i słonik b. błękitna czarna z kotem za 3 korektory i płyn do demakijażu daj znać czy Ci pasuje, jeśli tak wyślę PW z adresem bo chciałabym żebyś wysłała paczuszkę pierwsza, ja wyślę jak tylko dostanę Twoją ![]()
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
a masz typowo koralowy?
---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- dziekuje, ale szkam troche innego |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Lux Mundi
|
Cześć
![]() Znajdziesz coś u mnie za : 2) Odżywka z proteinami jedwabiu PROFISilk do włosów łamliwych, matowych, trudnych do ułożenia, 300ml - odżywka była używana max 3. razy niewielką ilością, więc jest prawie pełna - data ważności 12.07.2013 (kupiona w zeszłym miesiącu), 3) Żel-spray uniesienie u nasady SCHOCKWAVES, poziom utrwalenia określony na 4 kreski, maksymalna objętość z termo-ochorną (zużycie ok.30ml ze 150ml), 2)Lakier do paznokci Inglot, odcień nr. 510 ? ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Coś za
1) Odżywka do włosów, z naturalnymi ekstraktami z malin i czerwonego jabłka ENLIVEN 2) Odżywka z proteinami jedwabiu PROFISilk do włosów łamliwych, matowych, trudnych do ułożenia 5) Jedwabna odżywka regenerująca Naturia Silk 2) Peeling myjący z czarną porzeczką, wygładzający, Joanna body Naturia brązowy lakier essence
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
coś za odżywki do włosów?
MOJA WYMIANKA ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post74402661 kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post66122351 książki szukam ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post74115786 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
niestety nic
![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
hej oddam BB Garniera za
-Odżywka z proteinami jedwabiu PROFISilk - Żel-spray uniesienie u nasady SCHOCKWAVES - Lakier do paznokci Essence multi dimension, odcień nr. 39 spicy Jeśli tak może być to zapraszam na pw ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Konto usunięte
|
Coś u mnie za
1) Szminka w płynie Superstay Powergloss 12H color-shine Maybelline, kolor: 145 Fresh Pink - raz użyte, i 2)Rozświetlacz firmy Collection 2000, odcień 3 Just Peachy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:45.