2012-08-11, 11:39
|
|
|
potworkowa
|
Dot.: Bo wszystkie PMki to jedna rodzina, a już za rok wybije TA godzina :D PM2013 cz
Cytat:
Napisane przez extassy
|
Cytat:
Napisane przez Viollet87
Cześć
Kaczuszko, pamiętasz jak kiedyś pytałam czy masz problemy ze snem? Pisałam wtedy o tych poduszkach które wkleiła extassy - wszystkie ciężarne / po-ciężarne koleżanki potwierdzają, że to działa 
|
teraz szczerze mówiąc nie opłaca mi się kupować, bo takie noce zdarzają mi się raz na dwa tygodnie raptem, a tż wymasował porządnie bolący krzyż i już normalnie funkcjonuję. no i fakt, że już zaczynają mi się kości do porodu rozłazić robi swoje.
Cytat:
Napisane przez wiecznie_pod_wiatr
dobrą decyzję podjęliście
to ja jakaś dziwna jestem, bo mnie niemowlęce/dziecięce kupy nie przerażają. A trochę ich się na zmieniałam, mimo że nie mam swoich dzieci
ja poproszę  . Nie jadłam jeszcze w tym sezonie malin 
|
gadaliśmy i doszliśmy do wniosku, że 120 km to nie jest jeszcze Bóg wie jak daleko.
ja przy siostrzenicy nauczyłam się, że z dzieckiem trzeba być przygotowanym na wszystko, łącznie z myciem całego bobasa przy zmienianiu pieluchy 
malinki dla Ciebie 
Cytat:
Napisane przez myszkakinia
muszę się wyżalić
przed chwilą napisał do mnie DJ, z którym byliśmy umówieni na spotkanie, że termin na przyszły rok nieaktualny! Strasznie się wkurzyłam, bo próbowałam się tym kolesiem spotkać od dawna. Pierwszy raz dzwoniłam pod koniec lipca, powiedział, że ma wszystko wolne, że spokojnie żebym zadzwoniła na dzień, dwa gdy się będę chciała spotkać. Dzwoniłam, najpierw się mieliśmy spotkać we wtorek, później w czwartek.. W czwartek przełożył godzinę spotkania, zgodziłam się na inną, później w ogóle odwołał, że się nie wyrobi.. Chciał się spotkać dziś, to się umówiliśmy na dzisiaj, a on mi przed chwilą pisze że nieaktualne!!! Z jego winy ciągle przekładaliśmy, a na koniec nas olał :/ najgorsze jest to, że byłam na niego zdecydowana, dostałam namiary z polecenia, dobrze mi się z nim gadało przez telefon, wydawał się konkretny i profesjonalny :/
teraz nie wiem co zrobić.. najpierw gadaliśmy z zespołem, który grał 3 tygodnie temu u naszych znajomych, oni się zgodzili na dwa tygodnie przytrzymać nam termin.. Jutro ten czas mija. Ja się już bardziej nastawiłam na DJ'a, bo robimy małe wesele i koszt zespołu będzie stanowił 1/3 ceny sali.. 
|
już ja bym mu zrobiła reklamę
dastin co za sen
-15kg
|
|
|