2012-11-27, 08:30
|
|
Raczkowanie
Przekupka: 0 pkt / 0% pozyt.
|
Torba Giordani Gold by Oriflame
Witam pierwszy raz pisze tu o wymianę ale postanowiłam spróbować otóż mam na wymianętorbę Giordani Gold od Oriflame, chętnie wymienię na płaszczyk do połowy uda kolor fiolet,czarny, niebieski lub beż Mam również na wymianę kosmetyki Nowe-
Regenerujący krem na dzień Time Reversing---Cudownie regeneruje i rewitalizuje dojrzałą skórę. Jego przeciwstarzeniowa formuła poprawia jędrność i elastyczność skóry, zmniejsza ilość zmarszczek, spłyca głębokie bruzdy, chroni przed szkodliwym wpływem środowiska. Złocisty pigment rozświetla cerę. 50ml-(cena 99zł) oraz
Regenerujący krem oczyszczający Time Reversing---Kompleksowe działanie oczyszczające w jednym kosmetyku do suchej, dojrzałej cery. Spełnia rolę mleczka, płynu do demakijażu i toniku. Po nałożeniu krem zmienia się w gęsty olejek. Wzbogacony ekstraktem z nasion Vigna Aconitifolia, by stymulować odnowę komórkową i odsłonić świeżą cerę. 150 ml--(cena 39zł).
Krem do ciała Amazonia--Fantastycznie nawilżający krem do ciała o zapachu, który pobudza i zachwyca zmysły. Wzbogacony ekstraktem z kwiatów passiflory, doskonale się wchłania, czyniąc skórę miękką i odżywioną. 200 ml
Wymienię na marynarkę taliowaną rozm 36/38, 2xbluzkę koszulową na długi rękaw rozm 36/38, spodnie proste eleganckie lub rurki dżinsowe 36/38 lub 27
Edytowane przez monisia198408
Czas edycji: 2018-03-09 o 15:15
|
|
|