|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Torba Giordani Gold by Oriflame
Witam pierwszy raz pisze tu o wymianę ale postanowiłam spróbować
![]() ![]() Regenerujący krem na dzień Time Reversing---Cudownie regeneruje i rewitalizuje dojrzałą skórę. Jego przeciwstarzeniowa formuła poprawia jędrność i elastyczność skóry, zmniejsza ilość zmarszczek, spłyca głębokie bruzdy, chroni przed szkodliwym wpływem środowiska. Złocisty pigment rozświetla cerę. 50ml-(cena 99zł) oraz Regenerujący krem oczyszczający Time Reversing---Kompleksowe działanie oczyszczające w jednym kosmetyku do suchej, dojrzałej cery. Spełnia rolę mleczka, płynu do demakijażu i toniku. Po nałożeniu krem zmienia się w gęsty olejek. Wzbogacony ekstraktem z nasion Vigna Aconitifolia, by stymulować odnowę komórkową i odsłonić świeżą cerę. 150 ml--(cena 39zł). Krem do ciała Amazonia--Fantastycznie nawilżający krem do ciała o zapachu, który pobudza i zachwyca zmysły. Wzbogacony ekstraktem z kwiatów passiflory, doskonale się wchłania, czyniąc skórę miękką i odżywioną. 200 ml Wymienię na marynarkę taliowaną rozm 36/38, 2xbluzkę koszulową na długi rękaw rozm 36/38, spodnie proste eleganckie lub rurki dżinsowe 36/38 lub 27 Edytowane przez monisia198408 Czas edycji: 2018-03-09 o 15:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Dot.: Torba Giordani Gold by Oriflame
takagwiazdka nic
---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- garfieldek nic |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Mogę za nie oddac spodnie i czarny kardigan - tylko on jest szeroki na dole
---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- Fioletowa bluza jest mojej kolezanki ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- Chyba ze cos jeszcze Cie z mojego watku zaintersuje |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za wszystko
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za oba kosmetyki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
Regenerujący krem na dzień Time Reversing---Cudownie regeneruje i rewitalizuje dojrzałą skórę. Jego przeciwstarzeniowa formuła poprawia jędrność i elastyczność skóry, zmniejsza ilość zmarszczek, spłyca głębokie bruzdy, chroni przed szkodliwym wpływem środowiska. Złocisty pigment rozświetla cerę. 50ml-(cena 99zł) oraz Regenerujący krem oczyszczający Time Reversing---Kompleksowe działanie oczyszczające w jednym kosmetyku do suchej, dojrzałej cery. Spełnia rolę mleczka, płynu do demakijażu i toniku. Po nałożeniu krem zmienia się w gęsty olejek. Wzbogacony ekstraktem z nasion Vigna Aconitifolia, by stymulować odnowę komórkową i odsłonić świeżą cerę. 150 ml--(cena 39zł).
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
cos za torbę lub za wszystko?
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
coś za obydwa kosmetkyi?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
cos za
Regenerujący krem na dzień Time Reversing- Regenerujący krem oczyszczający Time Reversing?
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
hello
![]()
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
w bdb niema dziur, plam zmechaceń itp tylko tak jak napisałam 2/3guzików niema ale ,mozna przeszyć z góry
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
:)
|
cos za torbe i dwa kremy ori?
---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- chetnie oddam. co proponujesz ? najbardziej zalezy mi na pierwszym kremie i torbie ![]() Edytowane przez karollajna85 Czas edycji: 2012-11-29 o 21:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:57.