Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Styczniowo-lutowe Mamusie cz. VIII Rozpakowywanie trwa:)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-12-17, 14:19   #454
Ewik86
Zakorzenienie

Dot.: Styczniowo-lutowe Mamusie cz. VIII Rozpakowywanie trwa:)

Hej dziewczyny

Z dobrych wiadomości pochwalę się, że nie wyhodowałam paciora

Ze złych napiszę, że pokłóciłam się dziś z mężem, tak mnie zdenerwował, że spłakałałam się jak bóbr i wyszłam z domu, bo nie mam ochoty na niego patrzeć.

No i dziś ok 16 mam wizytę u ortopedy i poproszę o trzymanie kciuków, żeby mi naprawdę doradził czy lepszy u mnie poród sn czy cc, a nie tylko na odwał się przyjął i wzruszył ramionami.

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Ja mam naprawdę BARDZO wymagające usta, żadne wazelinowe czy parafinowe specyfiki mi nie pomagają. Wszystkie pomadki dają tylko chwilowe efekty. Ostatnio kupiłam w aptece Tisane: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...-sloiczku.html i to był strzał w 10. Naprawdę, zapomniałam o problemie suchych ust, już mi nie krwawią, nie pękają (a są naprawdę ekstremalnie wrażliwe na wszelkie mrozy i wiatry). Może powinnaś spróbować? Drogie to to nie było (6,60zł), jest wydajne, używam kilka razy dziennie i zaledwie troszeczkę ubyło. Trochę niewygodne opakowanie, co prawda, ale dla chcącego nic trudnego. Najważniejsze, że działa najlepiej ze wszystkich "leków" do ust, jakie miałam, no i nie ulatnia się z ust po kilku minutach, tylko siedzi na nich przez kilka godzin.
Dzięki za radę Na pewno z niej skorzystam jeśli ten balsam nie pomoże- próbek mam chyba ze 30

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
przyszedł przed chwilą listonosz z paczką do mnie, zamówiłam oilatum, i było w takim pudełku ze styropianu, nienawidzę tego dźwięku jak się rozwala ten styropian! az ciary mam aaaaaaaaaawrrrrrrrrrr
Też tego dźwięku nienawidzę. Muszę od razu zatykać uszy albo wyjść do innego pokoju

No i gratuluję rozpoczętych tygodni

Dominika

Alicja
Ewik86 jest offline Zgłoś do moderatora