2012-12-17, 14:19
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe Mamusie cz. VIII Rozpakowywanie trwa:)
Hej dziewczyny 
Z dobrych wiadomości pochwalę się, że nie wyhodowałam paciora   
Ze złych napiszę, że pokłóciłam się dziś z mężem, tak mnie zdenerwował, że spłakałałam się jak bóbr i wyszłam z domu, bo nie mam ochoty na niego patrzeć.
No i dziś ok 16 mam wizytę u ortopedy i poproszę o trzymanie kciuków, żeby mi naprawdę doradził czy lepszy u mnie poród sn czy cc, a nie tylko na odwał się przyjął i wzruszył ramionami.
Cytat:
Napisane przez BlackSanctum
Ja mam naprawdę BARDZO wymagające usta, żadne wazelinowe czy parafinowe specyfiki mi nie pomagają. Wszystkie pomadki dają tylko chwilowe efekty. Ostatnio kupiłam w aptece Tisane: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...-sloiczku.html i to był strzał w 10. Naprawdę, zapomniałam o problemie suchych ust, już mi nie krwawią, nie pękają (a są naprawdę ekstremalnie wrażliwe na wszelkie mrozy i wiatry). Może powinnaś spróbować? Drogie to to nie było (6,60zł), jest wydajne, używam kilka razy dziennie i zaledwie troszeczkę ubyło. Trochę niewygodne opakowanie, co prawda, ale dla chcącego nic trudnego.  Najważniejsze, że działa najlepiej ze wszystkich "leków" do ust, jakie miałam, no i nie ulatnia się z ust po kilku minutach, tylko siedzi na nich przez kilka godzin.
|
Dzięki za radę Na pewno z niej skorzystam jeśli ten balsam nie pomoże- próbek mam chyba ze 30 
Cytat:
Napisane przez Delicjanka
przyszedł przed chwilą listonosz z paczką do mnie, zamówiłam oilatum, i było w takim pudełku ze styropianu, nienawidzę tego dźwięku jak się rozwala ten styropian! az ciary mam aaaaaaaaaawrrrrrrrrrr
|
Też tego dźwięku nienawidzę. Muszę od razu zatykać uszy albo wyjść do innego pokoju 
No i gratuluję rozpoczętych tygodni
|
|
|