Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Płeć maleństw poznajemy i pierwsze kopniaki czujemy. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-12-30, 13:17   #3043
lonely_lady
Zakorzenienie

Dot.: Płeć maleństw poznajemy i pierwsze kopniaki czujemy. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.

Cytat:
Napisane przez xal Pokaż wiadomość
Bo widzisz, myślałam, że Ty tak jak moja babcia, wieczorem umiera z gorączki albo na co innego i prawie pogotowie jest wzywane, a ano ledwo lepiej to już do kościoła leci ale nie przegadasz...
nie, no bez przesady. Chodzimy do kościoła raczej w każdą niedzielę, ale z klanem mocherowych beretów się nie utożsamiam

Cytat:
Napisane przez happy blue Pokaż wiadomość
w ogóle nie lubisz miodu czy tylko w połączeniu z mlekiem Cię zniechęca? też nigdy tej mikstury nie piłam/[COLOR="Silver"]
ogólnie nie lubię miodu. A mleko z miodem to już całkiem mnie odrzuca.. Jedynie wodę z miodem i cytryną mój organizm toleruje

Cytat:
Napisane przez MoTyleKsw Pokaż wiadomość
Nie nawidzę mleka...W ogóle nie piję od 6 roku życia. Staram się zastępować innymi produktami mlecznymi.
Miodu i czosnku też nie trawię, więc biedna będę jak zachoruję.
ja do mleka miałam podejscie neutralne, ale w ciąży coraz częściej mam ochotę i po nie sięgam.. Miodu nienawidzę, czosnek tylko w małych ilościach jako dodatek. Ale jak choruję to siekam sobie dwa ząbki na bułeczkę, daję dużo masła i wcinam pod przymusem. Bo wiem, że działa cuda. Na pocieszenie dodam, że można kupić w aptekach czosnek bezzapachowy w tabletkach

Cytat:
Napisane przez humpback Pokaż wiadomość
działaj już teraz. a jak się dziś czujesz?
dziś już o niebo lepiej. Ale leżę w łóźeczku i się kuruję. Paracetamol wczoraj zbił mi gorączkę i poczułam ulgę

Cytat:
Napisane przez xal Pokaż wiadomość
Z tym Twoim czuciem to czujesz, tylko młode Cię przyzwyczaja delikatnie bo to jest to. A Ty byś od razu chciała takiego kopa, żeby się zwinąć
Tatuś ma mocne, wysportowane nogi, mamusia też więc powinnam poczuć porządne kopniaki

lonely_lady jest offline Zgłoś do moderatora