Zakorzenienie
|
Dot.: Tu katarek, tam ząbek, mama biega i robi porządek - Mamy maj -czerwiec 2012
Cytat:
Napisane przez natusiakac21
ja też widzę tylko jedno. Mała jest śliczna 
:
|
dzieki juz widac dwa zdjecia, chyba cos z wizazem było nie tak..
Cytat:
Napisane przez benka99
U nas też zła noc. Maks spał z nami, w środku. Tak się wiercił i rozpychał całą noc, że mało z Tżtem z łóżka nie pospadaliśmy.
Mój mały też robi kupsko codzień rano. Mi się baaardzo nie chce wstawać rano i jak już bardzo marudzi albo zaczyna płakać to dopiero wstaje i przewijam, więc trochę z tą kupą leży. Ale nic mu się na pupie nie dzieje.
Wiem, jestem wyrodną matką

Kiedy mogę przyjechać??
I pochwalę się jeszcze, żę dziś Maks pierwszy raz jechał w "dużym" foteliku i chyba mu się podobało 
|
Ja juz spie z małą sama, TŻ tak chrapie, że dodatkowo budził mi dziecko wiec go miło eksmitowałam musze sie przeciez chociaz troche wyspac 
Na siłownie chcesz przyjezdzac czy co?:PP zapraszam, kiedykolwiek
Jaki macie fotelik?
Cytat:
Napisane przez Gaabbi
To normalne, że mleko jeszcze Ci się pojawia. Znam przypadek kobiety koło 50tki, której mleko się pojawia w piersiach. Mało tego, wypływa jej, jak widzi matkę karmiącą dziecko  To się nazywa instynkt
Renatka, ja kupowałam rolety tutaj http://www.rolety.compl.pl/
|
Wow, z tą kobietą to niezła opowiesc, szok 
Dzieki za namiar 
Cytat:
Napisane przez moniczka1302
Co do sprzątania .... to jestem pedantyczna od tym względem i nie wyobrażam sobie myc podłogi raz na miesiąc  i myję 2 razy na tydzień + odkurzanie. Można szybko dojśc do wprawy i zajmuje mi to około 10 minut. Kurze ścieram co 2 dni bo mnie szlag trafia jak widzę to coś na meblach... No nerwica natręctw normalnie...  W zasadzie wszystko robię sama, mąż niewiele pomaga bo go nie ma w domu aż do wieczora, więc i zakupy musze przytargac. Zakupy robię raz na tydzień, czyli duże Świeże to tylko bułki/chleb + wędlina, po które lata mąż rano.
Rzuciłam prasowanie, prasuje tylko to co wymaga prasowania. Resztę składam, głądzę ręką, a reszta wygładzi się na d..ie. 
|
Właśnie ja tez mysle,że mam nerwice natrectw, bo nawet jak ostatnio poszłam na spacer z małą, a w tym czasie TŻ miał wytrzec kurze i odkurzyc.. to poprawiałam 
Cytat:
Napisane przez benka99
Maksio waży 10,7kg a wzrost ok. 77cm. Ciasno mu już było w tym foteliku - nosidełku, zwłaszcza teraz jak był grubiej ubrany. Kupiliśmy Caretero 9-25kg. Fotelik wydaje się ok, 2 znajome miały i były bardzo zadowolone. My mamy rodzinę na miejscu, sklepy, basen więc raczej w dalekie podróże nie jeździmy. Myślę, że taki wystarczy.
|
Ten fotelik jest montowany tylko przodem, czy też tyłem do kierunku jazdy? Szukam jakiegos.. Moja tez juz robi sie za duza na nosidełko, ale chyba powinna miec jeszcze taki montowany tyłem?
i koniecznie bez isofix czy jak to tam mamy zbyt starego grata
Cytat:
Napisane przez kapukat
_Agata - ja starałam się i dawać mu smoczek i wodę, jak nie ma cycka to on się tak drze, jakbym conajmniej z niego skórę zdzierała, a do tego jak tylko "uciekam" z cyckiem gdzieś to on mnie na śpiocha goni, wtedy i ja się męczę i on się męczy i po co nam to?
|
jakbym o mojej małej słyszała... nie toleruje zadnego smoka, butelki, niekapka.. nawet nie umie pociagnac z butli np, tylko cyc i cyc 
i tez mnie tak goni za cycem w nocy wedrujemy po całym łózku