Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wakacyjne Mamy 2012 (XXI) - część VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-26, 08:45   #2464
agunia82
Zakorzenienie

Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXI) - część VI

Witam się z kawusią
I dzieckiem bawiącym się w przesuwanie krzesła

Cytat:
Napisane przez depoison Pokaż wiadomość

A tak trochę od czapy - jakiej długości stopy mają wasze dzieci?
Bo właśnie zmierzyłam jedną z tych odbitek kopytka, jakie dawałam dziadkom w prezencie i okazało się, że Zosia ma stópkę długości 8 cm. Pewnie trzeba by do pięty dodać jeszcze z pół cm (odbiła się chyba ociupinkę przed końcem ), ale to chyba i tak niewiele, nie?
coś koło 9cm

Cytat:
Napisane przez blueberry88 Pokaż wiadomość
Męczymy temat fotelików i First Class odpada, bo nie ma regulowanego zagłówka, no i podobno nie można regulować pochylenia, gdy jest zapięty.
no to męczcie dalej i dawaj znać na bieżąco co i jak

Cytat:
Napisane przez wvictoria Pokaż wiadomość
Cześć,
nocka jak to nocka, zwyczajna. No, prawie zwyczajna bo cała noc mnie tak głowa bolała, że szkoda gadać. Dzieć obudził się o 7 i mąż się nim zajmował bo ja jak podnosiłam głowę to łzy mi same leciały. Nie wiem o co chodzi... Ale wypiłam kawę, zjadłam tabletkę przeciwbólową i jest dobrze Teraz moi trzej mężczyźni, mąż, dzieć i królik, śpią

Wiesz, jak już doprawiać to ziołami, na pewno nie solą czy vegetą. Ale ja się w temat nie zagłębiałam bo mój mały wsuwa co by mu nie dać
oj bidulka, wczoraj biegunka, dzisiaj to mam nadzieję, że już będzie ok

też mi się wydaje, że ziołami by można spróbować. Na pewno nie solą ani gotowymi mieszankami

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora