Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-29, 20:41   #306
Olcia
Zakorzenienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III

Cytat:
Napisane przez PaulinaMigotka Pokaż wiadomość
Fajny pomysł Tylko ja tego nie zrobię, bo nie założyłam wątku.

Ja tak samo, zwłaszcza, że zajrzałam na koniec

Ja też nie chcę mieć dzieci, nie nadaję się do tego zupełnie. Moje prawie wszystkie kuzynki mają dzieci i ostatnio jedna mi mówi "zobaczysz jak będziesz mieć swoje to...". Ja jej na to, że nie będę mieć, a ona: "na pewno będziesz, zmieni cie się". Tak samo ślub też nie jest mi do szczęścia potrzebny, żyję w tzw. luźnym związku i nie myślę o zakładaniu rodziny. Sporo moich koleżanek już jest po ślubie i ma dzieci, ja mam zupełnie inne potrzeby. Niestety sporo osób wtyka nos w nie swoje sprawy i bezczelnie wypytuje, kiedy slub, kiedy dziecko, kiedy drugie. Jak ktoś nie ma, to na pewno nie może, bo przecież każda chce.

Gratulacje!
Mnie czeka na dniach ważny życiowy egzamin (studia i obrona to pikuś przy tym moim zdaniem)i nie wiem jak sobie radzić ze stresem
Wiem, wiem, w takim razie prośba do Kociaaka, żeby umieścić artykuł wrzucony przez Migotkę w pierwszym poście

Cytat:
Napisane przez PaulinaMigotka Pokaż wiadomość
Dziękuję. Jeździłam trochę z tż-tem ale na plac nie miałam kiedy podjechać, jeździłam takimi drogami polnymi, na normalne bym nie wyjechała. Generalnie nie idzie mi źle, na plac jeździłam z instruktorem na każdych jazdach, ale boję się, że coś odwalę ze stresu i będzie po mnie. Łódź jest mało przychylnym miastem jesli chodzi o prawko, mało kto zdaje tu za pierwszym razem, generlanie ciężko jest tu zdać, bo czepiają się wszystkiego. Nie nastawiam się mocno, że zdam za pierwszym, w koncu zdam mam nadziję, bo jeździć umiem (no może parkowanie nie jest moją mocną stroną).
Dla mnie egzamin na prawo jazdy był najbardziej stresującym egzaminem. Matura, pierwsza sesja... to był luzik ale skupiłam się na maksa i zdałam za pierwszym razem
będzie dobrze i Ty też zdasz trzeba się tylko bardzo skupić, żeby nie popełnić głupich błędów
nie wiem jak w Łodzi, ale w Poznaniu jest pare miejsc, w których egzaminatorzy nagminnie uwalają...

Wracam do nauki na czwartkowy egzamin
Olcia jest offline Zgłoś do moderatora