2013-03-18, 19:12
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Dyskusje luźne i bardziej spięte ;) o ćwiczeniach i diecie :D
Cytat:
Napisane przez Ismenkusia
w Lidlu są po 2,30 zł  [/QUOTE
..Teraz to pojem sobie węgli  jak tłuszcze ciachne
|
banany? znowu zapełnię koszyk w kuchni, półeczkę w spiżarce i szufladę w zamrażalniku
a jaki masz rozkład B/T/W? jeśli można wiedzieć?
Cytat:
Napisane przez live
Dziewczęta a jecie czasami udka kurczaka ??odkąd byłam na redukcji to ich nie robiłam teraz już nie jestem więc zastanawiam się czy upiec sobie parę 
|
pewnie! bez skóry
ale i tak smakowo (!) wole gotowaną pierś z kurczaka niż pieczona nogę
Cytat:
Napisane przez konspiracja
Dzięk i za info o Omedze i D3 
Który magnez ma najwiecej magnezu?
sarray , a calcium jaki masz?
Ja sie szybko z miechem jeszcze bardziej polubiłam i teraz wieczorem bez opórów plaster po treningu koszę.
Dziewczyny a co z olejem lnianym - czy moge go właśnie w porze około wieczorowej zjesc? Nie mam go gdzie kiedy wcisnąc...
|
wciśnij razem z tym plastrem jeśli nie zaraz po treningu. Jeśli tak, to później- przed snem z innym źródłem białka będzie OK.
Magnez -B6 Forte z Doppel herz- 400mg magnezu w 1 tabletce -107% dziennego zapotezbowania, a jeszcze dostarczysz trochę z pożywieniem- wydaje mi sie, ze wystarczy
calcium pantothenicum- czyli wit.B5- włosy przestały mi wypadać no ale wapń jako makroskładnik to nie jest
Cytat:
Napisane przez Scio
Nie mam szwów, za to mi się zrobił krwiak pod skórą, z miny lekarza wyczytałam, że nie jest zbyt dobrze 
|

jakby było niezbyt dobrze to by powiedział i coś zalecił a nie miny stroił! 
Cytat:
Napisane przez Trixxi
a jakie jajka kupujecie? wybieracie zawsze te 0? bo one są dość drogie i u mnie w domu zawsze się 3 kupuje wiem że te są najgorsze no ale chcąc nie chcąc jestem na nie skazana bo ja za zakupy nie płacę więc wolę nie wybrzydzać
|
jak jestem skazana to jem 3, jak sama kupuję to 0. Widomo, ze jajka od kur z hodowli klatkowych nie są tak wartosciowe jak te od wolnobiegajacych, no ale jajko to jajko- odpowiednie składniki przecież ma. Nie wierzę, że kulturyści jedzący -naście jajek dziennie (oczywiście niektórzy tylko, na jakimś etapie swojej drogi) mają jajka od babci ze wsi A właśnie- najlepsze jajca ze wsi- bez numerka
Cytat:
Napisane przez Klepsydra88
|
szkoda, ze jej sprzęt nie podpasował..a tak marzy by pozbyć się boczków
|
|
|