Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dyskusje luźne i bardziej spięte ;) o ćwiczeniach i diecie :D
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-03-18, 19:12   #1685
sarayy
Raczkowanie

Dot.: Dyskusje luźne i bardziej spięte ;) o ćwiczeniach i diecie :D

Cytat:
Napisane przez Ismenkusia Pokaż wiadomość
w Lidlu są po 2,30 zł [/QUOTE

..Teraz to pojem sobie węgli jak tłuszcze ciachne
banany? znowu zapełnię koszyk w kuchni, półeczkę w spiżarce i szufladę w zamrażalniku
a jaki masz rozkład B/T/W? jeśli można wiedzieć?

Cytat:
Napisane przez live Pokaż wiadomość
Dziewczęta a jecie czasami udka kurczaka ??odkąd byłam na redukcji to ich nie robiłam teraz już nie jestem więc zastanawiam się czy upiec sobie parę
pewnie! bez skóry
ale i tak smakowo (!) wole gotowaną pierś z kurczaka niż pieczona nogę

Cytat:
Napisane przez konspiracja Pokaż wiadomość
Dzięk i za info o Omedze i D3
Który magnez ma najwiecej magnezu?

sarray , a calcium jaki masz?

Ja sie szybko z miechem jeszcze bardziej polubiłam i teraz wieczorem bez opórów plaster po treningu koszę.

Dziewczyny a co z olejem lnianym - czy moge go właśnie w porze około wieczorowej zjesc? Nie mam go gdzie kiedy wcisnąc...
wciśnij razem z tym plastrem jeśli nie zaraz po treningu. Jeśli tak, to później- przed snem z innym źródłem białka będzie OK.

Magnez -B6 Forte z Doppel herz- 400mg magnezu w 1 tabletce -107% dziennego zapotezbowania, a jeszcze dostarczysz trochę z pożywieniem- wydaje mi sie, ze wystarczy
calcium pantothenicum- czyli wit.B5- włosy przestały mi wypadać no ale wapń jako makroskładnik to nie jest

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość

Nie mam szwów, za to mi się zrobił krwiak pod skórą, z miny lekarza wyczytałam, że nie jest zbyt dobrze

jakby było niezbyt dobrze to by powiedział i coś zalecił a nie miny stroił!

Cytat:
Napisane przez Trixxi Pokaż wiadomość

a jakie jajka kupujecie? wybieracie zawsze te 0? bo one są dość drogie i u mnie w domu zawsze się 3 kupuje wiem że te są najgorsze no ale chcąc nie chcąc jestem na nie skazana bo ja za zakupy nie płacę więc wolę nie wybrzydzać
jak jestem skazana to jem 3, jak sama kupuję to 0. Widomo, ze jajka od kur z hodowli klatkowych nie są tak wartosciowe jak te od wolnobiegajacych, no ale jajko to jajko- odpowiednie składniki przecież ma. Nie wierzę, że kulturyści jedzący -naście jajek dziennie (oczywiście niektórzy tylko, na jakimś etapie swojej drogi) mają jajka od babci ze wsi A właśnie- najlepsze jajca ze wsi- bez numerka

szkoda, ze jej sprzęt nie podpasował..a tak marzy by pozbyć się boczków
sarayy jest offline Zgłoś do moderatora