2013-03-18, 20:12
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXII) - część VII
Cytat:
Napisane przez wanilllka82
hmmm ciekawe co jej się stało, widziałam kiedyś jakiegoś tatusia w takiej sytuacji, co 2 metry się zatrzymywał i brał dziecko na ręce, strasznie mu współczułam
a mama nie krzyczy? bo mój właśnie tylko tatata bababab papapa i jeszcze mi mama i teściowa wmawiają, że jak dziecko najpierw woła tata to następny będzie brat, małżon obiecał mi córkę 
|
szkoda, że nie mieszkasz w moich okolicach, bo byś regularnie widywała latem taką mamusię 
Mamusię, co to jedną ręką niosła rozwrzeszczaną filigranową dziewczynkę a drugą prowadziła wózek ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
I to 1,5 kilometra potrafiłam iść w ten sposób 
Oj, wyleczyło mnie to moje dzieciątko z dalekich spacerów bardzo szybko 
Odnośnie mamama i tatata - teściowa też sprzedała mi taką teorię . Co więcej - u niej się sprawdziło: małż najpierw mówił mama - urodziła się jego siostra. Siostra zastartowała od tata - urodził się brat 
Cytat:
Napisane przez phdwao
no nie wszytskie na raz, ale z 4 napewno 
|
suszone dajesz czy świeże?
Cytat:
Napisane przez phdwao
no i bardzo dobre podejście  nie mozna dac się zwariowac, jak ze wszystkim 
|
chyba, że z książeczkami   
Cytat:
Napisane przez wvictoria
Jak mawiają mądrzy ludzie - to dom jest dla ludzi a nie ludzie dla domu  Nie wszystko musi być ułożone pod sznureczek 
|
i ponieważ wychodzę zawsze z tego założenia, to mam co mam. Samej mi z tym dobrze, tyle że wstyd kogoś wpuścić A ponieważ jutro wpada koleżanka to wzięłam się w garść i zaczęłam ogarniać sytuację Głupio by było, jakby dziewczyna w 7 miesiącu ciąży potknęła się o leżący na środku przedpokoju but czy wlazła w pierdykniętą na środek salonu torbę...
|
|
|