Wtajemniczenie
Przekupka: 70 pkt / 100% pozyt.
|
YSL, Clarins, Sephora,elegancka srebna bizuteria
NIEAKTUALNY tu nowy
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post40884123
1. Wymieniam wszystko za wszystko ale o podobnej wartości. Jeśli jest różnica jedna ze stron musi coś dobrać.
2.Czarne aktualne - szare już poszło - zielone rezerwacja
3. Nie odmieniam się.
4. wysyłam dobrze zabezpieczone listem poleconym za potwierdzeniem odbioru ekonomy lub priorytet według ustaleń. Jeśli ze względu na naturę przedmiotu jest to konieczne to oczywiście paczką,
5. Nie przeglądam wątków w poszukiwaniu odp. Ja pisze u Ciebie Ty u mnie,
OCZEKUJĘ WIĘKSZYCH WYMIANEK. Niech obie strony będą zadowolone
Wymienię sie na książki, biżu, kosmetyki. Ciuchami ani butami nie jestem zainteresowna. Może torebkami.
WISH pełna lista KLIK
-Za perfumy salvador dali "le roy soleil" - oddam dużo bardzo dużo, właściwie wszystko, tylko te klik !!!
- -ABSOLUTNIE NA CITO pilling Yves Rocher Tradition de Hamman w brązowym szklanym słoiczku. Poszukuje również samego słoiczka od tego pillingu, lub innego ciemnobrązowego szklanego płaskiego szklanego słoiczka
BIŻUTERIA- przeczytaj jeśli chcesz się wymienić
Biżuteria oprócz ostatniego kompletu na ostatnim zdjęciu, który jest nowy i nieużywany, jest przeze mnie noszona i oprócz tego faktu znajduje się w stanie idealnym technicznie. Zapięcia jak nowe, żadnych braków oczek czy innych uszkodzeń. Natomiast ponieważ jest noszona przydałaby się jej polerka i czyszczenie u jubilera by wyglądała idealnie. Do wymianki jednak powstrzymuję sie przed takim zabiegiem ponieważ nie wszyscy lubią ten połysk nowości i może do niektórych rzeczy które oferuję wcale on nawet nie pasuje. Rzecz gustu i ustalenia przy wymiance. Biżu noszę, jest ładna, ładnie się prezentuje i dlatego nie wymieniam sie na siłę jeśli o nią chodzi. Chcę się wymienić na biżu podobną, podobnej wartości ale innych wzorach i nie musi być 1;1 gdyż chętnie wezmę coś bardzo okazałego np wisior jakiś jak pięść (taki mam napad w tym sezonie) wymieniam ponieważ mi się opatrzyła a i może znajdę coś bardziej mi pasującego do nowych ciuszków. Jest możliwość wymiany na BARDZO INTERESUJĄCE TOREBKI i PERFUMY Z MOJEJ WISH i nie tylko oraz bardzo ładne filiżanki prezentowe pakowane po 1 i po 2 szt.
Ale kusić można oczywiście.
Cała moja biżu ma najwyższa próbę srebra 925.
Biżuterię którą zgadzam się wymienić na drobniejsze kosmetyki pielęgnacyjne ma to zaznaczone w opisie.
NIE WYSYŁAM W OPAKOWANIACH JUBILERSKICH.
foto 10 - srebrny komplet bransoleta i kolczyki-srebro oksydowane - pr 925 Bransoleta grubsza i ciężka. Na zdjęciach pokazana długość bransolety. NOWE -STAN IDEALNY - oddaję ponieważ to prezent od okropnej bratowej i mnie drażni samym istnieniem w mojej obecności. - oddam za coś naprawdę fajnego
foto 5 i 6 - srebrny komplet bransoleta i wisior duży - pr 925
Bransoleta grubsza i ciężka, wisior efektowny.
foto 5 i 6 - srebrno-czarny komplet bransoleta i pierścionek - pr 925
Bardzo elegancki klasyczny wzór. Pięknie się prezentuje.
foto 5 i 6 - srebrna bransoleta - pr 925
Szer 1,5 cm.
foto 1 i 3 - srebrny komplet pierścionek, kolczyki i zawieszka - pr 925
czarne i białe cyrkonie w bardzo nowoczesnym i gustownym wzorze, zawieszka 3 x 1 cm
foto 1 i 4 - srebrny komplet pierścionek, zawieszka i kolczyki z dużymi kryształkami- pr 925
pierścionek noszony namiętnie, kolczyki założone raz a wisiorek zupełnie nowy i nieużywany.
foto 1 i 2 - srebrny komplet kolczyki i zawieszka z piaskiem pustyni i cyrkoniami - pr 925
bardzo elegancka i ładna rzecz, piasek pustyni mieni sie przepięknie i subtelnie. Zawieszka 3 x 1,5 cm
foto 7 - srebrny łańcuszek z wisiorkiem w kształcie konika morskiego - pr 925 - NOWY
wisiorek cały z cyrkonii, przepięknie się błyszczy, próba jest tylko na łańcuszku, brak na koniku morskim -chyba że zaślepłam... Bardzo delikatne i urocze.
foto 8 - srebrny łańcuszek żyłka z kryształkiem - pr 925
lańcuszek żmijka krótki 42 cm
srebrny długi łańcuszek żyłka z wisiorkiem w kształcie srebrnej flaszki - pr 925
łańcuszek żyłka dług. 71 cm, wisiorek z jednej strony flaszki ma grawerowana różę z drugiej jest gładki, zatyczka z zielonkawego kamienia.
foto 7 - srebrny łańcuszek z perłą - pr 925
klasyczna elegancja i delikatność, łańcuszek delikatny, krótki, kosteczka 42 cm
foto 9 - srebrny komplet pierścionek i kolczyki, srebro oksydowane pr 925.
komplet zakupiony i raz założony do stylizacji na angielską damę dworu.
foto 10 - srebrny łańcuszek grubszy - pr 925 - NOWY
łańcuszek zbyt gruby do noszenia z wisiorkami, sam w sobie jako klasyczna ozdoba szyi, dług 45 cm, srebro satynowe
PROSZĘ ODPISUJ U MNIE
WISH
KSIĄŻKI
KOSMETYKI BIŻUTERIA
CIUSZKI NOWE
Edytowane przez Pechele
Czas edycji: 2014-08-10 o 11:07
Powód: zmiana towaru
|