|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Kosmetyków książek i kilka nietypowych rzeczy
NIEAKTUALNY ZAPRASZAM DO NOWEGO WĄTKU POSZUKIWAWCZEGO W PODPISIE
SZUKAM; pastikowego materacyka do wody (do zajęć rehabilitacyjnych)Kamisia ![]() oraz zestawu pojemników do przechowywania żywności. JUŻ MAMY ![]() Dla psa tego dzieciaka (pies ma zadanie rehabilitacyjne - nie jest kaprysem!) legowiska, zabawek ze 2 sztuki. uniwersalny pokrowiec materiałowy na wózek inwalidzki.Agmniesia666 ![]() I podkłady jak dla małych dzieci do łóżeczek (na przesikanie) nowe. Jeśłi ktos ma cos co mogłoby się jej przydac i ułatwić im zycie to bardzo prosze o kontakt. Chętnie się wymienię. Pilnie poszukuję bardzo dużej komody na biżuterię. Warunek; musi być olbrzymia KUPIŁAM WIĘC DZIĘKUJĘ ![]() kominek zapachowy z pojemnikiem do olejku zapachowego ana761 ![]() -pilling Yves Rocher Tradition de Hamman w brązowym szklanym słoiczku. Koniczynka ![]() -bardzo egzotycznych olei (czarnuszka, pachnotka, kamani) -zawsze i w każdej ilości kawę w ziarnach do ekspresu - mam już zapas do końca roku więc nie pilne. ALE JEŚLI MASZ DOBRĄ ARABICE... ![]() -Pidżamkę NOWĄ ładną rozmiar L na prezent. -rolkę do czyszczenia ubrań -pilniczek do paznokci diamentowy chętnie Solingen, lub inny ale dobry. Interesują mnie tez takie pilniczki papierowe na wrzucenie do torebki - ciągle jej gubię -rękawiczki bawełniane do pielęgnacji dłoni. -ana 761 ![]() -czepka z materiału (nie silikon) na basen. -dobrej 1 szt lub 2 szt szczoteczki do zębów. Nowej oczywiście, z zamkniętym opakowaniem. -pasty do zebów elmex pomarańczowy najchętniej i pasta diament. -Lady Spictik, najchętniej biały sztyft, nie żel, ale wezmę i taki. -Szczotka do włosów. DOBRA< NOWA -czepków foliowych z gumka do farbowania włosów oraz naturalnej myjki z sizalu. -płyny do kąpieli przeróżne. Mam zapotrzebowanie na mega ilości. -mydło w płynie Dove. Te lepsze naturalnie... -płyny do intymnej (najchętniej laktacyd)-już dziękuję, mam zapas na 2 lata. -krem BB Eveline 8 w 1 Blemish Basse BB Crem 8 w 1 Karolajna ![]() -próbki azjatyckich kremów BB Koniczynka ![]() -CD z Anną German -suszarka do włosów, dobra i NOWA z chłodnym nawiewem. JUŻ MAM więc DZIĘKUJĘ mój Ptyś ![]() ![]() ![]() -zapachy do szaf z serii "pachnąca szafa" -skarpetki 36-38, różne NOWE mój Ptyś ![]() -mysz komputerowa. Obojętnie jaka. Moze byc nawet taka za 20 zł. Potrzebuje na zapas. Dziecko mi niszczy każda kolejną w przyspieszonym tempie PERFUMY -Dior Hypnotic Poison -Dior Dune -Gabriela Sabatini, Bolero -Mariah Carey - Forever -Alien i Angel edp -zawsze i każdą ilosć tommorow z AVON - So Elixir ale tylko EDP i najchętniej w złotej butelce -kolekcja limitowana - Kamikaze ![]() ![]() -zawsze chętnie każde perfumy Salwator Dali ALE za "le roy soleil" - oddam dużo ![]() KSIĄŻKI -Łysiaka - raczej najnowsze pozycje -Cejrowskiego- już mam Anakondę i Wśród dzikich -albumy z malarstwem, tkactwem, patwhork -książek o wampirach ale dużo lepszych lotów niż Meyer. -thriller kryminalno - psychologiczny, każdy dobry. przeczytaj może gdzieś zalegają u Ciebie PILNE - materacyka plastikowego, dmuchanego dla dzieciaka do pływania,.Kamisia ![]() -stare wełny kowarskie w (bez moli ![]() -stare ładne ramy drewniane (zapłacę za przesyłkę) -stare koronki po prababciach ![]() -muliny i kanwy Karolajna ![]() -sznurków sutasz - PILNE Olka ![]() -zabawki dla szczeniaków ale tylko w dobrym stanie Delfix10 ![]() notatki prywatne - dla pamięci. genevive - zapisana na ksiązkowym na historię mody Olka sutasz za cobena i wykletą 19.08 natychmiast powiadomić Magdę-s o dokładkach (2 szampony na ksiazkę i...?) załatwione rezerwacja do września książek u Venitian Glass - nie zapomnieć! dokładki! incognito- jeszcze jedną książkę znaleźć. Coś w typie Dana Brown. zioła- ciekawe rzeczy z wish. Seona, marylinda, Jamestown, redroses, Gwiazdeczka223, Protka, lilkana, Soso, Lolka_L, Katja_24, LucyJordan, Edytowane przez Pechele Czas edycji: 2014-08-10 o 11:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kosmetyków książek i kilka nietypowych rzeczy
Nielegalne środki skasowane.
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
mam w wątku kawe ziarnista Lavazza Crema e Aroma 1kg
Edytowane przez Lolka_L Czas edycji: 2013-04-19 o 10:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Hej, niestety taka wymianka to mi się raczej nie opłaca
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Tak widziałam że chcesz za Cartiera. Pomyślę.
![]()
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Hej, ja mam dziwną rzecz, mulinę:
- 12 motków białej (ariadna, troszkę leżakowała, więc kolor już nie jest śnieżnobiały) - po 1 motku (Anchor) w kolorach 289, 905, 127, 401, 873, 382, 392,123, 393,grafit i poszarzała oliwka - resztki muliny (no name, nie pamiętam producenta ![]() - prawie cały motek (no name) w jaśniutkim szarym kolorku Z innych dziwactw ![]() ![]() Jesteś czymś zainteresowana? Odpisz u mnie, proszę https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=704594 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=704111 Edytowane przez VenetianGlass Czas edycji: 2013-07-18 o 13:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Ale kusisz olejami
![]() Miałam chrapkę na ryżowy żel Ives Rocher i Jantara do testów, ale cosik dużo książek sobie upatrzyłaś ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
.
obrazy, abażur szydełko, haft gobelin i krzyżyk, skarpeteczki miętowe druty, oraz pisanki decoupage. .
lista zachcianek KSIĄŻKI PERFUMY I BIŻUTERIA nowy!!! CIUSZKI I BUTYnowa sukienka na wesele rozm 46 Edytowane przez Pechele Czas edycji: 2013-07-26 o 21:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
rozumiem, na pewno mam wobec tego -
oprawę do notesu do torebki, zrobię zdjęcie po południu, małe kosmetyczki do torebki (nie złote, ale w innych kolorach)\ ach, i zapomniała napisac, że byłabym zainteresowana dodatkami do domu w stylu prowansalskim ---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- ok, to napisz czego im jeszcze trzeba ![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
g=hej, legowisko jest za male dla mojego siersciucha , szukam przynajmniej takiego co ma 100x80
![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Bardzo dziękuję za odzew odnoście poszukiwanych przeze mnie rzeczy.
Lnem i piórkami białymi jestem zainteresowana ![]() Dodatkowo bardzo podoba mi się u Ciebie pastele z łódką i wodą. W tej chwili jestem na wakacjach, więc po powrocie poszukam rzeczy z Twojej wish. Na pewno zostało mi kilka podkładów dziecięcych. Mam też nowiutkie 2 filiżanki ze spodeczkami - ładne w drobne kwiatuszki (róż, brąz, zieleń) a wełna kowarska, to jaka jest ? Bo mam trochę wełny do oddania, ale nie jestem pewna czy ta którą mam, byłaby odpowiednia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Lady of Harley-Davidson
|
Reklamacja za dużo by nie wniosła przypuszczam, bo opakowanie (tzn karton) nie było naruszone ani zniszczone, ewentualnie można by było otworzyć przy listonoszu i spr czy wszytsko ok, ale że odbierała sąsiadka, to tego nie zrobiła (choć mówiąc szczerze, sama bym tego nie robiła, widząc, że z kartonem wszystko OK). Po prostu sam odkurzacz był mało zawinięty w folię, pewnie karton spadł komuś na poczcie akurat na ten wystający element.
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
Też tak myślę ze po prostu pieprznęli o ziemie. Jakby nie patrzył karton ważył 11 kg. Obawiam się że nawet w styropianie by nie przetrwał .Okropnie żałuję że jak wysyłałam nie miałam wiedzy na temat firmy sendit.pl Nie dość że wysłałabym za pół ceny bo zapłaciłam na poczcoie 32 zł a u tego kuriera ok 18zł to jeszcze najprawdopodobniej dotarłoby bez szkód.
No dobra nie ma co płakac , stało się. Agnieszko wybierz sobie coś na moich wątkach w zamian.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:53.