2013-05-07, 17:19
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wkrótce wyzionę ducha, jak nie wyjdziesz z mego brzucha. Mamy V-VI 2013 cz.15
Cytat:
Napisane przez Ashyshqa
Kochane, skonczylo sie cesarka. Mialam 2h pelne rozwarcie ale Sofcia, zle sie wstawiala w kanal rodny 
Moja krolewna urodzila sie o 13.10, 55cm, 3320g.
Mam nadzieje dostac ja niedlugo do karmienia. Nie moge zasnac, mimo, ze nie spie od wczoraj od 6 rano... T Z nie mogl z nami zostac, ale od jutra moze byc caly czas.
Opis porodu wstawię chyba jak wszystkie porodzicie bo to byla rzeznia...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
Gratulacje!!!!
Najważniejsze, ze z małą wszystko ok/
Cytat:
Napisane przez diabli
czyli jednak nie Bielsko?
ja tez nie bylam, ale gin ordynator nic nie mowil ze trzeba wczesniej  mysle, ze przed porodem tez da sie to ogarnac.
---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ----------
ja tez wczoraj dopytywalam, czy lekarze nie sa w stanie tego zauwazyc i czy kobieta moze jakos przewidziec...stwierdzil, ze nie i ze wlasnie przy krotkich pepowinach moze sie zdarzyc nieszczescie. ogolnie stwierdzil, ze w ciazy nie powinnam sobie tym glowy zawracac i ze on woli swoi pacjentkom nawet nie mowic, ze dziecko bylo owiniete pepowina, bo pozniej niepotrzebnie sie gnebia, a naprawde czesto jest tak, ze dziecko i 3 razy sie owinie i zupelnie nic mu nie grozi...
|
Szczerze to dalej nie wiem. W mnie kuszą bo blisko, maż nie musiałby daleko jeździć, zawsze mogłby po coś do domu skoczyć, ale z drugiej strony B i znieczulenie.
Ostatnio jak powiedziałam o znieczuleniu w wojewódzkim to siostra Tż mnie wyśmiała ( rodziła 4 lata bedzie w listopadzie ), że mogę pomarzyć, że nigdy anestezjologa nie ma itp. Ona twierdzi, że lepszą opiekę miała w W ( 8lat temu ) bo w B położne wogole się nie interesowały, nie powiedziały co jak z dzieckiem robić itd.
Mam taki mętlik że masakra.
Cytat:
Napisane przez Mysia mysz
brawo    klask i:
przeraża mnie ilość cesarek u nas:/ wychodiz na to, że sn to rzadkość 
|
Też to zauważyłam.
|
|
|