Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wkrótce wyzionę ducha, jak nie wyjdziesz z mego brzucha. Mamy V-VI 2013 cz.15
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-07, 17:19   #3704
justyna_g4
Zakorzenienie

Dot.: Wkrótce wyzionę ducha, jak nie wyjdziesz z mego brzucha. Mamy V-VI 2013 cz.15

Cytat:
Napisane przez Ashyshqa Pokaż wiadomość
Kochane, skonczylo sie cesarka. Mialam 2h pelne rozwarcie ale Sofcia, zle sie wstawiala w kanal rodny
Moja krolewna urodzila sie o 13.10, 55cm, 3320g.
Mam nadzieje dostac ja niedlugo do karmienia. Nie moge zasnac, mimo, ze nie spie od wczoraj od 6 rano... T Z nie mogl z nami zostac, ale od jutra moze byc caly czas.

Opis porodu wstawię chyba jak wszystkie porodzicie bo to byla rzeznia...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Gratulacje!!!!
Najważniejsze, ze z małą wszystko ok/

Cytat:
Napisane przez diabli Pokaż wiadomość
czyli jednak nie Bielsko?

ja tez nie bylam, ale gin ordynator nic nie mowil ze trzeba wczesniej mysle, ze przed porodem tez da sie to ogarnac.

---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ----------

ja tez wczoraj dopytywalam, czy lekarze nie sa w stanie tego zauwazyc i czy kobieta moze jakos przewidziec...stwierdzil, ze nie i ze wlasnie przy krotkich pepowinach moze sie zdarzyc nieszczescie. ogolnie stwierdzil, ze w ciazy nie powinnam sobie tym glowy zawracac i ze on woli swoi pacjentkom nawet nie mowic, ze dziecko bylo owiniete pepowina, bo pozniej niepotrzebnie sie gnebia, a naprawde czesto jest tak, ze dziecko i 3 razy sie owinie i zupelnie nic mu nie grozi...

Szczerze to dalej nie wiem. W mnie kuszą bo blisko, maż nie musiałby daleko jeździć, zawsze mogłby po coś do domu skoczyć, ale z drugiej strony B i znieczulenie.

Ostatnio jak powiedziałam o znieczuleniu w wojewódzkim to siostra Tż mnie wyśmiała ( rodziła 4 lata bedzie w listopadzie ), że mogę pomarzyć, że nigdy anestezjologa nie ma itp. Ona twierdzi, że lepszą opiekę miała w W ( 8lat temu ) bo w B położne wogole się nie interesowały, nie powiedziały co jak z dzieckiem robić itd.

Mam taki mętlik że masakra.

Cytat:
Napisane przez Mysia mysz Pokaż wiadomość
brawo klask i:

przeraża mnie ilość cesarek u nas:/ wychodiz na to, że sn to rzadkość
Też to zauważyłam.

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora