Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-02, 08:38   #3319
litllesweetangel
Lurker ;)

Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV

Cytat:
Napisane przez scotasia Pokaż wiadomość
wspólczuje, wiem jak to jest cały czas zajmować się małym. Są dni, ze z utesknieniem czekam na powrot meza z pracy. Na szczescie bardzo chetnie opiekuje sie synkiem.

Tylko ze do tej pory z moim małym nie było problemu. Brałam go do wózka zmeczonego i praktycznie od razu usypiał. A tu takie cyrki wczoraj obudził się po godz snu i w krzyk, czyli nawet wyspanemu coś nie pasuje. A moze sie nie najada, bo cos strasznie czesto ostatnio na cycu wisi. Sama juz nie wiem.
Eee chudzinka nie, drobna jestem po prostu 158cm wzrostu i ok 46kg (a co ciekawe 2 kg mniej niz przed ciążą)
Jezuniu ja tyle wazylam w podstawowce Zazdroszcze!!

Cytat:
Napisane przez Kija80 Pokaż wiadomość
Takie coś mamy - zdjęcie z komóry więc słaba jakość
Bardzo fajny! Marzy mi sie kominek w domku ale my to domku sie w zyciu nie dorobimy

Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość
U nas tak samo, nie raz się śmiejemy,a nawet filmiki nagraliśmy.
Chyba nam nasza córa jak bedzie dorosła tego nie wybaczy
Hahhaa przypomnialo mi sie Kluska na poczatku jak robila kupke to miala taka mine jakby sie usmiechala. TZ pewnego razu chcial nagrac jak sie usmiecha( myslal, ze to juz swiadomy), wiec nagrywa nagrywa a tu nagle grymas sie zmienia, stekniecie i plum kupa

Cytat:
Napisane przez blogerka Pokaż wiadomość
cudownie?
brzmi jak marzenie
chociaz nie powiem, moja t obrazona, widze ja raz na tydzien i jest i d e a l n i e
tz po popoludniu z rodzicami i dzieckiem skruszony robi mi paste z tunczyka, ja pije winko
od 15 mialam tyyyyyyle czasu ze nie mialam co robic, mam nadzieje ze do tz to nie dotrze, bo mam dziwne wrazenie ze on mnie podczytuje tutaj
Mistrzowsko go urzadzilas! Az mam ochote napisac, ze jestem z Ciebie dumna Pieknie gratuluje

Cytat:
Napisane przez calawdeszczu Pokaż wiadomość
dobrywieczier

widze, że dzisiaj tu nawet grzecznie- trzymacie fason
popiszę z Wami jutro, bo dzisiejszy dzień mnie zmęczył co nieco.

dlatego mowie juz pięknie dobranoc
Nie bylo Ciebie i Charlizz to 4 strony mniej gaduly

Cytat:
Napisane przez charlizz Pokaż wiadomość

Wczoraj gosci mielismy z okazji dnia dzieciora. Najpierw moj brat z dziewczyna pozniej mama. A co robili moj brat i TZ jako, ze to dzien dziecka? Grali w playa

Edit. Zapomnialam dodac, ze kluska odkryla ze ma 2 raczki i one moga sie wzajemnie dotykac, wiec teraz caly czas maca sobie raczki

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry

Edytowane przez litllesweetangel
Czas edycji: 2013-06-02 o 08:41
litllesweetangel jest offline Zgłoś do moderatora