|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3301 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41107219]Też się podwiają, Agatce też tak się robiło
![]() [/QUOTE] Jak to standard to ok ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Moja też majta jak opętana, ja dzisiaj obcinałam na raty, jeden palec, przerwa na majtanie, drugi, przerwa itd. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3302 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Szaja a co myślisz o tych nosidełkach mei tai?? Boję sie inwestować w drogie nosidła, bo nie wiem, co mój dzieć na to... Z góry dzieki za odp, a teraz się żegnam bo mąż przejmuje laptaka Dobranoc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3303 |
Konto usunięte
|
Mei tai są fajne, ale szukałabym od kogoś sprawdzonego na rynku. Np. pathi.pl, wiem, że świetne opinie i jakość. Poszukaj na forum chustyinfo, tam dziewczyny wrzucały informacje o dobrych mietkach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3304 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mojej tlyko na śpiąco, inaczej sie nie da ![]() Dobranoc ![]() Edytowane przez Aga8484 Czas edycji: 2013-06-01 o 22:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3305 |
Wtajemniczenie
|
dobrywieczier
![]() widze, że dzisiaj tu nawet grzecznie- trzymacie fason ![]() ![]() popiszę z Wami jutro, bo dzisiejszy dzień mnie zmęczył co nieco. dlatego mowie juz pięknie dobranoc ![]()
![]() |
#3306 |
Zadomowienie
|
U mnie Grześ długo miał jakąś fobię jeśli chodzi o obcinanie paznokci, obcinałam mu w nocy na spaniu bo inaczej nie pozwolił. Rano bardzo się dziwił że już nie ma paznokci więc snułam opowieści jak to odwiedził go Pazurowy Potwór który się odżywia pazurkami
![]() Młodej też obcinam na śpiocha |
![]() ![]() |
![]() |
#3307 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Meduza dziekuje i cos mialam jeszcze a chyba ![]() a i ciesze sie, ze jestescie ![]() ---------- Dopisano o 00:56 ---------- Poprzedni post napisano o 00:05 ---------- cała widzę, że tylko my jesteśmy ![]() ale ja uciekam już bo jutro znowu wstaniemy o 11, a mam całą stertę prania |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3308 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41107219]Też się podwiają, Agatce też tak się robiło
![]() Spodnie sobie kupiłam w Auchan dzisiaj ![]() http://1.bp.blogspot.com/-I3MjuHP6eH...0/DSC02386.JPG takie jak po prawej, fotka z netu. Całe 40zł ![]() Oskarowi też się podwijają jak są już przy długie ![]() Szajka-no to żeś przyszalała kolorystycznie ![]() Ale bardzo ładne ![]() Dziękujemy za gratulacje za pleckowo -brzuszkowy level ![]() Kochane ciotki z was ![]() Deli-trzymam kciuki za dzisiejszy chrzest ![]() No to jak nadrobiłam mogę iść dalej spać ![]()
#3309 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry!
![]() Co tu tak cicho? Wstawać! Ja właśnie zmykam na uczelnię :/ Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3310 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3311 |
Rozeznanie
|
Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
Dzien dobry
![]() Wczoraj ladna pogoda u nas byla,wiec z okazji dnia dziecka poszlismy na festynek,na zakupy,a potem do.mojej babuni. Ma w garazu duzego fiata i TZ sie zafascynowal ![]() ![]() ![]() Czytalam Was wczoraj fragmentami,ale dalam rade,az tyle tego nie bylo. Bijkora ![]() ![]() Milego dnia,moze dzis mi przejdzie moj dupny humor. |
![]() ![]() |
![]() |
#3312 |
Zakorzenienie
|
Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
Dzień dobry : :-*
My już po śniadanku. Nie pada, ale kto wie co będzie potem ![]() Miłej niedzieli O ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3313 | |
Wtajemniczenie
|
wiecie co sie stalo?
po wczorajszym popoludniu z dzieckiem i tesciami tz nie tylko tylko zrobil mi / nam kolacje, obejrzelismy jakims tam film ale powiedzial ze w nocy zajmie sie dzieckiem moze wplyw na to mial tez fakt, ze po tym jak mi powiedzial ze klamie, ze wstawalam do dziecka co godzine bo on byl grzeczny zaczelam wyciagac ciuszki dziecka z komodyy bo bylam gotowa pojechac do rodzicow i tam sobie przenocowac. mialam niezly ubaw bo o 2.30 jak zaczal plakac z glodu to tz zbytnio rady sobie nei dawal, meczyl sie i meczyl gdzie normalnie to trwa chwilke, karmie mlodego na spiocha i spi dalej a tutaj mlody rozbawiony, oczy jak 5 zl, usmiecha sie - obudzony juz i ani widzial zasypiac. a niech sobie tz mysli teraz ze to tak zawsze jest ![]() no i teraz tz tez sie dzieckiem zajmuje ---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ---------- [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41107219]Też się podwiają, Agatce też tak się robiło ![]() Spodnie sobie kupiłam w Auchan dzisiaj ![]() http://1.bp.blogspot.com/-I3MjuHP6eH...0/DSC02386.JPG takie jak po prawej, fotka z netu. Całe 40zł ![]() swietne te rurki ![]() ---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ---------- aha .. i wiecie co? po wczorajszym winku i poznym polozeniu sie spac (o 3) tak mnie glowa boli, ze zaczynam rozumiec tz-ta ... juz wiem co on odsypia i rozumiem dlaczego jest taaaaaaaki zmeczony ![]()
![]() |
#3314 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() echh.. wizyta - długi temat... Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3315 | |
Wtajemniczenie
|
fewciu - nawet jesli, to nie ludze ze sie ze nastapi jakis ogromny przelom z dnia na dzien i ze to juz tak na stale bedzie.
---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ---------- Cytat:
hahaha, nie moge z Pazurowego Potwora ![]()
![]() |
#3316 |
Zakorzenienie
|
Hej laski,
sluchajcie bylam dzis rano w kosciele sie wyspowiadać i mi sie przypomniało wlasnie ze 'mozna' sie wyspowiadać online ![]() ![]() ![]() Pokuta to dzieło naprawy porządku przez przylgnięcie do prawdy, przez rozpoznanie zniszczenia i żal nad nim. Jako pokutę za grzechy zadaję Ci oprócz odmówienia 3 Zdrowaś Maria DOBROWOLNĄ WPŁATĘ 25 ZŁOTYCH NA KONTO BANKOWE NA RZECZ RADIO MARYJA ORAZ COMIESIĘCZNE WSPOMOŻENIE RM W KWOCIE 5 ZŁOTYCH PŁATNE DO 5-TEGO KAŻDEGO MIESIĄCA. ![]() ![]() ![]() a tak serio, to nie wiem czy płakać czy sie smiać, to jest jakiś kabaret z tym spowiadaniem online i w ogóle.. śmiech na sali.. a wczęsniej mój brat był po zaswiadczenie że może być chrzestnym i nie wiedział że sie daje za to jakieś pieniądze i ksiądz do niego z oburzeniem ' a gdzie datek!?!!? " poracha totalna. Buziaki kochane! lecę się ogarniać ![]()
![]() |
#3317 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41106988]braaawooo! ![]() Dzięki ![]() Czyli to nic dziwnego :/ Dywan fajny, ale stolik pod laptopa wymiata ![]() ![]() ![]() ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41107219]Też się podwiają, Agatce też tak się robiło ![]() Spodnie sobie kupiłam w Auchan dzisiaj ![]() http://1.bp.blogspot.com/-I3MjuHP6eH...0/DSC02386.JPG takie jak po prawej, fotka z netu. Całe 40zł ![]() Fajowe ![]() Cytat:
![]() Siedzę sobie z kawką i ciachem od teściowej ( ![]() Miłej niedzieli dziewczyny! ---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ---------- Aaaa dziewczyny miałam wcześniej pisać! Dajecie tyle fajnych przepisów, ale nie da się potem do nich dokopać, była propozycja tematu w klubie z przepisami, ja jestem na tak! ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3318 | |||||||
Zadomowienie
|
o jak pięknie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() komminek gitt, zazdroszczę! Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() _____________ Chciałabym powiedzieć, że Ola już drugą noc z kolei nie budzi się na szamę i kima do 7 rano ![]() ![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3319 | |||||
Lurker ;)
|
Cytat:
![]() Bardzo fajny! Marzy mi sie kominek w domku ale my to domku sie w zyciu nie dorobimy ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Wczoraj gosci mielismy z okazji dnia dzieciora. Najpierw moj brat z dziewczyna pozniej mama. A co robili moj brat i TZ jako, ze to dzien dziecka? Grali w playa ![]() ![]() Edit. Zapomnialam dodac, ze kluska odkryla ze ma 2 raczki i one moga sie wzajemnie dotykac, wiec teraz caly czas maca sobie raczki ![]()
It's okay I got lost on the way But I'm a supergirl And supergirls don't cry Edytowane przez litllesweetangel Czas edycji: 2013-06-02 o 08:41 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3320 | ||||||||
Zadomowienie
|
Hej, my wczoraj grillowaliśmy
![]() ![]() ![]() Illusin, ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Poka buty ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Bardzo ładnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Powodzenia na chrzcie ![]()
![]() |
#3321 | |||
Zakorzenienie
|
Witam Was. Wreszcie słonko świeci. Jestem zła bo wczoraj Tż miał wolne i cały dzień lało
![]() Pięknie!! ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja prasowałam tylko przez pierwszy miesiąc. Potem już postanowiłam nie prać bo Daria tak często ulewa że ledwo wyrabiałam się z praniem ich a co dopiero prasowanie ![]() ![]() Ubranek też już nie prasuje, ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3322 |
Zakorzenienie
|
Moje dziecko spało od 20;20 do 9;10
![]() ![]() ![]()
#3323 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki.
![]() Ja dziś znów na uczelni - a pogoda, jak na złość, przepiękna! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tak jak Wam obiecałam - zdjęcia ze zlotu: http://www.blacksmokey.blogspot.com/...-warmii-i.html Będzie więcej w tygodniu, jak fotograf odda obrobione. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3324 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do pobudek to może to i marne pocieszenie, ale pomysł sobie, ze są tacy, którzy od kilku miesięcy w nocy wstają i po 5 razy, z czego o 3 zazwyczaj jest kapitulacja i spanie do 5 z cycem w buzi a potem juz regularna zabawa i tak dzień w dzień ![]() A Twojemu tz to sie jakoś wszystkie umowimy i łomot porządny sposcimy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3325 |
Lurker ;)
|
Black bardzo ladnie wygladalas na zlocie! Tyle Frugoo zazdroszcze
![]() Szaja a myslalas o Woolloomooloo? Tez robi piekne te nosidla ale cenowo chyba drozsze od Pathi ;/ W sumie nie pisalam jeszcze do niej o kosztorys, widzialam tylko uzywke na allegro za 2 stowki.
#3326 |
Zakorzenienie
|
Little, ładnie? Dziękuję.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3327 |
Lurker ;)
|
Black tak naturalnie, grzecznie
![]() ___________________ Kluska spi na hustawce, nad nia zawieszona biedrona ktora puka ja w nosek ![]() ![]() ![]()
#3328 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Ale super kominek
![]() Pięknie to wygląda. Cytat:
![]() Cytat:
A jak podaję jej nutriton to naprawdę raz tylko troszkę jej się uleje a tak to spokój. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() SUPER POMYSŁ. Cytat:
![]() Ja już wolę więcej nie chwalić. Ostatnio pochwaliłam że Daria już ładnie co noc śpi i co?? Od paru nocy budzi się co 2-3 h i nie potrafi zasnąć. Cytat:
![]() Resztę nadrobię później i klub też bo już się zbieram do rodziców. BUZIAKI ![]()
![]() |
#3329 |
Konto usunięte
|
Śliczna jesteś, Black
![]() Little, no właśnie nie znam cen? |
![]() ![]() |
![]() |
#3330 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- Cytat:
![]() A i proponuję, żebyś raz na jakiś czas zaserwowała terapię wstrząsową w postaci groźby wyjazdem z małym do rodziców. Jak szcunku się nie nauczył w domu to czas się nauczyć ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:51.