Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-05, 11:20   #596
madi82
Zakorzenienie

Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!

Cytat:
Napisane przez sammi24 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, mam pytanie - pewnie już padło wcześniej - ale czy kupujecie pościel do wózka czy będziecie się asekurowały np śpiworkiem, kocykami?]??
ja pościeli na razie wogole nie kupuje,
kocyki, śpworki itp

Cytat:
Napisane przez misiaczka555 Pokaż wiadomość
U mnie dzis mega gorąco

Jak byście gdzieś widziały: białe łóżeczko, krótkie boki zakryte z nadrukiem, wyciagane szczebelki, szuflada która nie jeździ po podłodze, stabilne i solidne czyli nie na cienkich nogach i żeby tak nie razily po oczach te śruby i dziury do zmieniania poziomów. A jeszcze jakby spod szuflady nie był w kolorze dykty to juz całkiem bede happy. Aha no i cena przyzwoita
Miałam Ci BAjanexy polecić, ale jednak za duże wymagania

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Najpierw informacja dnia!!!!!
Wrzuciłam do prania torbę do szpitala
nie może być!!!!

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość

Dziewczyny czy któraś ma/zbiera Pandorę?
Mi teściowa chce kupić na pierwsza rocznice ślubu. No i mąż później ma mi dokupić co roku jedną zawieszke...tylko ja się na tym nie znam i nie wiem, ile to kosztuje i jak to się zbiera?

Ciemna masa ze mnie?
ja nie mam i jakoś ona mnie nie kręci...
Koleżanki mają to tak tym grzechoczą...ale z drugiej strony fajne bo możesz zawieszać różne zawieszki zwązane z Tobą, Twoimi zainteresowanami

Cytat:
Napisane przez sammi24 Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj w kiepskiej formie, ciągnie mnie brzuch, twardnieje i mam co jakiś czas to uczucie wkręcającego się pręcika...mały też mnie straszył od rana, bo mega leniwy był, teraz się łaskawie zaczął przeciągać po ciastku

Witam nowe mamy - jedną z odzysku
Weź nospę! Powinna pomóc!

Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość

dzień dobry!
Sniło mi się.....l:
no wiesz...takie cyrki z windą żeby już do windy nie wejść tylko na:P

uśmiałam sie z Twojego snu

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
No to u nas podobnie:

Aaaa, kupilam jeszcze do Laleczki pokoju karnisz pod lambrekin nad wneke sypialniana, jak na fotce 2 ecru z patyna złotą. Jak przyjdzie i przykrecimy to Wam pokaze te nasze niepowtarzalne strychowe wneki do spania gleboko pod oknem dachowym takie norki obudowane drewnem, w sam raz na materac 200x100 plus pluszaki w liczbie kilkaset
ciekawa jestem tych wnęk, pokaz nam koniecznie!

[QUOTE=elaine-blath;41162910
dzisiaj przychodzi pierwsza paczka z all (z 3). Jak przyjdą wszystkie, wypiorę ubranka (dzisiaj znów jakoś szaro buro) to Mały może wychodzić. Mąż mu co wieczór powtarza że bardzo by chciał aby już był z nami (aż mnie zawstydza tym),.......[/QUOTE]

mój mąż też już mi chyba z 2 razy mówił, ze juz by chciał by mały się urodził

brawa za 30...ale blissssko!!!

Cytat:
Napisane przez Adriana07 Pokaż wiadomość
Witam się w nowym wątku.
Zaniedbuje was ostatnio strasznie ale od prawie tygodnia mam tatę w szpitalu Pękły mu wrzody na żołądku i groziło to nawet zapaleniem otrzewnej
Ja sama też łażę jak inwalidka ból w dole kręgosłupa taki że prawie nie mogę chodzić, lekarz mówi że to może być ucisk na nerw kulszowy. Jeszcze trochę rzeczy nam brakuje dla małego a ja nawet do sklepu nie mogę za bardzo iść bo na tą prawą nogę przez to utykam.

Całuję was wszystkie i każdą z osobna. Podczytuję i staram się być na bieżąco
ZDRÓWKO DLA TATY I CIEBIE!!!

Cytat:
Napisane przez Ewusia709 Pokaż wiadomość
Dzień dobry !!!

Witam się w nowym wąteczku Zostawić Was na jeden dzień i już tyle się dzieje Zdaję szybko raport

Wczoraj byliśmy znów na wycieczce w Częstochowie w naszym mieszkanku i na wizycie u gina.

Tymuś pięknie rośnie i w ciągu ostatnich 2 tygodni przytył prawie 500g. Wczoraj ważył ok 2250 gram, choć gin powiedział,że może mieć już nawet 2,5kg tylko usg wylicza z błędem. Tymuś ma już dość dużą główkę (średnica 9,54cm). Wszystkie parametry, wody płodowe, łożysko, szyjka ok. Gin sprawdzął wszystko dokładnie i skomentowął tylko że wszystko jest pięknie i że nie ma do czego się przyczepić.
...

Na tym kończę elaborat dla tych co miały cierpliwośc dotrwac do konca
Ewcia, ze wszystko powolutku się układa, dawaj fote wóza jak masz i nie kuś czereśniami

Cytat:
Napisane przez tysia222 Pokaż wiadomość
Firmy wózka nie podam bo nie znam ale jest czerwony- może dla chłopaka nienajlepszy kolor ale w tym wypadku oszczędność była dla nas ważniejsza. Łóżeczko jest proste i białe z tego co wiem kupione kiedyś w Ikei. Materac kupiliśmy lateks-gryka.
a dlaczego czerwony nie dla chłopaka...ja tam planuje jakies fajne koszulki i czerwone też mu zakłądac

Cytat:
Napisane przez tysia222 Pokaż wiadomość
Witajcie Dziewczyny!

Podczytuje Was regularnie od 1,5 miesiąca ale jakoś nie miałam odwagi się odezwać. Wątek znam od początku bo w pierwszych kilku częściach troszkę się udzielałam, potem ze względu na pracę i brak czasu już nie, ale teraz jestem na l4 więc czas jest. Przyjmiecie zbłąkaną owieczkę?
Skoro ja Was znam a Wy mnie nie to może kilka słów o mnie. Mam 27lat. To będzie nasze pierwsze dziecko. Termin porodu mam na 8.08. No i ma być synek- prawdopodobnie Mikołaj
Hej ?tysia wal śmiało,my tam jesteśmy otwarte na nowe znajomości
Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
Może zrobiłaś jej przykrość i się obraziła?

Witam się w33 tygodniu!
Jestem zła bo noc nieprzespana! A czemu? A przez męża. Pojechał, o 22 dzwoniłam to robili tam coś jeszcze, ok 23 pisał, że jeszcze robota, ok 1 się obudziłam, dzwonię raz, drugi, trzeci, smsa - cisza. Więc nerwa dostałam. I co... Wrócił ok 2 pijany! No co wqurw dostałam to już moje. Jeszcze chrapie bo dziś i tak do pracy miał nie iść, ale słowem się nie odezwę!
Mela po takim stresie i udanej zapewne akcji powodziowej musiał się zrelaksować
PS> Ale nie martw się też bym była obrażona

28.07.2013r.
madi82 jest offline Zgłoś do moderatora