Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15! - Strona 17 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 16 części mam lipcowo-sierpniowych 2013?
Mamusie lipcowo- sierpniowe 2013, cz.16 ! 8 13,33%
Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013, cz.16! 27 45,00%
Coraz niżej nasze brzuchy, już wychodzą z nich maluchy!- Mamusie VII-VIII 2013 cz.16! 20 33,33%
jedzcie truskawki i czeresnie dziewczyny bo nie znamy dnia ani godziny- Mamy VII-VIII 2013 cz.16! 2 3,33%
Golcie kapy dziewczyny bo nie znacie dnia ani godziny- Mamy VII-VIII 2013 cz.16! 3 5,00%
Głosujący: 60. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-05, 09:22   #481
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko
Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!

Cytat:
Napisane przez tysia222 Pokaż wiadomość
Obecnie chyba nie najgorzej. Póki co wiele objawów mnie omija np. skurcze łydek, hemoroidy, ciężkie zaparcia. Najbardziej od kilku miesięcy dokucza potworna zgaga- niezmiennie codziennie no i od około tygodnia ból kręgosłupa w miejscu nad tyłkiem szczególnie w nocy.
no to to samo co każda z nas)

także potwierdzam, jesteś w ciązy, niedługo rodzisz !!)

domciatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 09:24   #482
tysia222
Raczkowanie

Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!

Cytat:
Napisane przez idzia111 Pokaż wiadomość

A jaki wózek, łóżeczko, jakies konkrety poprosze. Jaki kolor itp.
Firmy wózka nie podam bo nie znam ale jest czerwony- może dla chłopaka nienajlepszy kolor ale w tym wypadku oszczędność była dla nas ważniejsza. Łóżeczko jest proste i białe z tego co wiem kupione kiedyś w Ikei. Materac kupiliśmy lateks-gryka.
tysia222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 09:26   #483
idzia111
Zakorzenienie

Cytat:
Firmy wózka nie podam bo nie znam ale jest czerwony- może dla chłopaka nienajlepszy kolor ale w tym wypadku oszczędność była dla nas ważniejsza. Łóżeczko jest proste i białe z tego co wiem kupione kiedyś w Ikei. Materac kupiliśmy lateks-gryka.
Wg mnie czerwony kolor jak najbardziej pasuje, bo jest uniwersalny

A jakiej firmy ten materac lateks-gryka? i ile daliscie? U nas tez kilka dziewczyn zdecydowało sie na lateks, w tym tez i ja.
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 09:28   #484
mela1234
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
No ja powiedziałam mężowi, żeby się przełamał, bo trzeba mi jego spermy gdzieś ok 37-38 tc. Zgodził się, ale tylko jeśli Michaś akurat będzie spał, ale jak powiedziałam, że raz dziennie mi nie wystarczy i musi mi ją dostarczyć minimum trzykrotnie w ciągu dnia, to zwątpił. On uważa, że Michaś "go" zobaczy.
Powiedz, że i tak kiedyś mały wejdzie mu do wc i będzie podglądał jak sika więc prędzej czy później i tak to nastąpi!
mela1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 09:31   #485
tysia222
Raczkowanie

Cytat:
Wg mnie czerwony kolor jak najbardziej pasuje, bo jest uniwersalny

A jakiej firmy ten materac lateks-gryka? i ile daliscie? U nas tez kilka dziewczyn zdecydowało sie na lateks, w tym tez i ja.
Płaciliśmy ok 200zł z tym, że tak jak pisałam w zaprzyjaźnionej hurtowni więc mieliśmy dużo niższe ceny. Co do firmy to nie jestem w stanie podać bo nie wiem. Nie zastanawiałam się nawet czy ma jakąs firmę Po prostu w tej hurtowni mieliśmy zaufaną znajomą, która polecała pewne rzeczy a inne odradzała itd i tym się kierowaliśmy głównie
Stary 2013-06-05, 09:32   #486
magolina
Wtajemniczenie

Cytat:
Witajcie Dziewczyny!

Podczytuje Was regularnie od 1,5 miesiąca ale jakoś nie miałam odwagi się odezwać. Wątek znam od początku bo w pierwszych kilku częściach troszkę się udzielałam, potem ze względu na pracę i brak czasu już nie, ale teraz jestem na l4 więc czas jest. Przyjmiecie zbłąkaną owieczkę?
Skoro ja Was znam a Wy mnie nie to może kilka słów o mnie. Mam 27lat. To będzie nasze pierwsze dziecko. Termin porodu mam na 8.08. No i ma być synek- prawdopodobnie Mikołaj
Witaj kojarzę Twój nick

Cytat:
No ja powiedziałam mężowi, żeby się przełamał, bo trzeba mi jego spermy gdzieś ok 37-38 tc. Zgodził się, ale tylko jeśli Michaś akurat będzie spał, ale jak powiedziałam, że raz dziennie mi nie wystarczy i musi mi ją dostarczyć minimum trzykrotnie w ciągu dnia, to zwątpił. On uważa, że Michaś "go" zobaczy.

Moj Tż nie ma takich faz, zresztą juz pomału chodzi po ścianach, bo on chce seksu (a nie możemy) a nie substytutów które mu w zamian oferuję i mówi często, że jakbyśmy mogli to on by synkowi pokazał jak to sie robi, żeby się od małego uczył

siostrzeniec mi odebrał wyniki badań - mocz ok, tokso nie ma, hemoglobina 12
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 09:35   #487
surka
Zakorzenienie

Hej brzuchatki

Wstałam dzisiaj o 5 rano i nie mogłam już spać O 6 zjadłam kromke chleba, a o 7 znowu padłam i wstałam koło 9.

Ale u mnie beznadziejna pogoda, pada, pochmurno, a ja zamierzałam wypuścić się dzisiaj w miasto

EN - śniło mi się, że dzisiaj napisałaś do nas, że trochę cię nie było, ale nie martwcie się dziewczyny, ja tylko urodziłam

Zaciskam za dzisiejsze wizyty oraz za wszystko, co ich potrzebuje
surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 09:38   #488
Anulka_p
Zakorzenienie

Margoś- rodzisz? Dziewczyny obstawiłam trzy porody w wątku...Nie zawiedźcie mnie!
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 09:38   #489
kooocur
Zakorzenienie

Witam w nowym wątku

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 09:41   #490
magolina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Witam w nowym wątku

Miałaś wczoraj wizytę?? bo masz 04.06 w podpisie.
Pisz, co Ci gin powiedział i jak się czujesz???
Stary 2013-06-05, 09:43   #491
roxi1980
Zakorzenienie

Cytat:
Obecnie chyba nie najgorzej. Póki co wiele objawów mnie omija np. skurcze łydek, hemoroidy, ciężkie zaparcia. Najbardziej od kilku miesięcy dokucza potworna zgaga- niezmiennie codziennie no i od około tygodnia ból kręgosłupa w miejscu nad tyłkiem szczególnie w nocy.
u mnie ból TAM to norma, jak się wieczorem na plecach położę, to nogami nie mogę ruszyć, bo tak boli, że wyję

Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
Powiedz, że i tak kiedyś mały wejdzie mu do wc i będzie podglądał jak sika więc prędzej czy później i tak to nastąpi!

idę prasować i robić inne pożyteczne rzeczy

roxi1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 09:50   #492
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magolina Pokaż wiadomość

Miałaś wczoraj wizytę?? bo masz 04.06 w podpisie.
Pisz, co Ci gin powiedział i jak się czujesz???

Miałam, miałam...ale bez USG(ide w piątek).

Wszystko ładnie pozamykane, ale dzieć leży w POPRZEK....

No stres mnie już zjada bo się naczytałam jakie są przyczyny takiego leżenia

No i jak nic się nie zmieni to cc

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 09:50   #493
Ewusia709
Zadomowienie

Dzień dobry !!!

Witam się w nowym wąteczku Zostawić Was na jeden dzień i już tyle się dzieje Zdaję szybko raport

Witamy się z Tymoteuszkiem w 37 tc

Wczoraj byliśmy znów na wycieczce w Częstochowie w naszym mieszkanku i na wizycie u gina.

Tymuś pięknie rośnie i w ciągu ostatnich 2 tygodni przytył prawie 500g. Wczoraj ważył ok 2250 gram, choć gin powiedział,że może mieć już nawet 2,5kg tylko usg wylicza z błędem. Tymuś ma już dość dużą główkę (średnica 9,54cm). Wszystkie parametry, wody płodowe, łożysko, szyjka ok. Gin sprawdzął wszystko dokładnie i skomentowął tylko że wszystko jest pięknie i że nie ma do czego się przyczepić.
Jeśli chodzi o termin CC to nie ma jeszcze dokładnej daty ponieważ wcześniej gin mówił że skieruje mnie do szpitala 38tc+1dzień, a wczoraj znów mówił o 39tc+1dzień i że skoro wszystko jest dobrze to nie trzeba zbyt wcześnie i pochopnie Tymusia wyciągać i że jak mnie skieruje zbyt wczesnie to będę musiała jeszcze w szpitalu poleżeć na patologii i czekać na CC, a tak to będę sobie spokojnie w domu czekać. Więc wychodzi, że będą to ostatnie dni czerwca.

Następną wizytę mamy 14 czerwca gin powiedział, że po tych wszystkich przejściach to musi mieć na mnie cały czas oko.

Odwiedziliśmy wczoraj również naszą działkę w rod i czereśnie już dojrzewają, nawet kilka udało się zjeść prosto z drzewa
W pt przenosimy się już na stałe do naszego mieszkanka i również wybierzemy się na działkę bo czereśnie powinny za te kilka dni dojrzeć do końca, może zbierzemy pierwsze plony

Wczoraj odebraliśmy też pojazd Tymusia, więc wózeczek już stoi poskładany i cieszy moje oczy A dziś ma przyjść kurierem ta hustawka 3w1 którą ostatnio zamówiłam.

Na tym kończę elaborat dla tych co miały cierpliwośc dotrwac do konca

Moja Słodka Fabryka => www.slodkafabryka.blox.pl
Ewusia709 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 09:51   #494
surka
Zakorzenienie

Cytat:
Moj Tż nie ma takich faz, zresztą juz pomału chodzi po ścianach, bo on chce seksu (a nie możemy) a nie substytutów które mu w zamian oferuję i mówi często, że jakbyśmy mogli to on by synkowi pokazał jak to sie robi, żeby się od małego uczył

Cytat:
Napisane przez Myszolka91 Pokaż wiadomość
Witam sie w Nowym watku i 32tygodniu czyli 8 miesiacu

Cytat:
Napisane przez skylie Pokaż wiadomość
Ja: Gdzie masz ciapy?
W: Pod stołem.
Ja: A co tam robią (w domyśle dlaczego nie na nogach)
W: Bawią się w berka

Cytat:
Napisane przez eveewe Pokaż wiadomość
wy dziewczyny tak o tym seksie, ze w ciazy bylo tyle i tyle, ze tyle nie robicie - powiedzcie mi - lekarz wam zabronil?????? bo u nas jak tylko jest ochota to jest i jakos dziwnie mi sie to czyta.
Ja np. początkowo krwawiłam, węc nie mogłam. Potem to nawet się już lekarza nie pytałam bo ewidentnie moje libido, gdzieś wywiało. Teraz czasmi coś mnie bierze ochota, ale jak mówię o tym TŻ to się na mnie dziwnie patrzy Jak już będzie bliżej końca to na pewno go zmuszę

Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
Witam się w33 tygodniu!
Ach te chłopy

tysia222

Witaj

Cytat:
Tak wiem, że odpowiedź na pytanie co na obiad obowiązkowe więc... u mnie dziś będą pierogi ruskie z cebulą, boczkiem i śmietaną Szybko i prosto.
Nie wiem czy tak szybko i prosto, ale pysznie

Cytat:
Nie zobaczy. To jest nie możliwe przecież, bo jest czop, macica, wody i nie ma szans. Na to aby Michaś go złapał też nie. Przemów mu jakoś.
Stary 2013-06-05, 10:00   #495
tysia222
Raczkowanie

Cytat:

Jakie?
Ja jestem bardzo ciekawa jak Mały leży sobie w brzuszku ale chyba się jeszcze przekręca (31 tydzień). Choć często czuję go tak jakby był w prawej stronie brzucha tylko- nie wiem czy to możliwe?
Stary 2013-06-05, 10:00   #496
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewusia709 Pokaż wiadomość
Dzień dobry !!!

Witam się w nowym wąteczku Zostawić Was na jeden dzień i już tyle się dzieje Zdaję szybko raport

Wczoraj byliśmy znów na wycieczce w Częstochowie w naszym mieszkanku i na wizycie u gina.

Tymuś pięknie rośnie i w ciągu ostatnich 2 tygodni przytył prawie 500g. Wczoraj ważył ok 2250 gram, choć gin powiedział,że może mieć już nawet 2,5kg tylko usg wylicza z błędem. Tymuś ma już dość dużą główkę (średnica 9,54cm). Wszystkie parametry, wody płodowe, łożysko, szyjka ok. Gin sprawdzął wszystko dokładnie i skomentowął tylko że wszystko jest pięknie i że nie ma do czego się przyczepić.
Jeśli chodzi o termin CC to nie ma jeszcze dokładnej daty ponieważ wcześniej gin mówił że skieruje mnie do szpitala 38tc+1dzień, a wczoraj znów mówił o 39tc+1dzień i że skoro wszystko jest dobrze to nie trzeba zbyt wcześnie i pochopnie Tymusia wyciągać i że jak mnie skieruje zbyt wczesnie to będę musiała jeszcze w szpitalu poleżeć na patologii i czekać na CC, a tak to będę sobie spokojnie w domu czekać. Więc wychodzi, że będą to ostatnie dni czerwca.

Następną wizytę mamy 14 czerwca gin powiedział, że po tych wszystkich przejściach to musi mieć na mnie cały czas oko.

Odwiedziliśmy wczoraj również naszą działkę w rod i czereśnie już dojrzewają, nawet kilka udało się zjeść prosto z drzewa
W pt przenosimy się już na stałe do naszego mieszkanka i również wybierzemy się na działkę bo czereśnie powinny za te kilka dni dojrzeć do końca, może zbierzemy pierwsze plony

Wczoraj odebraliśmy też pojazd Tymusia, więc wózeczek już stoi poskładany i cieszy moje oczy A dziś ma przyjść kurierem ta hustawka 3w1 którą ostatnio zamówiłam.

za wizytę. dla Tymusia. dla mamusi. za wózek. za huśtawkę. dla pięknie dojrzewających czereśni. U mnie jeszcze nie chcą się rumienić, więc dla moich czereśni na koniec.
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 10:01   #497
Ewusia709
Zadomowienie

Cytat:

siostrzeniec mi odebrał wyniki badań - mocz ok, tokso nie ma, hemoglobina 12
za piękne wyniki badań

Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość

Wstałam dzisiaj o 5 rano i nie mogłam już spać O 6 zjadłam kromke chleba, a o 7 znowu padłam i wstałam koło 9.

Ale u mnie beznadziejna pogoda, pada, pochmurno, a ja zamierzałam wypuścić się dzisiaj w miasto
Ja też mam takie akcje ze spaniem, budzę się wcześnie, muszę szybko coś zjeść bo brzuch burczy i słabo... a zaraz po śniadanku chce mi się znów spać, często mam 2 drzemki dziennie po ok 2 godziny, a czasem jeszcze dłużej zdarza mi się spać w dzień. Oprócz drzemek też wskakuję często do bazy na łóżku poodpoczywać

U nas pogoda identyczna niestety, ja jeszcze jestem ubrana do połowy w piżamie i od niechcenia tylko spodnie zamieniłam na dresy bo raczej na taras dziś nie wyjdę z powodu tego mokradła jakie dziś panuje. Pewnie znów pół dnia prześpię

Cytat:
Napisane przez roxi1980 Pokaż wiadomość
u mnie ból TAM to norma, jak się wieczorem na plecach położę, to nogami nie mogę ruszyć, bo tak boli, że wyję
Jak się poskarżyłam ostatnio ginowi na wizycie na podobne do Twoich dolegliwości to tylko skomentował, że to napewno główka dziecka uciska i tak już będzie, tak że taki już nasz los ciężarówek w ostatnich tygodniach w dwupaczku

Stary 2013-06-05, 10:02   #498
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

Dzień dobry)

Wczoraj do późna składaliśmy garderobę i pralnię, właściwie jest skończona, tylko muszę maznąć farbą boki kilku półek, sprzątnać (bo już wczoraj nie miałam siły) i oczywiście poukładać rzeczy. W sumie w trakcie montażu nasunęły się nam jeszcze nowe pomysły na dopieszczenie, więc pewnie do pt będę analizować i po weekendzie coś dorzucimy

mela1234
; takie komplementy są bardzo miłe, szczególnie jeśli są od mężczyzny. Moim zdaniem oni rzadziej coś mówią miłego, ale za to zawsze szczerze.

baloniku: informacje z wizyty takie przeplatane...dlaczego poród może być wcześniej wywoływany? i czy chodzi o zbyt niskie Twoje ciśnienie? super że z Gabi okey, tokso, te wry i inne ok i że szyjka ok)

roxi: fajna wrzuta)) nie czytałam tego wcześniej, myślę że coś w tym jest, nawet jeśli podejść z przymrużeniem oka.

Oliath: brawa za 9ty miesiąc) a na gbs mam czekac od 2-5 dni w LuxMedzie (wczoraj robiłam)

agraffka: powodzenia na egzaminie

Tysia: witamy ponownie)

Ewusia: brawa za wizytę) czereśni zazdroszczę! dlaczego takiego smaka robisz?????

No właśnie, czyli Ghia i Ewusia w czerwcu cc... do tego Margosia i Malinka z terminem dość wczesnym. Tylko tak, lecimy z wątkiem ostro, więc stawiam że max 2ka dzieciaczków nam się pojawi w tej części.

Pokaże wam moją ulubiona od jakiegoś czasu reklamę. Rozwala mnie na maksa (chociaż akurat Kobiego nie lubię, ale tutaj jest świetny)> http://www.youtube.com/watch?v=ruav0KvQOOg

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 10:04   #499
surka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość
A to ja jeszcze wyrażę swoją radość, że rata kredytu znowu się zmniejszyła, bo po raz kolejny obniżyli stopy procentowe W sumie od początku roku (albo jakos od końca poprzedniego..nie pamiętam już) rata spadła nam o prawie 300zł
Super

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
Z Aaaa, i witam sie w 36 tc wg USG Dziewiaty miesiac??!!

Cytat:
Napisane przez roxi1980 Pokaż wiadomość
Witam Was
Wczoraj się powściekałam, że mały spał do 7:20 (wszystko przez za późne jak na niego pójście spać - 21) i nie mogliśmy się wyrobić do przedszkola, a potem już wszystko miałam jakieś opóźnione... Wczoraj poszedł spać normalnie - o 19. Wszedł dziś rano do pokoju i mówi do mnie "przyszedłem dziś wcześniej, żebyśmy zdążyli na czas, ale jak chcesz, to jeszcze sobie chwilkę poleż" Patrzę na telefon, a tu 6:05 (6:10 nastawiłam budzik )
Ale słodziak

Cytat:
Napisane przez Agrafka86 Pokaż wiadomość
Witam się w 29tc
I wszystkim gratuluję tygodni.
Trzymajcie kciuki Dziewczynki za mój ostatni egzamin w tej sesji - Filozofia.
Jutro na badania. I muszę się pochwalić Mały postanowił dać mi jedną noc bym sobie pospała przed egzaminem. Taki Malutki, a taki mądry.
i za egzamin

Cytat:
Hej,

Witam się dziś w 33 tc, wg usg zaczełam go juz w poniedziałek, no ale ja licze ten z OM.

Cytat:

Cytat:
i za udaną wizytę klask i:
Stary 2013-06-05, 10:04   #500
Adriana07
Rozeznanie

GG do Adriana07

Cześć Brzuchatki
Witam się w nowym wątku.
Zaniedbuje was ostatnio strasznie ale od prawie tygodnia mam tatę w szpitalu Pękły mu wrzody na żołądku i groziło to nawet zapaleniem otrzewnej
Ja sama też łażę jak inwalidka ból w dole kręgosłupa taki że prawie nie mogę chodzić, lekarz mówi że to może być ucisk na nerw kulszowy. Jeszcze trochę rzeczy nam brakuje dla małego a ja nawet do sklepu nie mogę za bardzo iść bo na tą prawą nogę przez to utykam.

Całuję was wszystkie i każdą z osobna. Podczytuję i staram się być na bieżąco

Uśmiech dziecka jest pierwszym owocem sensu ludzkiego istnienia.
Adriana07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 10:07   #501
kiss12550
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
Czytałam, że w ciąży roztargnienie jest normalne
taak Tż nawet wspólnie ze mna tyje

---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ----------

Cytat:
Napisane przez d0tkaaa Pokaż wiadomość
kiss bd musiala pilnowac dziecka z nim badz jakas smyczke kupic zeby nie zapomnial o dziecku hahah:-P

en no ja tez zawijam pod brzuch ale nie lubie jak mi sie w boku wbija jak nosze sukienki proste wiesz,efekt bez boczkow hahhaha

myslala ktoras z Was o tym ile chciala by wazyc po porodzie czy bd smigac na fitt czy dieta jakas cos ten teges?

bo ja przed ciaza wazylam 61?niepamietam fokladnie,ale po ciazy chcialabym wrocic fo mojej dawnej wagi ok.55kg ... no i chcialabym chodzic na fitned(moze nie na poczatku wiadomo i tak chyba w czasie 4trymestru:-P nie mozna cwiczyc nie?

tak sobie mysle,ze tym podkladem to takirgo niemoelaka mozna by bylo zawinav hahahahahahaahah

no chyba faktycznie bede musiała cos wykombinować
ja na pewno chciałabym wrócić do swojej wagi wcześniejszej tj 60 kg , ale marzy mi się 55
kiss12550 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 10:07   #502
Ewusia709
Zadomowienie

Cytat:
za wizytę. dla Tymusia. dla mamusi. za wózek. za huśtawkę. dla pięknie dojrzewających czereśni. U mnie jeszcze nie chcą się rumienić, więc dla moich czereśni na koniec.
Dziękujemy za oklaski
Nasze czereśnie to podobno jakieś wczesne są to może dlatego juz czerwone, Twoje na pewno też niedługo zaczną się czerwienić.

Stary 2013-06-05, 10:08   #503
kiss12550
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Adriana07 Pokaż wiadomość
Cześć Brzuchatki
Witam się w nowym wątku.
Zaniedbuje was ostatnio strasznie ale od prawie tygodnia mam tatę w szpitalu Pękły mu wrzody na żołądku i groziło to nawet zapaleniem otrzewnej
Ja sama też łażę jak inwalidka ból w dole kręgosłupa taki że prawie nie mogę chodzić, lekarz mówi że to może być ucisk na nerw kulszowy. Jeszcze trochę rzeczy nam brakuje dla małego a ja nawet do sklepu nie mogę za bardzo iść bo na tą prawą nogę przez to utykam.

Całuję was wszystkie i każdą z osobna. Podczytuję i staram się być na bieżąco
zdrówka dla taty
mi też brakuje sporo rzeczy a ciągle na wszystko brakuje czasu, obudze sie na porodówce z przysłowiową ręka w nocniku
kiss12550 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 10:09   #504
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

no i wychodzi na to że u mnie 30 dni to TP:P hahaha..

dzisiaj przychodzi pierwsza paczka z all (z 3). Jak przyjdą wszystkie, wypiorę ubranka (dzisiaj znów jakoś szaro buro) to Mały może wychodzić. Mąż mu co wieczór powtarza że bardzo by chciał aby już był z nami (aż mnie zawstydza tym),a le żeby z tydzień dwa jeszcze sobie posiedział w brzuszku a potem zapraszamy do nas Ja już chyba też jestem prawie gotowa, gdzieś tam czasami dopada mnie chwilowy stres (ale bardziej mam wrażenie że to przed nieznanym doznaniem, pomimo że teoretycznie jestem do tego przygotowana). Lęk przed komplikacjami = jak sie pojawia, to staram sobie tłumaczyć, ze przeciez będę pod fachową opieką. No dobra, to się uzewnętrzniłam od rana...

Galeria pazurkowa:
Stary 2013-06-05, 10:10   #505
jakierka
Zadomowienie

Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!

Cytat:
Napisane przez eveewe Pokaż wiadomość
aaaaa
wy dziewczyny tak o tym seksie, ze w ciazy bylo tyle i tyle, ze tyle nie robicie - powiedzcie mi - lekarz wam zabronil?????? bo u nas jak tylko jest ochota to jest i jakos dziwnie mi sie to czyta.
Ja pamietam, ze w pierwszej ciazy zaczelam plamic wlasnie po seksie i po jakis dwoch tygodniach poronilam. Po tym mialam lekkie obawy. Od poczatku drugiej ciazy mialam dosc spore libido, ale za kazdym razem 'po' czulam sie okropnie, brzuch sie napinal, ciagnal, bolal. W sumie dopiero wczoraj nie odczulam zadnych dolegliwosci, wiec moze juz droga wolna A jak nie, to TZ itak zostaje zaspokojony w inny sposob , on jakos nie ma obaw co do dziecka, ani nie stroni ode mnie podczas ciazy

Perse, ubierz sie na slub najwygodniej dla Ciebie, na pewno wszyscy zrozumieja

Mela, na Twoim miejscu tez bym sie wkurzyla na meza, nie lubie takich akcji

Tysia, witaj

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-06-05, 10:11   #506
magolina
Wtajemniczenie

Cytat:

A jakie są przyczyny leżenia dziecka w poprzek???
Koocurku najważniejsze, żeby dzieć był zdrowy a czy wyjdzie przez sn czy przez cc to mało ważne

Cytat:

za wizytę, że wszystko ok. Za wózeczek. Za 37 tc

Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość
Pokaże wam moją ulubiona od jakiegoś czasu reklamę. Rozwala mnie na maksa (chociaż akurat Kobiego nie lubię, ale tutaj jest świetny)> http://www.youtube.com/watch?v=ruav0KvQOOg
Też ją lubię ja katuję tenis a ona prawie non stop leci na eurosport
Stary 2013-06-05, 10:12   #507
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

kocuur: brawa za wizytę)

adriana: dużo zdrówka dla taty!!

Ewusia: noooooooooooooo proszęeeee koniec z tymi czereśniami...:P

Galeria pazurkowa:
Stary 2013-06-05, 10:13   #508
d0tkaaa
Zakorzenienie

nadrobilam Was i ...zapomnialam co mialam napisac itp hahahhaaah dobre...

czesc wszystkim

gratuluje wizyt i nowych tyg)

oliath ja mam czekac tydzien na wyniki gbs...

czy kiedys przestanie padac?:-/wczoraj jadac autem az szok jak sir poziom wisly podniosl... ale sie nie dziwie tak pada ...dzis bede prasowac wkoncu!wyschlo eh:-/

co do kopania niunki to nieraz jak zasadzi matce kopa to az.podskocze lol..:-P

kladziemy sie wczoraj z tz a on twierdzi ze mu nogi wystaja z pod koludry no i co sie okazalo?:-P dotka do poszewki wlozyla posciel zamiast normalnie w pionie to w poprzech hahahahahaha ile smiechu bylo.

co do sexu ktos pytal to my tam nie mielismy zadnych zastrzezen...ale jakos tak tz sie bal ze ubijemy dziecko

Zuza

Razem
d0tkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 10:13   #509
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

magolina: mąż też ogląda teraz tenis więc po przerwie (bo reklama już trochę czasu ma) znowu dość często ja widzę i nadal mi się nie znudziła

Galeria pazurkowa:
Stary 2013-06-05, 10:15   #510
Niunia20
Rozeznanie

dziewczyny przyznać się która kupowała to łóżeczko.... no może w inny kolorze ale któraś kupowała mam pare pytań zanim wcisnę kup teraz

http://allegro.pl/biale-lozeczka-dwa...281225553.html

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości