Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-15, 11:57   #2693
...Skierka...
Zakorzenienie

Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI

witam
u mnie 20 tc... już połowa, jak to, kiedy...

Cytat:
Napisane przez Dzastin08 Pokaż wiadomość
Nadrobię Was później a teraz szybka relacja z wizyty

Zacznę od tego,że dzieciaczek buszował wczoraj w nocy i na wizycie dzisiejszej był mało aktywny Wszystkie parametry wyszły ok, od razu na wstępie zapytałam Panią doktor czy zajrzymy dziś maleństwu między nóżki, odpowiedziała "spróbujemy", no więc maleństwo było tak uparte że za Chiny nie chciało podnieść nawet nogi...,Pani doktor go szturchała i na chwilę się rozkraczył...z tego co było widać to na 80% będzie synek, chciała później jeszcze Nam pokazać siusiaka ale nici z tego,mały uparciuc Ale powidziała,że możemy już się zastanawiać nad imieniem męskim i w tym arkuszu A4 gdzie są wszystkie parametry jako płeć wpisała:męska z znakiem zapytania (?), na następnej wizycie jeszcze potwierdzimy na 100%.
Powiem Wam,że już się nastawiliśmy na synka więc nawet bym chyba nie chciała żeby się coś zmieniło,no ale gdyby jednak to oczywiście też będziemy się bardzo cieszyć, po wizycie wyciągłam Tż do galerii i kupiliśmy Małemu kilka chłopięcych ciuszków
Nie wiem ile dokładnie mierzy ale waży 308g
dzastin gratuluję synka! Kamilek ładne imię
my z TZ będziemy mieli problem bo ja nie mam pomysłu a jemu też mało jakie imie sie podoba... dlatego narazie o tym nie myślimy ale przyjdzie czas że trzeba będzie
a co do ciuszków to bardzo dobrze, niech się powoli kompletuje wyprawka

codo synka to miałam podobnie. Jak powiedział w 14 tc że synek jest to tak się już nastawiłam na synka... że bardzo chciałam żeby się nie mylił a w 18 tc na genetycznym pyta czy mówił już płeć. Ja żeby go nie sugerować powiedziałam że tak, ale możemy potwierdzić bo było jeszcze nie pewne (nie mówiąc co powiedział wtedy). Na co ginnam pokazuje na monitorze że chłopiec -po czym mówi: "a nie nie... to pępowina! chwileczke...." a mi az wdech zaparło, że mogłoby być inaczej! choćz dziewczynki tez bardzo bym sie cieszyła ale właśnie to nastawienie juz było. I w końcu potwierdził, że tak - to chłopiec i śmiał się tylko z mojego ufffffff -które mi sie jakoś tak wyrwało
Cytat:
Napisane przez ruda_not_grazyna Pokaż wiadomość
Laski, a ja mogę się dołączyć do tej waszej zbiorowej ciąży?
co prawda jestem w okolicach owu i do tej pory jeszcze przytulanek nie było, ale jak wszystkie to wszystkie, a co!
właśnie dziewczyny! gratuluję Waszej zbiorowej ciąży i trzymam kciuki za każdą z osobna!
Cytat:
Napisane przez Kejthx Pokaż wiadomość
Hej!

Pamiętajcie o mnie u mnie kolejny dc, @ mija i czuję, że jestem tym razem już brzuchata, ba wczoraj na małych zakupach przed wyjazdem upatrzyłam nawet piękną tuniczkę na lato jak już mi brzuch podrośnie (podtuczy się ) i następnym razem jak będę na zesłaniu to ją mam w zamiarze zakupić - szykuję się

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
Byłam rano zarejestrować się w urzędzie pracy.Pani powiedziała że jeżeli urodze w trakcie pobierania zasiłku(do miesiąca po skończeniu) to przez 20 tygodni bede mieć płacony macierzyński z urzędu pracy w wyskosći zasiłku.Zasiłek kończy mi się 20.12 termin mam na 26.12,mam więc nadzieje że do 20.01 urodze żeby dostać ten macierzyński.
oby siię udało!

Cytat:
Napisane przez kwitka13 Pokaż wiadomość
Co do zdolności kierowniczych to ja zdając egzamin na prawko przez pół miasta jechałam bez świateł i egzaminator się mnie kilka razy pytał czy aby na pewno jestem przygotowana do jazdy... "myślę se WTF? - pasy mam, kierownica jest...no to jedziem!!" W końcu kazał mi się zatrzymać, wyłączył kamerę i mówi: może włączy pani światła? ZDAŁAM
gratuluję trafiłaś na dobrego egzaminatora
Cytat:
Napisane przez nuna2 Pokaż wiadomość
Tak w ogóle witam w skończonym 39 tygodniu ciąży. Zaczynamy 40 tydzień Ciekawe ile jeszcze będę w ciąży chodzić

Taka piękna pogoda, a ja nie mam z kim się nawet spotkać... Zdaję sobie sprawe, że jestem samotna....
wow nunka powodzenia niedługo nawet nie pomyślisz o samotności
Cytat:
Napisane przez cebulova Pokaż wiadomość
Juuuuuż zaraz weeeekend laski! Oj jak to dobrze.
Oby do poniedziałku... Już się nie mogę doczekać aż powiemy rodzicom. Czekam tylko na serduszko
to fajna chwila, napewno będą przeszczęśliwi!!!
Cytat:
Napisane przez Niestabilna Pokaż wiadomość
Melduje ze @ nie ma i temp spadla o prawie 0,1 bu hu ale dziwne ze mnie jeszcze na twarzy nie wysypalo... i moje sniadanie dzsiaj to chlebek z nuttela i bananem ale ja tak czesto dziwnie jem :P

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
Wszystko jest ok,dziecko zdroweKrwiak niestety jeszcze jest,ciągle się wchłaniaKosmówka już w 100% przyklejona

---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ----------

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
Jestem w końcówce 5 miesiąca, przytyłam 3 kilo, nogi i ramiona mi zeszczuplały, tyle, ze dużo mi poszło w cycki i brzuch, no ale cóż ludzie już mnie widzą jak hipopotama.
no ja podobnie,bo jestem w 20 tc a przytyłam 2kg. Chociaż nie mam pojęcia jak to się stało, bo brzuch mam już normalnie spory, no i w cycki też poszło. musiało coś mi ubyć gdzieś tam indziej, chociaż jakby nie zauważyłam takiej zmiany...
Cytat:
Napisane przez anoxee Pokaż wiadomość
To widocznie trafiłam na fajny egzemplarz legginsów. A to zwykłe z Lidla.
ja też kupiłam te leginsy ciążowe w lidlu i są naprawde wygodne

iza gratuluję 13 tc!

kiedy byłam jak kropelka czułam serca twego bicie
i wiedzialam jak jest wielka miłość która daje życie...

20.11. ...nasze Szczęście...

Edytowane przez ...Skierka...
Czas edycji: 2013-06-15 o 12:06
...Skierka... jest offline Zgłoś do moderatora