Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Za pół roku już hulanki, pospadają nam z głów wianki!! PM2014 cz.14
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-17, 11:29   #1966
garfieldek
Zakorzenienie

Dot.: Za pół roku już hulanki, pospadają nam z głów wianki!! PM2014 cz.14

Cytat:
Napisane przez alucior Pokaż wiadomość

Nie nadrabiam bo nie mam czasu

Po pracowitym weekendzie pojawiło się świateło w tunelu, że jednak będę się bronić w lipcu ( o ile w przyszłym tygodniu zdam poprawkę i napiszę pracę )

Pan mgr porażka nawet nie chce o tym myśleć co za burak, na szczęście po wielu prośbach naszych i interewcji dziakana zgodził się przenieść poprawkę z września na czerwiec(oblał 12/15 seminarzystów dziekana więc musiał sięna nami wstawić ).

Po pracy będę sprawdzać jak szybko da się napisać 33 strony pracy
nie zazdroszcze, ale ja mam podobnie, napisalam dzis do promo, moze w koncu sie odezwie wrrrrr
Cytat:
Napisane przez cikulada Pokaż wiadomość
Było zbieranie na wózek i wielu gościom się to nie podobało bo odbierali to w ten sposób, że nie dość że młodzi dostali pieniądze w kopercie to później trzeba im jeszcze zapłacić za to, żeby móc z nimi zatańczyć. Kolejnym minusem jest to, że facet, który złapał muchę musiał trzymać ręce w górze i robić za rurę a dziewczyna musiała tańczyć ''na niej", później musieli się zamienić i to dziewczyna robiła za rurę a facet tańczył ale był już tak opity, że podczas swojego tańca dosłownie gwałcił ją wzrokiem, całym swoim ciałem ocierał się o jej biust i tą dolną część ciała. Goście byli zniesmaczeni tym bardziej, że było wtedy jeszcze dużo dzieci które to musiały oglądać... Dodam jeszcze, że ta dziewczyna i szanowny pan są dla siebie zupełnie obcymi ludźmi którzy widzieli się pierwszy raz w życiu, a jak się później okazało on ma już żonę i dziecko z którymi był na tym weselu... Później młodym było głupio i przeprosili tą dziewczynę ale jednak wyszło jak wyszło. Natomiast cała reszta jest na wielki plus i wszystko było świetnie zorganizowane.
faktycznie niesmaczna taka zabawa

witam nowa PK-kę

Wymianka
garfieldek jest offline Zgłoś do moderatora