2013-06-17, 11:29
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Za pół roku już hulanki, pospadają nam z głów wianki!! PM2014 cz.14
Cytat:
Napisane przez alucior
Nie nadrabiam bo nie mam czasu
Po pracowitym weekendzie pojawiło się świateło w tunelu, że jednak będę się bronić w lipcu  ( o ile w przyszłym tygodniu zdam poprawkę i napiszę pracę  )
Pan mgr porażka  nawet nie chce o tym myśleć co za burak, na szczęście po wielu prośbach naszych i interewcji dziakana zgodził się przenieść poprawkę z września na czerwiec(oblał 12/15 seminarzystów dziekana więc musiał sięna nami wstawić  ).
Po pracy będę sprawdzać jak szybko da się napisać 33 strony pracy    
|
nie zazdroszcze, ale ja mam podobnie, napisalam dzis do promo, moze w koncu sie odezwie wrrrrr
Cytat:
Napisane przez cikulada
Było zbieranie na wózek i wielu gościom się to nie podobało bo odbierali to w ten sposób, że nie dość że młodzi dostali pieniądze w kopercie to później trzeba im jeszcze zapłacić za to, żeby móc z nimi zatańczyć. Kolejnym minusem jest to, że facet, który złapał muchę musiał trzymać ręce w górze i robić za rurę a dziewczyna musiała tańczyć ''na niej", później musieli się zamienić i to dziewczyna robiła za rurę a facet tańczył ale był już tak opity, że podczas swojego tańca dosłownie gwałcił ją wzrokiem, całym swoim ciałem ocierał się o jej biust i tą dolną część ciała. Goście byli zniesmaczeni tym bardziej, że było wtedy jeszcze dużo dzieci które to musiały oglądać... Dodam jeszcze, że ta dziewczyna i szanowny pan są dla siebie zupełnie obcymi ludźmi którzy widzieli się pierwszy raz w życiu, a jak się później okazało on ma już żonę i dziecko z którymi był na tym weselu... Później młodym było głupio i przeprosili tą dziewczynę ale jednak wyszło jak wyszło. Natomiast cała reszta jest na wielki plus i wszystko było świetnie zorganizowane.
|
faktycznie niesmaczna taka zabawa 
witam nowa PK-kę
|
|
|