|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1921 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Za pół roku już hulanki, pospadają nam z głów wianki!! PM2014 cz.14
Witam się z rana
![]() Festyn udany, zainteresowanie było, ale chyba głównie klockami, które mieliśmy na naszym stoisku i dzieci się mogły nimi bawić Potem byliśmy na imieninach, również udane ![]() W nocy z soboty na niedzielę spaliśmy przy otwartym oknie i mnie zawiało ![]() monikkad, trzymam kciuki za egzamin ![]() Co do tatuaży to mi się one nie podobają Kiedyś chciałam sobie zrobić kolczyk w nosie lub pępku, ale jednak nie zrobiłam, boję się bólu, babrającej rany... Mam po 2 kolczyki w każdym uchu, to mi musi wystarczyć Ślicznie wyglądał Fabiański z żoną Tak naturalnie, nie widać, że to jakaś gwiazda bierze ślub. Widzę, że w Szamotułach brali ślub Czyli okolice Poznania Fabiański kiedyś grał w Lechu Poznań Nie wiem czy jeszcze gra...Blondi, trzymam kciuki za egzamin
|
#1922 |
|
Konto usunięte
|
co do tatuazy to jest przesad ze nie powinno sie robic portretow czy imion osob zyjacych bo przynosi sie w ten sposob tym osobom nieszczescie.
katolicy uzasadniaja to jeszcze tym ze w biblii jest napisane ze takie tatuaze (upamietniajace inne osoby) sa zakazane |
|
|
|
#1923 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się
po aktywnym weekendzie ![]() piątek - zakupy z TŻ ![]() sobota - spotkanie ze znajomymi i % niedziela - Wisła, Ustroń- Czantoria, Ogrody w Goczałkowicach (obok naszej sali )pogoda była piekna ![]() a miałam się uczyć do obrony zebraliśmy troszke złota dziś TZ ma jechać zważyc :P mam 4 pierścionki , 2 bransoletki naszyjnik, medalik i kolczyki... ciekawe czy tego duzo będzie
|
|
|
|
#1924 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry !
mój TŻ ma dzisiaj urodziny
|
|
#1925 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Za pół roku już hulanki, pospadają nam z głów wianki!! PM2014 cz.14
Moniczka_90, wszystkiego najlepszego dla TŻ
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1926 |
|
Zakorzenienie
|
Sto laat i dużo miłościii mu pożycz od nas
|
|
|
|
#1927 |
|
Zadomowienie
|
WITAM!!! cały weekend mnie nie było, może troszkę nadrobię, ale oczywiście natrzaskałyście tyle, że nie wiem czy dam radę
byliśmy znów u anszych znajomych na wsi, tym razem z innymi znajomymi i ich córeczką, która ma roczek i jest najsłodszym dzieckiem ever nawet TŻ powiedział, że możemy już robić (tylko, że teraz to już niech sobie czeka do ślubu Opaliłam się dość konkretnie, ale strasznie nierówno :P nogi opalone, ręce, dekolt, plecy też, a buzia biała jakbym w mąkę wpadła nie wiem dlaczego mi się twarz ani trochę nie opaliła, mimo że chodziłam bez makijażu, tylko z kremem (może dlatego że 15 SPF ).Dzisiaj idziemy na spotkanie z foto no to miłego dnia aaaaaaa i zobaczcie sukienusię http://ofsajd.onet.pl/newsy/lukasz-f...e-ozenil/hve83
|
#1928 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem, bo my też mamy swoje złoto i nam wyszło, ze zrobimy z niego obrączki i jeszcze całkiem sporo zostanie na robociznę
|
|
|
|
|
#1929 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba nigdy Was nie nadrobie
![]() przedwczoraj pojechaliśmy do Teściów, piękna pogoda jest, więc można było siedzieć sobie w ogrodzie i leniuchować i co, oczywiście się zjarałam na skwarkę po twarzy wyglądam jak żul bo nos i się tylko opalił i policzki przy nosie a dziś zaczyna się ciężki tydzień zaraz jade do Katowic na prześwietlenie płuc (szukamy z moją panią dr skąd to podwyższone CRP), później gdzieś z mamą mam jechać i na wieczór wrócę i trzeba porządnie po weekendzie wziąć się za szukanie pracy wczoraj wysłałam 12 cv, ale to chyba jeszcze wciąż mało ![]() jutro muszę po raz czwarty powtórzyć badania krwi i mam wizytę u psychologa. W srodę idę do lekarza z rtg płuc i wynikami krwi, a w czwartek mam spotkanie kwalifikacyjne na oddział grupowej terapii (cały czas się waham co zrobić )w międzyczasie muszę jeszcze ogarnąć całą chatę i szukać pracy. Na szczęście TŻ już doszedł do siebie i dziś normalnie pojechał do pracy ![]() moniczka_90, sto lat dla TŻta
|
|
|
|
#1930 | |
|
Rozeznanie
|
Witam
dziś mam trochę później do pracy, jak miło z rana poleniuchować dostałam @ więc najchętniej to przeleżałabym w łóżku cały dzieńja w czasach młodości też myślałam o tatuażu, ale potem mi przeszło, ot takie kaprysy młodości ![]() Fabiański i jego PMka, wg mnie, wyglądali po prostu ładnie, klasycznie bez udziwnień i promienieli radością, a to najważniejsze w tym dniu ![]() Cytat:
![]() Edit: moniczka, sto lat dla TZ
Edytowane przez vixena Czas edycji: 2013-06-17 o 07:52 |
|
|
|
|
#1931 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuje wszystkim w imieniu TŻa
|
|
#1932 |
|
Rozeznanie
|
Ja tez z 17
wszystkiego najlepszego dla tz
|
|
#1933 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Za pół roku już hulanki, pospadają nam z głów wianki!! PM2014 cz.14
wylaczyli mi neta w pracy
zasrane dziady |
|
|
|
#1934 |
|
Zakorzenienie
|
Poznanianka, mnie też wzięło... Jadę do pracy wyposażona w leki przeciw zapalne i spray na ból gardła. Dobrze, ze jest ciepło bo Wlasnie tego dzisiaj potrzebuje
|
|
|
|
#1935 |
|
Zakorzenienie
|
moniczka_90 najlepsze życzonka dla TŻ
Spamiary jedne- nie wiem czy dam radę nadrobić. Wczoraj byliśmy z tż na Dniach Włocławka na koncercie Brodki
|
|
|
|
#1936 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny!
Tak nieśmiało wpisuję się do wątku Ślub najprawdopodobniej będziemy mieć 5.07.2014 - w tę sobotę jedziemy podpisać umowę z właścicielami sali i wtedy już na 100% będę spokojna ![]() Nie mogę się już doczekać!
|
|
|
|
#1937 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cześć laseczki U mnie dzisiaj pięknie bo wczoraj jak poszłam na taras to nagle pełno chmur się zebrałoZaczęłam znowu przeglądać suknie i znowu mam mętlik w głowie
|
|
#1939 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Za pół roku już hulanki, pospadają nam z głów wianki!! PM2014 cz.14
Cytat:
opowiedz cos o sobie Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1940 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Sto lat dla TŻta!
Cytat:
Co do sukni, wybrałam swój nr 1, mam opcję zastępczą i dalej nie szukam żeby sobie głowy nie zaprzątać. Cytat:
|
|
#1941 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
wszystkiego najlepszego dla Tż ![]() monikkad, Blondi trzymam kciuki za egzaminy ![]() ![]() Witam się w ten piękny słoneczny, upalny poniedziałek siedząc w pracy
|
|||
|
|
|
#1942 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1943 |
|
Polka Ogarniaczka
|
To wyślij mi pw z jakimiś szczegółami, co jak i kiedy
ja tylko zobaczę jak pracuję i coś wymyślimy (bo ta impreza jest 22.06 dobrze pamiętam?)Też się witam. Tż bardzo zdenerwowany, bo mu praca przy projekcie nie poszła, wczoraj to już gadał, że go na pewno za to od razu zwolnią ![]() A ja się nie wyspałam, zaraz uciekam na uczelnię z milionem tobołów, jak zwykle, ehh
|
#1944 |
|
Konto usunięte
|
Nie nadrabiam bo nie mam czasu ![]() Po pracowitym weekendzie pojawiło się świateło w tunelu, że jednak będę się bronić w lipcu Pan mgr porażka ).Po pracy będę sprawdzać jak szybko da się napisać 33 strony pracy ![]() |
|
|
|
#1945 |
|
Zadomowienie
|
Już się poprawiam
![]() No, to zacznę od początku ![]() Historia naszego życia będzie w sumie mało romantyczna, w końcu dotyczy dwójki informatyków, w zerojedynkowym świecie jest raczej mało romantycznie (żartuję :P) Poznaliśmy się ponad siedem lat temu - wydaje mi się, że to wieki temu w sposób w sumie dość niestandardowy, bo... na portalu z grami online. Fajnie nam się gadało, grywaliśmy tak razem przez ponad rok, aż poszłam na studia. W tym samym czasie w jego mieście zlikwidowano filię politechniki, w której studiował, a studentów przeniesiono do tego samego miasta, do którego wybrałam się ja i postanowiliśmy się w końcu spotkać na żywo.Spotkaliśmy się i zaiskrzyło. Okropnie mocno miesiąc po tym pierwszym spotkaniu zostaliśmy parą - w październiku zeszłego roku świętowaliśmy piątą rocznicę, w grudniu się zaręczyliśmy - a teraz przed nami ślub i długie, nudne, małżeńskie życie ;-)
|
|
|
|
#1946 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj tż znów mnie zaskoczył- spacerowaliśmy po mieście i podeszliśmy obejrzeć zdjęcia na wystawie. Obok leżała Księga Gości, a tż do mnie- Madziuś ale kupimy taką sobie? Będziemy mieli pamiątkę na całe życie
|
|
|
|
#1947 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cześć ![]() Mój TŻ też jest informatykiem Wesele robicie? Jak duże?
|
|
|
|
|
#1948 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
witaj
|
|
#1949 |
|
Zadomowienie
|
Wesele będzie, mój K. by nie darował ;-) będzie takie "małe, dla najbliższej rodziny i przyjaciół" - mamy już 80 gości i lista ciągle się wydłuża
oboje mamy dość spore rodziny i ze wszystkimi utrzymujemy kontakt. Trochę się tego boję, jestem okropnie nieśmiała, a tu takie tłumy
|
|
|
|
#1950 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do tatuaży, mi się podobają- u kogoś, a tżtowi w ogóle :P Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Edytowane przez alloffkowa Czas edycji: 2013-06-17 o 09:59 |
||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:12.

Nasz ślub 16.08.2014 

byliśmy znów u anszych znajomych na wsi, tym razem z innymi znajomymi i ich córeczką, która ma roczek i jest najsłodszym dzieckiem ever
).

zaraz jade do Katowic na prześwietlenie płuc (szukamy z moją panią dr skąd to podwyższone CRP), później gdzieś z mamą mam jechać i na wieczór wrócę i trzeba porządnie po weekendzie wziąć się za szukanie pracy 
)