Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz.2
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-07-09, 11:20   #868
PawMaj13
Rozeznanie

Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz.2

Hej dziewczęta,
nadrobiłam dziś trochę, ale bez szaleństwa
Nie mam praktycznie w ogóle czasu na "rozrywkę", dostałam info o pozytywnym rozpatrzeniu wniosku o dotację i mam 2 tyg na dopięcie ostatnich guzików i mogę podpisywać umowę i zakładać firmę. Więc masa papierologii przede mną, ale przynajmniej nie mam czasu na zamartwianie sie a czuję się super na maxa, odzyskałam siły, mam mega energię, rzadziej płaczę

Cytat:
Napisane przez em ma Pokaż wiadomość
Witajcie!
Aparatu nie znalazłam, więc zdjęcie brzuszka komórką w kiepskiej jakości. Wiem, że nie jest taki wielki, ale dla kobiety która całe życie płaski miała jest
Oto 16 tydzień 1 dzień (razem z brzuszkiem pół kilo na plusie)
WOW Imponujący

Cytat:
Napisane przez kootek_mamrotek Pokaż wiadomość
Witam w niedzielne popołudnie
u mnie leniwo, powolnie i gramotnie. Boli mnie dolna część kręgosłupa, na tyle mocno, że mam problem z podniesieniem się z krzesła/fotela, nie potrafię się w łóżku przewrócić na bok, mam problem podnieść nogę w pozycji leżącej... czy ktoś też ma takie bóle?
Ja mam, na szczeście nie codziennie, ale jak mnie dopadnie, to jest lekki dramat... ale wszystko trzeba przeżyć.

Cytat:
Napisane przez gosia261282 Pokaż wiadomość
Zmierzyłam się w brzuszku! I... 82 cm!!
Miałam 65...

A jak to u was wygląda? Który tydzień i ile wam przybyło?
14t1d - 100 cm w brzuszku (na wysokości pępucha)
Przed ciążą 82-86 cm.
ale wagowo na minusie 2 kg.
Cyce mnie przerażają - 112 cm, urosły 2 rozmiary. Ogólnie ogromna się czuję.

Cytat:
Napisane przez mezaga Pokaż wiadomość
Nie masz omamow Na piątkowym USG okazało się, że mam dwa robale
Gratulacje Nie sądziłam, że może się jedna fasolka schować i pokazać dopiero na kolejnym USG To się nazywa mieć niespodziankę na USG

Cytat:
Napisane przez gosia261282 Pokaż wiadomość
Cześć.
Rany jaka jestem rozkojarzona ostatnio.
O wszystkim zapomina. I robię dziwne rzeczy. Nie kupiłam baterii,więc dzisiaj do myszki musiałam przekładać z budzika,a wczoraj do aparatu z zabawki Eryka. Nie doładowałam gazu,więc nie ma ciepłej wody i nie umyłam włosów. Kotu zamiast karmy do miski nasypałam... płatków śniadaniowych
Wy też tak macie?
Mam tak samo... mylę rybaków z wędkarzami, księżniczki z wróżkami (ostatnio wszystko to dla mnie jedno i to samo) szukam słów w głowie i ich nie znajduję Może jakiegoś poliglotę urodzę albo przynajmniej językoznawcę

Cytat:
Napisane przez em ma Pokaż wiadomość

Wiecie moja koleżanka będąc pod koniec 1 trymestru taka szalała emocjonalnie, że nawet mężowi wystawiła walizki za drzwi kazała się wynosić do mamusi...mąż posłusznie walizeczkę w dłoń i jedzie do mamy (Ania zawsze była bardzo opanowana, grzeczna, miła, więc go zszokowały jej awantury i nie wiedział biedny co ma zrobić). Na szczęście teściowa Ani była i jest normalna, kazała synowi kwiatki kupić i wracać Dobrze zrobił, bo ona już cała zapłakana, że chce do męża i boi się być sama w domu Teraz śmieją się z tej sytuacji, ale boją się co będzie przy 2 ciąży, bo planują kolejne dziecko.
Uśmiałam się z historii z walizkami bo u nas wątek walizek też się pojawił, postawiłam sprawę na ostrzu noża i TŻ na początku stwierdził, że nie potrzebuje pomocy w pakowaniu walizek, sam może się wynieść, powiedziałam proszę bardzo.
Od tego momentu jakby dotarło do niego, że dziecko to wcale nie "rezerwacja kobiety" na stałe i można robić co się chce - ogarną się, wziął się za załatwianie spraw, których nie potrafił dokończyć miesiącami i ogólnie widzę zdecydowaną poprawę. Czasem zimny prysznic się przydaje. Nam dobrze zrobił. Muszę od czasu do czasu mu taki zaserwować - leczenie było trudne, więc teraz skupię się na profilaktyce

Będę zaglądać w miarę możliwości, teraz muszę się skupić i ogarnąć firmę, żeby zapewnić byt i dzidzi Ściskam mocno!

2013-04-30
II kreski

Co komu przeznaczone, stoi na drodze rozkraczone
PawMaj13 jest offline Zgłoś do moderatora