Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz. 19!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-15, 21:49   #3383
skylie
Wtajemniczenie

Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz

Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość
Nie będę nadrabiać, ponieważ mam inne zmartwienia
Była dzisiaj u nas położna i mała przybrała przez tydzień jedynie 20 gram. Byłyśmy już u lekarza. Krew pobrana. Teraz oczekujemy na mocz. Trzymajcie , żeby udało mi się załpać mocz małej
Koło 13 jedziemy po wyniki krwi i do pediatry znowu, a potem się zobaczy. Czy możemy siedzieć w domu czy szpital
Surka muszę doczytać jak u Was. Mam nadzieję że dobrze

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Wpadłam podrzucić opis porodu.
Pisałam go w przerwać między setnym a sto pierwszym karmieniem, bo ciągle walczymy o pokarm, ale mam nadzieję, że jest składny.
Kurczę dobrze, że Cię zostawili w szpitalu, bo nie dojechałabyś na porodówkę Wzruszający opis

Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość
Miałam szczere chęci wczoraj poczytać co u Was i poodpisywać, ale dopadło mnie takie zmeczenie i w ogole, ze nie dałam rady.
Nasz maluch nie dał nam dzisiaj w ogóle pospać i ciągle płakał albo kwilił w nocy, już nie wiedziałam co robić.. zasypiałam na stojąco, siedząco, biegnąco bo to trzecia doba z rzędu z minimalną ilością snu. Teraz śpi no ale wiadomo= dzień, on się w nocy uaktywnia (Oliath, podkradłam Ci określenie i mówię na niego Wrzaskun w domu ) :
Czasami tak jest że dzieciom przestawia się dzień z nocą i potrzebują kilka dni na przestawienie się na nowy rytm

Cytat:
Napisane przez malinka0525 Pokaż wiadomość
Nie chwaliłam się Wam jak po piątkowej wizycie kontrolnej w szpitalu Mała urosła Ma już 56cm wzrostu (miała 52cm), a obwód główki zwiększył się do 36cm (a było 32cm). Na wadze też ładnie przybrała. Przy wypisie ze szpitala ważyła 3040g, a teraz już 3300g Mój mały klocuszek

Ja nadal walczę z nadprogramowymi kilogramami bo chcę wrócić do swojej starej wagi sprzed ciąży i na razie średnio mi to wychodzi Muszę jeszcze jakieś 8kg zrzucić Myślałam, że będzie łatwiej
D

A wagą się nie zamartwiaj. Sama spadnie

Cytat:
Napisane przez eveewe Pokaż wiadomość
Wiadomość od Kallisto:
"Hejbadania potwierdzily zespol Downa, maly ma tez wade serduszka do zoperowania za jakies 3 m-ce. Moze za ok. 3-4 dni wypuszcza go do domku, ja juz kilka dni temu wyszlam ze szpitala i do niego dojezdzam. Dzieki kochane za wsparcie i troske o nas nie udzielam sie na wizazu bo mialam chwilowe zalamanie ale juz dochodze do siebie powoli. Pogratuluj dziewczynom porodow i malenstwi i przekaz, ze trzymam kciuki!"

Przepraszam dziewczynki, ale nie mam czasu napisac co u nas. Jak znajde chwile dam znac.
Kochana czekamy na Ciebie

Cytat:
Napisane przez d0tkaaa Pokaż wiadomość
skylie,wroze Ci ze tez Cie wezmie...
Trzymam Cię za słowo

Cytat:
Napisane przez aremalgos Pokaż wiadomość
ja też poproszę o kciuki dziś, bo zaraz jadę na usg, mam nadzieję, że mój synek nie jest wielkim klocusiem
chociaż pewnie już za późno

Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość
wstawiam opis mojego porodu:
i!
Uśmiałam się Poród ekspresowy! Też taki chcę

Paulinka- termin na 12.07. Nie wiem gdzie zniknął z pierwszej strony

Idę Was nadrabiać

WOJTUŚ
skylie jest offline Zgłoś do moderatora