Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne piersi, krągłe brzuchy- tak się czeka na maluchy! Mamy IX-X 2013, cz. XI
cześć
Znów miałam dziś dziwne/ głupie sny.
Cytat:
Napisane przez kaska87
witamy w 34tc
|
Cytat:
Napisane przez maharet1092
Jeszcze zapomniałam
Witam w 8mym miesiącu (ja pied*****
|
i cieszę się że wizyta udana i z małym wszytko ok 
Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO
Witam szpitalnie  aktywowalam neta na komorce i wreszcie mam kontakt ze swiatem... Ale tez wkurzam sie bo wolno chodzi...takze pewnie nie bede na biezaco ani za wiele nie ponadrabiam
leze dalej pod kroplowka i jeszcze pewnie dzisiaj i jutro poleze jak nie dluzej...maja mi powoli zmniejszac dawke...pierwsza noc byla okropna...kulo mnie strasznie moedzy piersiami, wydawalo mi sie ze sie dusze...i cala noc przesiedzialam bo lezac czy na plecach czy noku to byla katastrofa....rece do teraz mi sie trzesa jak starej pijaczce :P chlorek sodu to ten slynny fenek? Wczoraj od rana im gadalam jak to fatalnie sie czuje ale dopiero gdzies o 15-16 wymyslili co mi podac ale juz bylo lepiej wiec podziekowalam...zawsze to troche mniej substancji dla Bartka...wczoraj bylam niezywa po nieprzespanej nocy i popoludniu dali mi dziewczyne ktora tak chrapie ze szok...myslalam ze jej sie za☠☠☠iscie spi bo tylko sie polozyla o juz chrapala, a tu dzis ryczy pielegniarka ze spac nie mogla haha masakra...dobrze ze mnie te hormonki ominely...
W ogole laska jest w 34 tc i jest tak duza ze na wstepie zapytalam czy przyszla rodzic haha  ma cukrzyce ale dopiero teraz jej stwierdzili a cukier ma prawie 200....
To chyba tyle wiesci szpitalnych...nuda ogolem...
|
trzymam kciuki za Was w takim razie, dobrze że jesteś pod kontrolą
Cytat:
Napisane przez matallewar
Tż mnie z rana wkurzył, bo całą noc walczyłam z Edim, żeby spał, a ten mnie budzi o 6, żebym mu jedzenie spakowała do pracy, bo on nie umie Ja oczywiście półprzytomna kazałam dać mi spokój, bo mało spałam, więc ten nic nie wziął, tylko znów będzie kupował, a jedzenie wyrzucę, bo kto to zje 
Miał zabrać m.in. ciasto z alkoholem, więc my z Edim nie zjemy
|
wkurzyłabym się na mojego gdyby się tak zachował.
Cytat:
Napisane przez agusiamaskota
Mam dość, od rana problemy, od rana ryczę jak bóbr 
Miałam dziś wizytę u ginekologa...Już na samym początku problemy - położna mnie woła i mówi "Pani Agnieszko, nie ma Pani ubezpieczenia" a ja zonk "Jak to?!!" No i mi pokazuje jak byk na czerwono w ich bazie "NIEUBEZPIECZONA"  Rejestrowali mnie w pracy TŻ 11 maja z dniem zawarcia związku małżeńskiego, jak to możliwe?! Mama mnie u siebie w pracy wyrejestrowała w momencie, gdy TŻ jej przyniósł zaświadczenie z ZUS, że jestem zarejestrowana na niego jako męża. Normalnie myślałam, że zjadę... TŻ musi w poniedziałek jechać do NFZ'tu to wyjaśniać! Kolejna sprawa, rzekomo przybrałam na wadze UWAGA +10kg od ostatniej wizyty Czyli mam już +14kg na plusie - jak tak dalej pójdzie, to do porodu będę mieć +40kg...
|

Abstrahując od tego czy w sierpniu pójdziesz do niego na wizytę, umówiłabym się teraz gdzie indziej na kontrolę.
Po prostu nie ufałabym temu bucowi i wolałabym sprawdzić wszystko u innego gina.
Cytat:
Napisane przez Sylwia cypr
upsssssss to ja tez dzisiaj 8 m-c zaczynam 
|

Cytat:
Napisane przez rubinka25
A wózeczek mam taki:
X-lander x-move australia
|
Bardzo ładne kolory
Cytat:
Napisane przez karolson
a tak Wam powiem że dzwonie wczoraj do męża i pytam czy będzie normalnie po pracy o 16.30? tak, tak bedzie wiec zaczełam podgrzewac zupe, robić frytki, smazyc kotlety, i doprawiłam sałatkę, 16,45 niema go więc nałożyłam nam na talerze postawiłam do stołu i jadłam sama nie czekając.. jaka była jego konsternacja jak wszedł 5 minut później, ja sama jem, jego zupa zimna juz na talerzu, frytki zimne twarde, jedynie kotlet w miare  ale co mial robić siedział i jadł i mówił, że pyszne... a był 20 minut pózniej to pojechal z kolegą jakiś skuter do serwisu odstawić...
|
oo świetny pomysł!
Mój notorycznie się spóźnia na obiad (a są takie danie, które najlepiej smakują przygotowane na świeżo nie odgrzewane, zresztą lubię zjeść z nim wspólnie), mimo że potwierdza swój powrót nawet 30 minut wcześniej
Muszę kiedyś zrobić tak jak ty!
Cytat:
Napisane przez logoasia
a swoją drogą.. muszę się wam z czegoś zwierzyć...  wczoraj po wizycie u gin tż zrobił mi niespodziankę.. nie chciał powiedział gdzie zabiera mnie i andziulkę... wcześniej wspominałam mu, że mam ochotę na prawdziwe kartacze i znalazł w gdańsku knajpę, gdzie babka robi takie regionalne dania  byłam mega zaskoczona i strasznie miło mi się zrobiło  powiedział, ze to za te wszystkie złości z jego strony 
|
kochany
|