Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Witam serdecznie dziewczyny
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-19, 20:48   #60
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Dot.: Witam serdecznie dziewczyny

Ale się dyskusja wywiązała

A najlepsze jest to, że mam wrażenie, że znam Cię na żywo, tylko w rzeczywistości nie masz na imię Andrzej.
Cytat:
Napisane przez Andrzej28 Pokaż wiadomość

Hitler został pokonany, ale my będziemy walczyć aż do śmierci. Nie jesteśmy polskimi emigrantkami, nie "dajemy dupy" innym rasom, kulturom i cywilizacjom, tylko dlatego, że żydostwo w mediach kreuje ich na następców białych Europejczyków. Dlaczego seksualne polskie rasistki nie wiążą się z Azjatami, charakteryzującymi się ponadprzeciętną inteligencją? Gdzie się podziewa wasze "multikulti" w tym przypadku? Nigdy jeszcze nie widziałem Polki w towarzystwie Azjaty. Czy to przypadkiem nie jest spowodowane tym, że przeciętna długość penisa w Azji to 9 cm, a sami Azjaci nie wyglądają jak umięśnione orangutany?

A tyle się mówi, że to niby faceci myślą ch*jem... A wychodzi na to, że jesteście jeszcze bardziej animalistyczne od szowinistycznych męskich seksistów.
to jest Was więcej?
Cytat:
To akurat i tak nie ma większego znaczenia. Myślę, że powinniśmy powrócić do pierwotnego tematu. Dlaczego polskie emigrantki w UK nie łączą się zgodnie z ideologią multikulti ("precz z rasizmem") z Azjatami: Chińczykami, Koreańczykami, Japończykami, którzy dysponują intelektem porównywalnym z intelektem białego człowieka? Jest ich tam prawie tyle co Kurdów. Co was powstrzymuje przez związkiem z tymi ludźmi? Czy przypadkiem nie ich ciała? A jeśli chodzi tylko o ich ciała, to same rozumiecie, czym jesteście, prawda?

Jeśli geny waszych kochanków i waszych ciemnoskórych dzieci nie przekroczą polskiej granicy, to nie mam nic przeciwko temu - możecie się z nimi parzyć aż do śmierci. Jeśli przekroczą, to będę się temu silnie sprzeciwiał, nie mając jednocześnie żadnych obiekcji wobec imigracji Azjatów i białych ludzi do RP.

Polka, która zaszła w ciążę z Afrykańczykiem powinna swoją przyszłość związać z Afryką. Ta, która zaszła w ciążę z muzułmaninem, powinna wyemigrować do islamskiego raju z którego przywędrował do Europy jej mąż. Myślę, że to fair.

A ambasada powinna ignorować wszelkie wołania o pomoc ze strony tych kobiet.
Konstytucja to reguluje, Twoje zdanie nie ma tu nic do rzeczy.
Cytat:
Wkrótce będę miał.
Brzmi jak groźba, a takie rzeczy są karalne i wbrew pozorom nawet przez internet można kogoś odnaleźć.
Cytat:
Ale nie w moim kraju. Parz się poza Polską.

Azjaci mi nie przeszkadzają, bo doskonale wpasowuję się w białe społeczeństwa i nie niszczą ich przy pomocy swoich penisów, wierzeń i agresywnych ekscesów - nie podpalają samochodów, nie plądrują sklepów i nie traktują białych kobiet jak kurew, a co najważniejsze - stanowią najmniejszą w Europie grupę korzystającą z socjalnych przywilejów, chociaż im się należą. W przypadku muzułmanów i negrów sytuacja jest o wiele bardziej skomplikowana.

Poza tym mam uciechę widząc Azjatów, którzy kompletnie nie "wpadają w oko" białoskórym szmatom. Uważam, że powinny ich być tu miliony, sam bym chętnie zapoznał jakąś śliczną malutką Azjatkę, gdybym nie był żonaty. Taki to już ze mnie antyrasista

Hitler może i został pokonany - teraz cała nadzieja w Chińczykach.
Twoje poglądy już nie są śmieszne.

Cytat:
Ale ja naprawdę nie mam nic przeciwko temu, żebyście łączyły się z negrami i muzułmanami. Proszę tylko o jedno - róbcie to jak robicie dotychczas: poza Polską. I nigdy tu nie wracajcie ze swoim genetycznie obciążonym potomstwem. Pozdrawiam i życzę szczęścia w "miłości".
Polska jest krajem na szczęście ludzi tolerancyjnych i otwartych, tacy ludzie jak Ty nie maj,ą w normalnych warunkach racji bytu, ich poglądy są negowane, wyśmiewane, dlatego pozostaje im internet.
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując