![]() |
#31 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Witam serdecznie dziewczyny
Cytat:
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Konto usunięte
|
Wlasnie przyjrzalam sie mojemu chlopu, no kurcze Käseweiß jak ja i dziecko tez.
I dziekuje ci za pochlebne slowa zem malo urodziwa, pewnie wszyscy sa dla mnie mili i dlatego twierdza co innego. Moze sie pochwalisz gdzie ja twoje zdjecie w necie znajde( albo podeslij mi ma maila) to bede mogla sie tym samym komplementem odwdzieczyc. Nie moj drogi, ci lekarze to sporo przyjezdnych ludzi. Niemcy szukaja inteligentych i wyksztalconych ludzi bo w srod niemcow takich malo. Ty naprawde jestes zalosny, nic dziwnego ze dziewczyny nie cha z toba pisac. Edytowane przez 201608040942 Czas edycji: 2013-07-19 o 19:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
BAN stały
|
Hitler to był facet, który walczył z ludźmi, którzy zrobili z Europy to, czym Europa obecnie jest. Za jego czasów stosunki seksualne białych ludzi z negrami były klasyfikowane jedynie jako kaprys i ekstrawagancja białoskórych posiadaczek czarnych niewolników w US.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Konto usunięte
|
Na historii to się spało czy wagarowało?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
BAN stały
|
Takich doktorów, jak ten muzułmański morderca, który sprzedawał organy białych Niemców do krajów muzułmańskich jest na szczęście stosunkowo niewiele - http://islamversuseurope.blogspot.co...-european.html
Ponad 74% wszystkich zagranicznych lekarzy, którzy odbywają praktyki w BRD pochodzi z krajów starej 15tki. Druga największa grupa to lekarze z krajów postkomunistycznych takich jak Polska czy Czechy. Twoi egzotyczni kochasie, którzy jakimś cudem pokończyli arabskie uniwersytety znajdujące się w szarym końcu światowych rankingów to niewielki odsetek i leczy się u nich wyłącznie niemiecka biedota. OK, w USA furorę robią hinduscy informatycy, ale to dlatego, że praktycznie wszyscy skończyli amerykański uniwersytet w Indiach. ---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- Niewolnictwo w US oficjalnie zniesiono w XVIII wieku, ale trwało ono nadal pod postacią programowej dyskryminacji czarnych ludzi, wykonujących zazwyczaj najmniej prestiżowe zawody za najmniejsze płace. Segregacja rasowa w US została de facto zniesiona dopiero w latach 80tych na mocy Executive Order. ---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- Hitler został pokonany, ale my będziemy walczyć aż do śmierci. Nie jesteśmy polskimi emigrantkami, nie "dajemy dupy" innym rasom, kulturom i cywilizacjom, tylko dlatego, że żydostwo w mediach kreuje ich na następców białych Europejczyków. Dlaczego seksualne polskie rasistki nie wiążą się z Azjatami, charakteryzującymi się ponadprzeciętną inteligencją? Gdzie się podziewa wasze "multikulti" w tym przypadku? Nigdy jeszcze nie widziałem Polki w towarzystwie Azjaty. Czy to przypadkiem nie jest spowodowane tym, że przeciętna długość penisa w Azji to 9 cm, a sami Azjaci nie wyglądają jak umięśnione orangutany? ![]() A tyle się mówi, że to niby faceci myślą ch*jem... A wychodzi na to, że jesteście jeszcze bardziej animalistyczne od szowinistycznych męskich seksistów. Edytowane przez Andrzej28 Czas edycji: 2013-07-19 o 19:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Konto usunięte
|
Segregacja =/= niewolnictwo. Wyrażaj się precyzyjnie, bardzo proszę, dzięki temu unikniemy nieporozumień
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
![]() Twój poziom widać poniżej, szczególnie podkreślone ![]() Cytat:
Nikt Ci nie odpowie na Twoim poziomie, bo jest on zbyt niski, z mojej strony eot. Regulamin złamałeś już kilka razy, czekamy na twój banik.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
BAN stały
|
To akurat i tak nie ma większego znaczenia. Myślę, że powinniśmy powrócić do pierwotnego tematu. Dlaczego polskie emigrantki w UK nie łączą się zgodnie z ideologią multikulti ("precz z rasizmem") z Azjatami: Chińczykami, Koreańczykami, Japończykami, którzy dysponują intelektem porównywalnym z intelektem białego człowieka? Jest ich tam prawie tyle co Kurdów. Co was powstrzymuje przez związkiem z tymi ludźmi? Czy przypadkiem nie ich ciała? A jeśli chodzi tylko o ich ciała, to same rozumiecie, czym jesteście, prawda?
Jeśli geny waszych kochanków i waszych ciemnoskórych dzieci nie przekroczą polskiej granicy, to nie mam nic przeciwko temu - możecie się z nimi parzyć aż do śmierci. Jeśli przekroczą, to będę się temu silnie sprzeciwiał, nie mając jednocześnie żadnych obiekcji wobec imigracji Azjatów i białych ludzi do RP. Polka, która zaszła w ciążę z Afrykańczykiem powinna swoją przyszłość związać z Afryką. Ta, która zaszła w ciążę z muzułmaninem, powinna wyemigrować do islamskiego raju z którego przywędrował do Europy jej mąż. Myślę, że to fair. A ambasada powinna ignorować wszelkie wołania o pomoc ze strony tych kobiet. Edytowane przez Andrzej28 Czas edycji: 2013-07-19 o 20:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zadomowienie
|
Akurat poziom twoich wypowiedzi już dawno szedł poniżej poziomu Rowu Mariańskiego. Nie dość, że prezentujesz i zaciekle bronisz poglądów rasistowskich i nazistowskich, to bezpośrednio obrażasz swoje rozmówczynie na forum a także wszystkie Polski zasadniczo, za pomocą swoich wypowiedzi. Nazywasz kogoś pojemnikiem na spermę, odnosisz się bezpośrednio do jednej z użytkowniczek, że jest tak brzydka że żaden Polak by na nią nawet nie splunął (!) , generalizujesz, że wszystkie Polki lecą na egzotyczne i duże penisy, twierdzisz że ludzie kolorowi są idiotami tylko dlatego, że mają inny odcień skóry i jako dowodem posługujesz się kolorową mapką z internetu. Ponadto nazywasz wszystkie użytkowniczki forum "sfiksowanymi autodestrukcyjnymi młodymi polskimi kobietami z mózgami wypranymi przez ideę multikulti". I na dodatek jeszcze nie życzysz sobie, żeby w Polsce mieszkały kobiety z dziećmi o mieszanym kolorze skóry, jakbyś miał w tej kwestii coś do gadania. Ach, no i uważasz, że którekolwiek działania Hitlera były słuszne.
Wszystko to jest skandaliczne i ubliża wszystkim użytkowniczkom i użytkownikom forum (i nie tylko). Czytając ten wątek nie mogłam się nadziwić że tacy ludzie istnieją. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zadomowienie
|
Jak? Planujesz zostać prezydentem? Wybacz, ale ludzie mają prawo kochać, żyć i parzyć się z ludźmi, z którymi chcą. Ty masz swoją żonę, a pani X ma mężczyznę z Nigerii. I co? Skoro nie przeszkadzają ci dzieci z Niemcami, Brytyjczykami czy Azjatami (to też już inna rasa i inny kolor skóry przecież) to dlaczego akurat uwierają cię czarni i z bliskiego wschodu? Na jakiej podstawie zrobiłeś tą selekcję? Na podstawie tej mapki z kolorowymi polami "Low IQ" i "High IQ" ? Taką mapkę każdy sobie może walnąć w Photoshopie.
Tak na serio uważasz, że kolor skóry lub miejsce pochodzenia determinuje inteligencję? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
BAN stały
|
Cytat:
Azjaci mi nie przeszkadzają, bo doskonale wpasowuję się w białe społeczeństwa i nie niszczą ich przy pomocy swoich penisów, wierzeń i agresywnych ekscesów - nie podpalają samochodów, nie plądrują sklepów i nie traktują białych kobiet jak kurew, a co najważniejsze - stanowią najmniejszą w Europie grupę korzystającą z socjalnych przywilejów, chociaż im się należą. W przypadku muzułmanów i negrów sytuacja jest o wiele bardziej skomplikowana. Poza tym mam uciechę widząc Azjatów, którzy kompletnie nie "wpadają w oko" białoskórym szmatom. Uważam, że powinny ich być tu miliony, sam bym chętnie zapoznał jakąś śliczną malutką Azjatkę, gdybym nie był żonaty. Taki to już ze mnie antyrasista ![]() Hitler może i został pokonany - teraz cała nadzieja w Chińczykach. Edytowane przez Andrzej28 Czas edycji: 2013-07-19 o 20:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Konto usunięte
|
Ach, drogi Andrzeju, zaluje, ze jestes juz zajety. Mysle, ze gdyby bylo wiecej mezczyzn takich jak ty to kobietom nie przychodzilyby do ich glowek takie niemadre pomysly jak laczenie sie w pary z mezczyznami innych ras czy, nie daj boze, feminizm.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
BAN stały
|
Ale ja naprawdę nie mam nic przeciwko temu, żebyście łączyły się z negrami i muzułmanami. Proszę tylko o jedno - róbcie to jak robicie dotychczas: poza Polską. I nigdy tu nie wracajcie ze swoim genetycznie obciążonym potomstwem. Pozdrawiam i życzę szczęścia w "miłości".
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mhm. Rozumiem. Proszę się do mnie nie zwracać w taki sposób: "Parz się poza Polską", bo nie jesteś tu od wydawania poleceń, a już na pewno nie dotyczących cudzego pożycia płciowego. Pomijam fakt, że akurat z tematami poruszanymi w tym wątku nie mam osobiście nic wspólnego, to takie teksty nie są na poziomie. Kraj jest "twój", ale także Kowalskiego, Nowaka, Kwiatkowskiej i Goździkowej, oraz całej reszty obywateli. Na szczęście wszyscy mamy tu coś do gadania. Nie odpowiedziałeś na moje pytanie - czy jak ktoś jest czarnoskóry lub orientalny to z według Ciebie ma genetycznie niższe IQ i nie może być, dajmy na to, dobrym lekarzem, naukowcem lub prawnikiem? Tak z zasady? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Konto usunięte
|
Zawiosles mnie w tym momencie. Ja bym wolala zeby polki zostaly w Polsce i rozmnazaly sie tutaj z polakami. Zeby nie wyjezdzaly i zeby inne nacje nie przyjezdzaly do nas. Ewentualnie azjaci, tak jak mowisz. To by bylo cudowne <3
Andrzeju, wybacz pytanie, ale czy nie planujesz rozwodu? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Jeśli w referendum większość Polaków opowie się za multikulti z negrami i muzułmanami w roli głównej to z pokorą przyjmę ten dziejowy wyrok i zniknę z kart historii niczym mój austriacki poprzednik ![]() Edytowane przez Andrzej28 Czas edycji: 2013-07-19 o 20:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- Nie pogrywaj ze mną. Biali faceci nie są tak łatwi jak tureccy obsługiwacze białych turystek. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Biali wychowywani w nieodpowiednich warunkach bez dostępu do podstawowych dóbr bywają tak samo patologiczni, jak ci "nie do końca" biali. Daleko szukać nie trzeba. Wystarczy nieraz głowę za okno wystawić, żeby zobaczyć i usłyszeć, jacy to "cudowni" są nasi polscy i w 100 % biali obywatele. W niemal wszystkich grupach społecznych czy rasowych istnieje jakiś margines i jakaś elita. A ty niesłusznie przekładasz margines na dwie konkretnie rasy. Edytowane przez lanavera Czas edycji: 2013-07-19 o 20:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
BAN stały
|
Mieli dostęp do edukacji, darmowy i powszechny. Sami do tego getta powrócili, bo bardziej od rozwijania swoich umiejętności, interesował ich seks, narkotyki i zabawa..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Po co dyskutujecie z tym trollem
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Aaaaa, to wybacz
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Zresztą, tak jak napisałam - daleko szukać nie trzeba. Także wśród Polaków istnieją duże grupy ludzi, których nie interesuje edukacja, a seks i używki - jak najbardziej. A są to biali ludzie. I co? Nie dyskryminują nas wszystkich jako Polaków, a już ba pewno nie białych ludzi. Rozumiesz o co mi chodzi? Wśród KAŻDEJ grupy ludzi istnieją jednostki "nieudane" na całym świecie, wśród mądrych Azjatów i Polaków także. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | ||||
Konto usunięte
|
Ale się dyskusja wywiązała
![]() A najlepsze jest to, że mam wrażenie, że znam Cię na żywo, tylko w rzeczywistości nie masz na imię Andrzej. Cytat:
Cytat:
Brzmi jak groźba, a takie rzeczy są karalne i wbrew pozorom nawet przez internet można kogoś odnaleźć. Cytat:
Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:15.