Witam serdecznie dziewczyny - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Emigrantki

Notka

Emigrantki Emigrantki to forum dla "zagranicznych" Wizażanek. Wejdź, poznaj rodaczki, wymień się opiniami i swoim doświadczeniem.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-07-19, 19:16   #31
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76
Dot.: Witam serdecznie dziewczyny

Cytat:
Napisane przez Andrzej28 Pokaż wiadomość
Nawet nie potrafisz tego poprawnie napisać. Twój kolorowy luby pewnie też ma z tym problemy. Możesz mi wierzyć, że marzyłabyś o takim życiu, jakie miały Niemki w Trzeciej Rzeszy - otoczone kultem, bezpieczne, kochane przez swoich chłopców, rodzące dzieci dla sławy i potęgi swojego kraju. Nasza generacja została tego brutalnie pozbawiona, a wy musicie upadlać się z kolorowymi w poszukiwaniu utraconego szczęścia.
W poprzednim życiu byłeś Hitlerem?

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-07-19, 19:18   #32
201608040942
Konto usunięte

Wlasnie przyjrzalam sie mojemu chlopu, no kurcze Käseweiß jak ja i dziecko tez.

I dziekuje ci za pochlebne slowa zem malo urodziwa, pewnie wszyscy sa dla mnie mili i dlatego twierdza co innego.
Moze sie pochwalisz gdzie ja twoje zdjecie w necie znajde( albo podeslij mi ma maila) to bede mogla sie tym samym komplementem odwdzieczyc.

Nie moj drogi, ci lekarze to sporo przyjezdnych ludzi. Niemcy szukaja inteligentych i wyksztalconych ludzi bo w srod niemcow takich malo.

Ty naprawde jestes zalosny, nic dziwnego ze dziewczyny nie cha z toba pisac.

Edytowane przez 201608040942
Czas edycji: 2013-07-19 o 19:21
201608040942 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-07-19, 19:21   #33
Andrzej28
BAN stały

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
W poprzednim życiu byłeś Hitlerem?
Hitler to był facet, który walczył z ludźmi, którzy zrobili z Europy to, czym Europa obecnie jest. Za jego czasów stosunki seksualne białych ludzi z negrami były klasyfikowane jedynie jako kaprys i ekstrawagancja białoskórych posiadaczek czarnych niewolników w US.
Andrzej28 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-07-19, 19:23   #34
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
Hitler to był facet, który walczył z ludźmi, którzy zrobili z Europy to, czym Europa obecnie jest. Za jego czasów stosunki seksualne białych ludzi z negrami były klasyfikowane jedynie jako kaprys i ekstrawagancja białoskórych posiadaczek czarnych niewolników w US.
Jego pokonali, Ciebie niedługo zbanują i wszystko jasne

Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
Stary 2013-07-19, 19:25   #35
201604191001
Konto usunięte

Cytat:
Na historii to się spało czy wagarowało?
201604191001 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-07-19, 19:36   #36
Andrzej28
BAN stały

Cytat:
Napisane przez MonikaPogrzeba Pokaż wiadomość
Nie moj drogi, ci lekarze to sporo przyjezdnych ludzi.
Takich doktorów, jak ten muzułmański morderca, który sprzedawał organy białych Niemców do krajów muzułmańskich jest na szczęście stosunkowo niewiele - http://islamversuseurope.blogspot.co...-european.html

Ponad 74% wszystkich zagranicznych lekarzy, którzy odbywają praktyki w BRD pochodzi z krajów starej 15tki. Druga największa grupa to lekarze z krajów postkomunistycznych takich jak Polska czy Czechy. Twoi egzotyczni kochasie, którzy jakimś cudem pokończyli arabskie uniwersytety znajdujące się w szarym końcu światowych rankingów to niewielki odsetek i leczy się u nich wyłącznie niemiecka biedota.

OK, w USA furorę robią hinduscy informatycy, ale to dlatego, że praktycznie wszyscy skończyli amerykański uniwersytet w Indiach.

---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ----------

Cytat:
Napisane przez _Judith_ Pokaż wiadomość
Na historii to się spało czy wagarowało?
Niewolnictwo w US oficjalnie zniesiono w XVIII wieku, ale trwało ono nadal pod postacią programowej dyskryminacji czarnych ludzi, wykonujących zazwyczaj najmniej prestiżowe zawody za najmniejsze płace. Segregacja rasowa w US została de facto zniesiona dopiero w latach 80tych na mocy Executive Order.

---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ----------

Cytat:
Jego pokonali, Ciebie niedługo zbanują i wszystko jasne
Hitler został pokonany, ale my będziemy walczyć aż do śmierci. Nie jesteśmy polskimi emigrantkami, nie "dajemy dupy" innym rasom, kulturom i cywilizacjom, tylko dlatego, że żydostwo w mediach kreuje ich na następców białych Europejczyków. Dlaczego seksualne polskie rasistki nie wiążą się z Azjatami, charakteryzującymi się ponadprzeciętną inteligencją? Gdzie się podziewa wasze "multikulti" w tym przypadku? Nigdy jeszcze nie widziałem Polki w towarzystwie Azjaty. Czy to przypadkiem nie jest spowodowane tym, że przeciętna długość penisa w Azji to 9 cm, a sami Azjaci nie wyglądają jak umięśnione orangutany?

A tyle się mówi, że to niby faceci myślą ch*jem... A wychodzi na to, że jesteście jeszcze bardziej animalistyczne od szowinistycznych męskich seksistów.

Edytowane przez Andrzej28
Czas edycji: 2013-07-19 o 19:41
Stary 2013-07-19, 19:39   #37
201604191001
Konto usunięte

Segregacja =/= niewolnictwo. Wyrażaj się precyzyjnie, bardzo proszę, dzięki temu unikniemy nieporozumień

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-07-19, 19:43   #38
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:

Hitler został pokonany, ale my będziemy walczyć aż do śmierci. Nie jesteśmy polskimi emigrantkami, nie "dajemy dupy" innym rasom, kulturom i cywilizacjom, tylko dlatego, że żydostwo w mediach kreuje ich na następców białych Europejczyków. Dlaczego seksualne polskie rasistki nie wiążą się z Azjatami, charakteryzującymi się ponadprzeciętną inteligencją? Gdzie się podziewa wasze "multikulti" w tym przypadku? Nigdy jeszcze nie widziałem Polki w towarzystwie Azjaty. Czy to przypadkiem nie jest spowodowane tym, że przeciętna długość penisa w Azji to 9 cm, a sami Azjaci nie wyglądają jak umięśnione orangutany?
My czyli kto? W czyim imieniu rzucasz te prymitywne teksty i hasełka? Swoich kolegów z psychiatryka?

Stary 2013-07-19, 19:48   #39
Andrzej28
BAN stały

Cytat:
My czyli kto? W czyim imieniu rzucasz te prymitywne teksty i hasełka? Swoich kolegów z psychiatryka?
Nie będę rozmawiał na takim poziomie.
Stary 2013-07-19, 19:54   #40
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Twój poziom widać poniżej, szczególnie podkreślone

Cytat:
Ten twój "Niemiec" to jak rozumiem o innym kolorze skóry? Co za niespodzianka.. Pofatygowałem się na Facebook, znalazłem twoje zdjęcie. Dla ciebie egzotyczny mąż to właściwie jedyna szansa na posiadanie potomstwa, bo żaden biały facet nawet splunąć by na ciebie nie chciał, dlatego nie winię cię za to, że w przypływie frustracji zgłosiłaś mnie do administracji, chociaż nie złamałem jak na razie ani jednego punktu regulaminu tego forum. Wiesz, ja z reguły bardziej dziwię się urodziwym dziewczynom, że decydują się być pojemnikiem na spermę ciemnoskórych facetów o umysłowości białoskórych 16latków. W końcu żyjemy w epoce dekadencji, nie ma się więc zbytnio czemu dziwić. Takim wyjątkowo mało urodziwym kobietom jak ty nie dziwię się wcale, bo zachowujecie się jak najbardziej racjonalnie. Gdybyście mogły zajść w ciąże ze swoimi psami i gdyby te psy jakimś cudem posiadły dar mowy, to pewnie też byście się na to pokusiły. A gdyby Hartz IV wspierało psie potomstwo wysokim kindergeld to już w ogóle nie byłoby o czym mówić. Tylko tych biednych Niemców szkoda, bo muszą łożyć na ten zwyrodniały system ogromne pieniądze z własnych podatków i gradualnie - pod względem poziomu życia - zbliżają się do postkomunistycznej Polski.

Nikt Ci nie odpowie na Twoim poziomie, bo jest on zbyt niski, z mojej strony eot.

Regulamin złamałeś już kilka razy, czekamy na twój banik.

Stary 2013-07-19, 19:58   #41
Andrzej28
BAN stały

Cytat:
Regulamin złamałeś już kilka razy, czekamy na twój banik.
To akurat i tak nie ma większego znaczenia. Myślę, że powinniśmy powrócić do pierwotnego tematu. Dlaczego polskie emigrantki w UK nie łączą się zgodnie z ideologią multikulti ("precz z rasizmem") z Azjatami: Chińczykami, Koreańczykami, Japończykami, którzy dysponują intelektem porównywalnym z intelektem białego człowieka? Jest ich tam prawie tyle co Kurdów. Co was powstrzymuje przez związkiem z tymi ludźmi? Czy przypadkiem nie ich ciała? A jeśli chodzi tylko o ich ciała, to same rozumiecie, czym jesteście, prawda?

Jeśli geny waszych kochanków i waszych ciemnoskórych dzieci nie przekroczą polskiej granicy, to nie mam nic przeciwko temu - możecie się z nimi parzyć aż do śmierci. Jeśli przekroczą, to będę się temu silnie sprzeciwiał, nie mając jednocześnie żadnych obiekcji wobec imigracji Azjatów i białych ludzi do RP.

Polka, która zaszła w ciążę z Afrykańczykiem powinna swoją przyszłość związać z Afryką. Ta, która zaszła w ciążę z muzułmaninem, powinna wyemigrować do islamskiego raju z którego przywędrował do Europy jej mąż. Myślę, że to fair.

A ambasada powinna ignorować wszelkie wołania o pomoc ze strony tych kobiet.

Czas edycji: 2013-07-19 o 20:06

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-19, 20:07   #42
lanavera
Zadomowienie

Cytat:
Nie będę rozmawiał na takim poziomie.
Akurat poziom twoich wypowiedzi już dawno szedł poniżej poziomu Rowu Mariańskiego. Nie dość, że prezentujesz i zaciekle bronisz poglądów rasistowskich i nazistowskich, to bezpośrednio obrażasz swoje rozmówczynie na forum a także wszystkie Polski zasadniczo, za pomocą swoich wypowiedzi. Nazywasz kogoś pojemnikiem na spermę, odnosisz się bezpośrednio do jednej z użytkowniczek, że jest tak brzydka że żaden Polak by na nią nawet nie splunął (!) , generalizujesz, że wszystkie Polki lecą na egzotyczne i duże penisy, twierdzisz że ludzie kolorowi są idiotami tylko dlatego, że mają inny odcień skóry i jako dowodem posługujesz się kolorową mapką z internetu. Ponadto nazywasz wszystkie użytkowniczki forum "sfiksowanymi autodestrukcyjnymi młodymi polskimi kobietami z mózgami wypranymi przez ideę multikulti". I na dodatek jeszcze nie życzysz sobie, żeby w Polsce mieszkały kobiety z dziećmi o mieszanym kolorze skóry, jakbyś miał w tej kwestii coś do gadania. Ach, no i uważasz, że którekolwiek działania Hitlera były słuszne.

Wszystko to jest skandaliczne i ubliża wszystkim użytkowniczkom i użytkownikom forum (i nie tylko). Czytając ten wątek nie mogłam się nadziwić że tacy ludzie istnieją.
lanavera jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-07-19, 20:09   #43
Andrzej28
BAN stały

Cytat:
Napisane przez lanavera Pokaż wiadomość
. I na dodatek jeszcze nie życzysz sobie, żeby w Polsce mieszkały kobiety z dziećmi o mieszanym kolorze skóry, jakbyś miał w tej kwestii coś do gadania.
Wkrótce będę miał.
Stary 2013-07-19, 20:13   #44
lanavera
Zadomowienie

Cytat:
Wkrótce będę miał.
Jak? Planujesz zostać prezydentem? Wybacz, ale ludzie mają prawo kochać, żyć i parzyć się z ludźmi, z którymi chcą. Ty masz swoją żonę, a pani X ma mężczyznę z Nigerii. I co? Skoro nie przeszkadzają ci dzieci z Niemcami, Brytyjczykami czy Azjatami (to też już inna rasa i inny kolor skóry przecież) to dlaczego akurat uwierają cię czarni i z bliskiego wschodu? Na jakiej podstawie zrobiłeś tą selekcję? Na podstawie tej mapki z kolorowymi polami "Low IQ" i "High IQ" ? Taką mapkę każdy sobie może walnąć w Photoshopie.
Tak na serio uważasz, że kolor skóry lub miejsce pochodzenia determinuje inteligencję?
Stary 2013-07-19, 20:14   #45
Andrzej28
BAN stały

Cytat:
Wybacz, ale ludzie mają prawo kochać, żyć i parzyć się z ludźmi, z którymi chcą.
Ale nie w moim kraju. Parz się poza Polską.

Azjaci mi nie przeszkadzają, bo doskonale wpasowuję się w białe społeczeństwa i nie niszczą ich przy pomocy swoich penisów, wierzeń i agresywnych ekscesów - nie podpalają samochodów, nie plądrują sklepów i nie traktują białych kobiet jak kurew, a co najważniejsze - stanowią najmniejszą w Europie grupę korzystającą z socjalnych przywilejów, chociaż im się należą. W przypadku muzułmanów i negrów sytuacja jest o wiele bardziej skomplikowana.

Poza tym mam uciechę widząc Azjatów, którzy kompletnie nie "wpadają w oko" białoskórym szmatom. Uważam, że powinny ich być tu miliony, sam bym chętnie zapoznał jakąś śliczną malutką Azjatkę, gdybym nie był żonaty. Taki to już ze mnie antyrasista

Hitler może i został pokonany - teraz cała nadzieja w Chińczykach.

Czas edycji: 2013-07-19 o 20:22

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-07-19, 20:23   #46
201604191001
Konto usunięte

Ach, drogi Andrzeju, zaluje, ze jestes juz zajety. Mysle, ze gdyby bylo wiecej mezczyzn takich jak ty to kobietom nie przychodzilyby do ich glowek takie niemadre pomysly jak laczenie sie w pary z mezczyznami innych ras czy, nie daj boze, feminizm.
Stary 2013-07-19, 20:25   #47
Andrzej28
BAN stały

Cytat:
Ach, drogi Andrzeju, zaluje, ze jestes juz zajety. Mysle, ze gdyby bylo wiecej mezczyzn takich jak ty to kobietom nie przychodzilyby do ich glowek takie niemadre pomysly jak laczenie sie w pary z mezczyznami innych ras czy, nie daj boze, feminizm.
Ale ja naprawdę nie mam nic przeciwko temu, żebyście łączyły się z negrami i muzułmanami. Proszę tylko o jedno - róbcie to jak robicie dotychczas: poza Polską. I nigdy tu nie wracajcie ze swoim genetycznie obciążonym potomstwem. Pozdrawiam i życzę szczęścia w "miłości".
Stary 2013-07-19, 20:26   #48
lanavera
Zadomowienie

Cytat:

Azjaci mi nie przeszkadzają, bo doskonale wpasowuję się w białe społeczeństwa i nie niszczą ich przy pomocy swoich penisów, wierzeń i agresywnych ekscesów - nie podpalają samochodów, nie plądrują sklepów i nie traktują białych kobiet jak kurew, a co najważniejsze - stanowią najmniejszą w Europie grupę korzystającą z socjalnych przywilejów, chociaż im się należą. W przypadku muzułmanów i negrów sytuacja jest o wiele bardziej skomplikowana.

Poza tym mam uciechę widząc Azjatów, którzy kompletnie nie "wpadają w oko" białoskórym szmatom. Uważam, że powinny ich być tu miliony, sam bym chętnie zapoznał jakąś śliczną malutką Azjatkę, gdybym nie był żonaty

Mhm. Rozumiem. Proszę się do mnie nie zwracać w taki sposób: "Parz się poza Polską", bo nie jesteś tu od wydawania poleceń, a już na pewno nie dotyczących cudzego pożycia płciowego. Pomijam fakt, że akurat z tematami poruszanymi w tym wątku nie mam osobiście nic wspólnego, to takie teksty nie są na poziomie.

Kraj jest "twój", ale także Kowalskiego, Nowaka, Kwiatkowskiej i Goździkowej, oraz całej reszty obywateli. Na szczęście wszyscy mamy tu coś do gadania.

Nie odpowiedziałeś na moje pytanie - czy jak ktoś jest czarnoskóry lub orientalny to z według Ciebie ma genetycznie niższe IQ i nie może być, dajmy na to, dobrym lekarzem, naukowcem lub prawnikiem? Tak z zasady?
Stary 2013-07-19, 20:28   #49
201604191001
Konto usunięte

Zawiosles mnie w tym momencie. Ja bym wolala zeby polki zostaly w Polsce i rozmnazaly sie tutaj z polakami. Zeby nie wyjezdzaly i zeby inne nacje nie przyjezdzaly do nas. Ewentualnie azjaci, tak jak mowisz. To by bylo cudowne <3

Andrzeju, wybacz pytanie, ale czy nie planujesz rozwodu?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-19, 20:29   #50
lanavera
Zadomowienie

Cytat:
Ale ja naprawdę nie mam nic przeciwko temu, żebyście łączyły się z negrami i muzułmanami. Proszę tylko o jedno - róbcie to jak robicie dotychczas: poza Polską. I nigdy tu nie wracajcie ze swoim genetycznie obciążonym potomstwem. Pozdrawiam i życzę szczęścia w "miłości".
A są jakieś badanie, że owo potomstwo jest "genetycznie obciążone" i na czym owo obciążenie polega, czy to tylko taki twój pogląd wyrobiony na podstawie obserwacji twojego środowiska? Bo to bardzo śmiałe twierdzenie i z tego co mi przynajmniej wiadomo, to nauka jeszcze go nie potwierdziła, ale może jesteś o krok przed nami.
Stary 2013-07-19, 20:32   #51
Andrzej28
BAN stały

Cytat:
Kraj jest "twój", ale także Kowalskiego, Nowaka, Kwiatkowskiej i Goździkowej, oraz całej reszty obywateli.
Dlatego uważam, że w ten sprawie powinno zostać zorganizowane referendum z pytaniem: "jesteś za tym, żeby Polki wracały do kraju ze swoimi negroidalnymi/muzułmańskimi lowelasami i spaskudzonymi dziećmi czy nie?". Dajmy w końcu realną szansę bezpośredniej demokracji w tym kraju w którym wsadzają do więzienia na 4 lata z art. 256 kk za tzw. "negowanie Holocaustu" podczas gdy można legalnie negować wszystko pozostałe: ormiański holocaust, ukraiński holocaust/holodomor itd.

Jeśli w referendum większość Polaków opowie się za multikulti z negrami i muzułmanami w roli głównej to z pokorą przyjmę ten dziejowy wyrok i zniknę z kart historii niczym mój austriacki poprzednik

Czas edycji: 2013-07-19 o 20:36
Stary 2013-07-19, 20:35   #52
lanavera
Zadomowienie

Cytat:
Dlatego uważam, że w ten sprawie powinno zostać zorganizowane referendum z pytaniem: "jesteś za tym, żeby Polki wracały do kraju ze swoimi negroidalnymi/muzułmańskimi lowelasami i spaskudzonymi dziećmi czy nie?". Dajmy w końcu realną szansę demokracji w tym kraju w którym wsadzają do więzienia na 4 lata z art. 256 kk za tzw. "negowanie Holocaustu" podczas gdy można legalnie negować wszystko pozostałe: ormiański holocaust, ukraiński holocaust/holodomor itd.
Po raz kolejny ponawiam pytanie: Czy znasz jakieś badania, że owo potomstwo jest "genetycznie obciążone" czy też spaskudzone i na czym owo obciążenie/ spaskudzenie polega, czy to tylko taki twój pogląd wyrobiony na podstawie obserwacji twojego środowiska? Bo to bardzo śmiałe twierdzenie i z tego co mi przynajmniej wiadomo, to nauka jeszcze go nie potwierdziła, ale może jesteś o krok przed nami.
Stary 2013-07-19, 20:41   #53
Andrzej28
BAN stały

Cytat:
Po raz kolejny ponawiam pytanie: Czy znasz jakieś badania, że owo potomstwo jest "genetycznie obciążone" czy też spaskudzone i na czym owo obciążenie/ spaskudzenie polega, czy to tylko taki twój pogląd wyrobiony na podstawie obserwacji twojego środowiska? Bo to bardzo śmiałe twierdzenie i z tego co mi przynajmniej wiadomo, to nauka jeszcze go nie potwierdziła, ale może jesteś o krok przed nami.
Rekomenduję lekturę myśli socjologicznej w kwestii francuskiej młodzieży z imigranckich gett - znaczna część z nich to owoc spółkowania białych Francuzek z przybyszami z Bliskiego Wschodu i Afryki.

---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ----------

Cytat:
Andrzeju, wybacz pytanie, ale czy nie planujesz rozwodu?
Nie pogrywaj ze mną. Biali faceci nie są tak łatwi jak tureccy obsługiwacze białych turystek.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-07-19, 20:41   #54
lanavera
Zadomowienie

Cytat:
Rekomenduję lekturę myśli socjologicznej w kwestii francuskiej młodzieży z imigranckich gett - znaczna część z nich to owoc spółkowania białych Francuzek z przybyszami z Bliskiego Wschodu i Afryki.
A nie wydaje ci się, że ich ewentualna "tępota" jest bardziej wynikiem faktu, że mieszkali w getcie bez dostępu do edukacji i prawidłowych wzorców życiowych, niż tego, że są potomkami czarnoskórych...?
Biali wychowywani w nieodpowiednich warunkach bez dostępu do podstawowych dóbr bywają tak samo patologiczni, jak ci "nie do końca" biali. Daleko szukać nie trzeba. Wystarczy nieraz głowę za okno wystawić, żeby zobaczyć i usłyszeć, jacy to "cudowni" są nasi polscy i w 100 % biali obywatele. W niemal wszystkich grupach społecznych czy rasowych istnieje jakiś margines i jakaś elita. A ty niesłusznie przekładasz margines na dwie konkretnie rasy.

Edytowane przez lanavera
Czas edycji: 2013-07-19 o 20:44
Stary 2013-07-19, 20:42   #55
Andrzej28
BAN stały

Cytat:
A nie wydaje ci się, że ich ewentualna "tępota" jest bardziej wynikiem faktu, że mieszkali w getcie bez dostępu do edukacji i prawidłowych wzorców życiowych, niż tego, że są potomkami czarnoskórych...?
Mieli dostęp do edukacji, darmowy i powszechny. Sami do tego getta powrócili, bo bardziej od rozwijania swoich umiejętności, interesował ich seks, narkotyki i zabawa..
Stary 2013-07-19, 20:46   #56
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Po co dyskutujecie z tym trollem

Stary 2013-07-19, 20:47   #57
201604191001
Konto usunięte

Cytat:
Po co dyskutujecie z tym trollem
Ja nie dyskutuję, ja podrywam - nie widać?
Stary 2013-07-19, 20:48   #58
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
Ja nie dyskutuję, ja podrywam - nie widać?
Aaaaa, to wybacz Tylko na ślub mnie nie zapraszaj, nie mam zamiaru ubierać nazistowskiego ałfitu

Stary 2013-07-19, 20:48   #59
lanavera
Zadomowienie

Cytat:
Mieli dostęp do edukacji, darmowy i powszechny. Sami do tego getta powrócili, bo bardziej od rozwijania swoich umiejętności, interesował ich seks, narkotyki i zabawa..
No ok, rozumiem ze taka sytuacja miała miejsce. Ale nie możesz na niewielkiej grupie społecznej w jednym kraju opierać ideologii dotyczącej całej rasy, rozproszonej po całym świecie, to chyba oczywiste.
Zresztą, tak jak napisałam - daleko szukać nie trzeba. Także wśród Polaków istnieją duże grupy ludzi, których nie interesuje edukacja, a seks i używki - jak najbardziej. A są to biali ludzie. I co? Nie dyskryminują nas wszystkich jako Polaków, a już ba pewno nie białych ludzi. Rozumiesz o co mi chodzi?
Wśród KAŻDEJ grupy ludzi istnieją jednostki "nieudane" na całym świecie, wśród mądrych Azjatów i Polaków także.
Stary 2013-07-19, 20:48   #60
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Ale się dyskusja wywiązała

A najlepsze jest to, że mam wrażenie, że znam Cię na żywo, tylko w rzeczywistości nie masz na imię Andrzej.
Cytat:

A tyle się mówi, że to niby faceci myślą ch*jem... A wychodzi na to, że jesteście jeszcze bardziej animalistyczne od szowinistycznych męskich seksistów.
to jest Was więcej?
Cytat:
To akurat i tak nie ma większego znaczenia. Myślę, że powinniśmy powrócić do pierwotnego tematu. Dlaczego polskie emigrantki w UK nie łączą się zgodnie z ideologią multikulti ("precz z rasizmem") z Azjatami: Chińczykami, Koreańczykami, Japończykami, którzy dysponują intelektem porównywalnym z intelektem białego człowieka? Jest ich tam prawie tyle co Kurdów. Co was powstrzymuje przez związkiem z tymi ludźmi? Czy przypadkiem nie ich ciała? A jeśli chodzi tylko o ich ciała, to same rozumiecie, czym jesteście, prawda?

Jeśli geny waszych kochanków i waszych ciemnoskórych dzieci nie przekroczą polskiej granicy, to nie mam nic przeciwko temu - możecie się z nimi parzyć aż do śmierci. Jeśli przekroczą, to będę się temu silnie sprzeciwiał, nie mając jednocześnie żadnych obiekcji wobec imigracji Azjatów i białych ludzi do RP.

Polka, która zaszła w ciążę z Afrykańczykiem powinna swoją przyszłość związać z Afryką. Ta, która zaszła w ciążę z muzułmaninem, powinna wyemigrować do islamskiego raju z którego przywędrował do Europy jej mąż. Myślę, że to fair.

A ambasada powinna ignorować wszelkie wołania o pomoc ze strony tych kobiet.
Konstytucja to reguluje, Twoje zdanie nie ma tu nic do rzeczy.
Cytat:
Wkrótce będę miał.
Brzmi jak groźba, a takie rzeczy są karalne i wbrew pozorom nawet przez internet można kogoś odnaleźć.
Cytat:

Poza tym mam uciechę widząc Azjatów, którzy kompletnie nie "wpadają w oko" białoskórym szmatom. Uważam, że powinny ich być tu miliony, sam bym chętnie zapoznał jakąś śliczną malutką Azjatkę, gdybym nie był żonaty. Taki to już ze mnie antyrasista

Hitler może i został pokonany - teraz cała nadzieja w Chińczykach.
Twoje poglądy już nie są śmieszne.

Cytat:
Polska jest krajem na szczęście ludzi tolerancyjnych i otwartych, tacy ludzie jak Ty nie maj,ą w normalnych warunkach racji bytu, ich poglądy są negowane, wyśmiewane, dlatego pozostaje im internet.
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Emigrantki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości