Konto usunięte
|
Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Cytat:
Napisane przez LadyWhisper
pochwaliłam się małżem w klubie, chyba moje ulubione zdjęcie z wyjazdu.
Szkoda, że nie miałam aparatu bokehowego  ale już powiedziałam małżowi, że zbieram
meneq, a wiesz, ja już marzę o tym, żeby siąść na tyłku i cieszyć się mieszkankiem..... Już zmęczona jestem, no ale trzeba na maksa wykorzystać urlop
Pietraszko u chustotaty - mina chyba sama za siebie mówi - mamo, ale to nie Twoje serduszko słyszę 
|
pięknie 
Cytat:
Napisane przez pstryczek84
 dla babci!
jak dla mnie ten doemk odpada. ak jak piszesz - cena + przestrzen
pierwsze otwiera mi sie pojedyncze, normalne lozko 
drugie bardzo fajne

czekamy na fotki!
|
ale to nie jest normalne łóżko ono spod spodu ma wysuwane drugie.
Cytat:
Napisane przez szklanka19
Pstryczku u nas na rehabilitacji Ewcia ćwiczy na takiej mniejszej piłce. Ja mam w domu taką dużą, a oni w ośrodku mniejszą i jeszcze tak jakby dwie złączone.
|
piłki fasolki fajne są, w pracy mam z piłeczkami kolorowymi w środku, taką przeźroczystą. Dorotka na reh. ćwiczyła na jeszcze większej, z metr średnicy miała! chyba dla maluszków to nie ma aż takiego znaczenia, bo one tę piłkę biernie wykorzystuja 
Cytat:
Napisane przez hje
Chyba własnie doszło do tego mojego łba, dlaczego Pola od jakiegoś tygodnia bardziej marudna, niż zwykle. Pewnie też przez zęby. Ale wystarczy, że stoję dalej od niej, nie mówiąc o wyjściu z pokoju, to ona albo od razu w płacz, albo tylko chwilę się sama zabawi, a jak mnie dłużej nie ma, to zaczyna marudzić. Od tego momentu, jak płakała po przebudzeniu, to już cały czas taka płaczliwa. Wystarczyło, że kładłam się koło niej, głaskałam po główce, od razu się uspakajała. A jak do niej podchodzę, i wystarczy, że coś powiem, albo zrobię pierdzioszki w stópki, to od razu taki piękny uśmieszek.
Na pewno w końcu stanie się to uciążliwe , ale teraz czuję tak naprawdę, że moja córcia mnie potrzebuje. 
|
No. poczekaj do ok. 8mca na rozkwit pełnego lęku separacyjnego 
Cytat:
Napisane przez insolito
|
cudo 
Cytat:
Napisane przez sarah67
szaju a to trzeba do dzieciecego isc neurloa pewnie co??
[/COLOR]dziewczyny jezdzim w spacerowce juz od dawna dosyc ale Nati chwila tylko i na raczki chce
co robic
zabawki biore cala torbe i co daje to nie dalej jojczy a a rekach spokoj tylko łupinka lata w te i w tamte sie rozglada
muza z telefonu tez juz nie dziala
telefon z lapce zajmie sie 10 min i dalej jojczy
|
tak, pytałam, dorosły nie przyjmie dlatego szukałam prywatnie, ale o dziwo nie płaciłam dużo, 70zł.
A dziwisz się, z rąk więcej widzi
Cytat:
Napisane przez nomenklaturabinominalna
Nie bylo mnie z Wami 2 tygodnie,czytam Was od trzech dni,ale nie potrafie sie wbic 
Pozdrawiamy z Marcinem wszystkie ciocie i dzieciaczki 
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
no to normalnie pisz, nie wbijając się 
Cytat:
Napisane przez nafiyqa
O wlasnie tak chcialam robic za jakis czas
Dziewczyny, wszystkie robicie kaszke na mleku? Czy na wodzie tez?
SZAJA, podajesz jednak mm?
NOMEN, a mialam pytac gdzie sie podziewasz
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
nie, pierś kaszki mleczne tylko, no i chcę sprawdzić, czy mm wypijez butli w ogóle, bo może być tak że w pracy będę (z dojazdami) 6:30-16 na przykład, to sam obiadek, owocki i kaszka to za mało przecież na ten czas.
Cytat:
Napisane przez elllmi
ale mi Filip dał dzisiaj po południu szkołę życia  płakał co chwilę, a jak nie płakał to jęczał, aaaaaaaaaaaa wczorajsza szczepionka dopiero dzisiaj by go wzięła?
i włozyłam go do spacerówki dzisiaj i du.pa, nie chce  wkurza go, że szelkami przypięty i nie może się powyginać; dziwne mam dziecko ,wszystkie w gondolkach cudują i wolą spacerówki, a ten mój małpiszon wszystko na opak 
---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ----------
Wiedeń
|
możliwe, ja już nie pamiętam, ale chyba do 3-4 dnia może zacząć się reakcja tego typu?
Cytat:
Napisane przez sylwietta1988
z obu, z obu, już nie bądzmy zbyt wymagające  ja to nawet nie wiem, czy małego na jedną dobe spakuje mamie w torbe, którą na studia zabierałam 
mnie wyszły pózno, mam 25 lat (prawie) i leczyłam do tej pory jednego  a mleczne wyrywałam, bo sie nawet nie ruszały do wypadniecia jak stałe wychodziły
tos mnie pocieszyła z alegriami..
mam nadzieje, że uzbieram
a czemu czesciej je?
|
źle napisałam - po prostu maluszek, niemowlaczek częściej je w nocy niż np. roczniak - a jedząc częściej i mając zęby są one narażone na próchnicę bardziej, niż u niejedzącego w nocy roczniaka.
------------------
Ukochana od kilku tygodni zabawa Dorotki - koniecznie z dźwiękiem ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
http://www.youtube.com/watch?v=Xhbgf...1TmASD5-ORa05w
---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ----------
Eff8, no ja też bardziej wolę piętrowe zwykłe, ALE nie wiem jak Agatka. A to ona będzie na górze miała spać, dlatego jutro chcemy podjechać gdzieś i obejrzeć obojętnie jakie, byleby zobaczyć jej reakcję.
|