Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-19, 20:51   #4920
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
pochwaliłam się małżem w klubie, chyba moje ulubione zdjęcie z wyjazdu.
Szkoda, że nie miałam aparatu bokehowego ale już powiedziałam małżowi, że zbieram

meneq, a wiesz, ja już marzę o tym, żeby siąść na tyłku i cieszyć się mieszkankiem..... Już zmęczona jestem, no ale trzeba na maksa wykorzystać urlop

Pietraszko u chustotaty - mina chyba sama za siebie mówi - mamo, ale to nie Twoje serduszko słyszę

pięknie

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
dla babci!
jak dla mnie ten doemk odpada. ak jak piszesz - cena + przestrzen
pierwsze otwiera mi sie pojedyncze, normalne lozko
drugie bardzo fajne

czekamy na fotki!
ale to nie jest normalne łóżko ono spod spodu ma wysuwane drugie.

Cytat:
Napisane przez szklanka19 Pokaż wiadomość
Pstryczku u nas na rehabilitacji Ewcia ćwiczy na takiej mniejszej piłce. Ja mam w domu taką dużą, a oni w ośrodku mniejszą i jeszcze tak jakby dwie złączone.

piłki fasolki fajne są, w pracy mam z piłeczkami kolorowymi w środku, taką przeźroczystą. Dorotka na reh. ćwiczyła na jeszcze większej, z metr średnicy miała! chyba dla maluszków to nie ma aż takiego znaczenia, bo one tę piłkę biernie wykorzystuja

Cytat:
Napisane przez hje Pokaż wiadomość
Chyba własnie doszło do tego mojego łba, dlaczego Pola od jakiegoś tygodnia bardziej marudna, niż zwykle. Pewnie też przez zęby. Ale wystarczy, że stoję dalej od niej, nie mówiąc o wyjściu z pokoju, to ona albo od razu w płacz, albo tylko chwilę się sama zabawi, a jak mnie dłużej nie ma, to zaczyna marudzić. Od tego momentu, jak płakała po przebudzeniu, to już cały czas taka płaczliwa. Wystarczyło, że kładłam się koło niej, głaskałam po główce, od razu się uspakajała. A jak do niej podchodzę, i wystarczy, że coś powiem, albo zrobię pierdzioszki w stópki, to od razu taki piękny uśmieszek.
Na pewno w końcu stanie się to uciążliwe, ale teraz czuję tak naprawdę, że moja córcia mnie potrzebuje.
No. poczekaj do ok. 8mca na rozkwit pełnego lęku separacyjnego

Cytat:
Napisane przez insolito Pokaż wiadomość

A tak ćwiczymy, oczywiście nim mama wygrzebała aparat to się chłopina zmęczył, ale coś tam widać
http://www.youtube.com/watch?v=CA9qd...ature=youtu.be

cudo

Cytat:
Napisane przez sarah67 Pokaż wiadomość
szaju a to trzeba do dzieciecego isc neurloa pewnie co??

[/COLOR]dziewczyny jezdzim w spacerowce juz od dawna dosyc ale Nati chwila tylko i na raczki chce
co robic
zabawki biore cala torbe i co daje to nie dalej jojczy a a rekach spokoj tylko łupinka lata w te i w tamte sie rozglada
muza z telefonu tez juz nie dziala
telefon z lapce zajmie sie 10 min i dalej jojczy

tak, pytałam, dorosły nie przyjmie dlatego szukałam prywatnie, ale o dziwo nie płaciłam dużo, 70zł.

A dziwisz się, z rąk więcej widzi

Cytat:
Napisane przez nomenklaturabinominalna Pokaż wiadomość
Nie bylo mnie z Wami 2 tygodnie,czytam Was od trzech dni,ale nie potrafie sie wbic
Pozdrawiamy z Marcinem wszystkie ciocie i dzieciaczki

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

no to normalnie pisz, nie wbijając się

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
O wlasnie tak chcialam robic za jakis czas

Dziewczyny, wszystkie robicie kaszke na mleku? Czy na wodzie tez?

SZAJA, podajesz jednak mm?

NOMEN, a mialam pytac gdzie sie podziewasz

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
nie, pierś kaszki mleczne tylko, no i chcę sprawdzić, czy mm wypijez butli w ogóle, bo może być tak że w pracy będę (z dojazdami) 6:30-16 na przykład, to sam obiadek, owocki i kaszka to za mało przecież na ten czas.

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
ale mi Filip dał dzisiaj po południu szkołę życia płakał co chwilę, a jak nie płakał to jęczał, aaaaaaaaaaaa wczorajsza szczepionka dopiero dzisiaj by go wzięła?

i włozyłam go do spacerówki dzisiaj i du.pa, nie chce wkurza go, że szelkami przypięty i nie może się powyginać; dziwne mam dziecko ,wszystkie w gondolkach cudują i wolą spacerówki, a ten mój małpiszon wszystko na opak

---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ----------

Wiedeń
możliwe, ja już nie pamiętam, ale chyba do 3-4 dnia może zacząć się reakcja tego typu?

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
z obu, z obu, już nie bądzmy zbyt wymagające ja to nawet nie wiem, czy małego na jedną dobe spakuje mamie w torbe, którą na studia zabierałam
mnie wyszły pózno, mam 25 lat (prawie) i leczyłam do tej pory jednego a mleczne wyrywałam, bo sie nawet nie ruszały do wypadniecia jak stałe wychodziły

tos mnie pocieszyła z alegriami..
mam nadzieje, że uzbieram
a czemu czesciej je?
źle napisałam - po prostu maluszek, niemowlaczek częściej je w nocy niż np. roczniak - a jedząc częściej i mając zęby są one narażone na próchnicę bardziej, niż u niejedzącego w nocy roczniaka.

------------------
Ukochana od kilku tygodni zabawa Dorotki - koniecznie z dźwiękiem

http://www.youtube.com/watch?v=Xhbgf...1TmASD5-ORa05w

---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ----------

Eff8, no ja też bardziej wolę piętrowe zwykłe, ALE nie wiem jak Agatka. A to ona będzie na górze miała spać, dlatego jutro chcemy podjechać gdzieś i obejrzeć obojętnie jakie, byleby zobaczyć jej reakcję.
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora