![]() |
#4891 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4892 |
Zakorzenienie
|
Evel,
![]() Lejdi, Piotruś sama słodycz. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4893 |
Zakorzenienie
|
dzięki kochane
![]() Aniu ![]() wstawiłam fotki mt do klubu, meneq, kochana, jeszcze raz serdecznie Ci dziękuję za pomoc, małż absolutnie zachwycony ![]() ![]() ![]() ![]() a w tle małża kawałek naszego nowego salonu ![]() idemy się przepakowywać ![]() będę w poniedziałek laski ![]() aaaaaa i pozdro od Djerby, pamięta o was i całuje, ale nie ma czasu, W. jedzie we wtorek więc powinna się zjawić ![]() ![]()
Edytowane przez LadyWhisper Czas edycji: 2013-07-19 o 16:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#4894 |
Zakorzenienie
|
Chyba własnie doszło do tego mojego łba, dlaczego Pola od jakiegoś tygodnia bardziej marudna, niż zwykle. Pewnie też przez zęby. Ale wystarczy, że stoję dalej od niej, nie mówiąc o wyjściu z pokoju, to ona albo od razu w płacz, albo tylko chwilę się sama zabawi, a jak mnie dłużej nie ma, to zaczyna marudzić. Od tego momentu, jak płakała po przebudzeniu, to już cały czas taka płaczliwa. Wystarczyło, że kładłam się koło niej, głaskałam po główce, od razu się uspakajała. A jak do niej podchodzę, i wystarczy, że coś powiem, albo zrobię pierdzioszki w stópki, to od razu taki piękny uśmieszek.
![]() Na pewno w końcu stanie się to uciążliwe ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4895 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ---------- Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4896 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Hłe hłe, zapomniałam "pochwalić" moje dziecko. Zjadła wczoraj rossmanowski paragon. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4897 | |||||||
Zadomowienie
|
Dziewczyny, dziękuję za odpowiedzi dotyczące kaszki
![]() ![]() Aśka, aż brak mi słów , jak można ignorować słowa matki i jeszcze wypierać się w żywe oczy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Leoś , śliczny jak zwykle ![]() ![]() Mi tam się do zębów nie śpieszy ![]() A myślałam, że dłużej, choć ja i tyle bym bez rodziców nie wytrzyłała, podziwiam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Piotrek też tak zaczął robić ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() czekam na zdjęcia wakacyjne i mieszkaniowe ![]() Cytat:
A tak ćwiczymy, oczywiście nim mama wygrzebała aparat to się chłopina zmęczył, ale coś tam widać ![]() http://www.youtube.com/watch?v=CA9qd...ature=youtu.be
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4898 |
Zakorzenienie
|
Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Miałam Wam napisać co u nas,ale napisze co innego. Obejrzałam właśnie film "Nad życie" poświęcony Agacie Mróz. Śledziłam Jej walkę o życie z zaciśniętymi kciukami...
Dziewczyny spłakałam się jak głupia! Jakie my mamy szczęście że są te nasze dzieci! Nieważne napięcie,że niektóre mniej się ruszają,że chore bioderka... Ale mamy nasze Skarby i same jesteśmy zdrowe i możemy cieszyć się każda chwilą z Nimi.! Film poruszył mnie do dna serca. Nie jestem w stanie nic więcej napisać. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4899 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cała, moja starsza od Julasa, a nawet dupencji tak nie podnosi. ![]() Fewciu, też oglądałam.... ![]() ---------------- Wiecie, tż przyniósł dzisiaj wyrównanie wypłaty z Austrii, zaliczki dostał przed weselem. I powiem tyle: na WYRÓWNANIE za 1,5 miesiąca tam, tutaj musiałby pracować prawie 2 miesiące, jak na normalną wypłatę. ![]()
Cuause I know I don't understand, just how your love your doing no one else can... Edytowane przez hje Czas edycji: 2013-07-19 o 17:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4900 |
Lurker ;)
|
Wisnia aka Hje, ile masz wzrostu?
![]() ![]() Fewcia wlasnie z tego powodu do teraz nie obejrzalam tego filmu, po prostu wiem, ze bym wyla strasznie. Insolito mlody bada grunt ![]() U mnie w miescie jest outlet Butiku, kupilam fajne porty za 10 zl ![]()
It's okay I got lost on the way But I'm a supergirl And supergirls don't cry Edytowane przez litllesweetangel Czas edycji: 2013-07-19 o 17:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#4901 |
Wtajemniczenie
|
odnosnie naszej sophie, sprawdzilam paragon i kosztowala 79 zl plus wysylka kurierem 17 zl - czyli Tz nie klamal, prawie stowka
#4902 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja sobie sneakersy kuilam na przecenach tez w pullu, do biegania z wozkiem beda w sam raz jak sie chlodniej zrobi mialam dylemat co do koloru - bo chcialam czarne ale siostra namowila mnie na jasniejsze, beda teraz mi pasowaly bardziej niz czarne a jak sie uda t moze jeszcze czarne wezme a co do szpilek, ciekawe czy jeszcze kiedys bedzie dane mi je zalozyc ![]()
![]() |
#4903 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ---------- Cytat:
w ogole to mial dobry apetyt przez ostatnie 48 godzin i zjadal wszytsko co mu dawalam, wiec mooze przez dziasla i upaly mial kiepski apetyt ---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- Cytat:
ja tak wlasnie robie, 5 miarek albo 6 holle jaglanej plus jedna holle z glutenem
![]() |
#4904 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cala moja gada ale nie przewraca sie dwa razy tylko sie przewrocila a jak lezy na brzuszku to szybko zaczyna jeczec i podpiera sie raczkami i rozglada ale na calkiem wyprostowanych to rzadko a dupencji swojej nie podnosi [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41869743]No. Dawaj dupsko, będziem bić ![]() Przeca Dorotka nawet tak dupki nie wystawia ![]() ![]() szaju a to trzeba do dzieciecego isc neurloa pewnie co?? Cytat:
![]() Cytat:
Wy dziwuchy chodakowska sobie wybijcie z głowy i z Pietraszkiem cwiczcie ciekawe czy nadazycie Cytat:
chociaz na chrzcinach mialam ale wrocilam do dom i odrazu klapki ---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- dziewczyny jezdzim w spacerowce juz od dawna dosyc ale Nati chwila tylko i na raczki chce co robic zabawki biore cala torbe i co daje to nie dalej jojczy a a rekach spokoj tylko łupinka lata w te i w tamte sie rozglada muza z telefonu tez juz nie dziala telefon z lapce zajmie sie 10 min i dalej jojczy |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4905 |
Rozeznanie
|
Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Nie bylo mnie z Wami 2 tygodnie,czytam Was od trzech dni,ale nie potrafie sie wbic
![]() Pozdrawiamy z Marcinem wszystkie ciocie i dzieciaczki ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4906 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a wiesz, że nic ciekawego się nie zapowiada? jak zwykle zresztą ![]() Cytat:
![]() i widziałąm Hanię na fb, ale cudnie gada ![]() ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41869563] a im kupi babcia (się zaoferowała sama!) piętrowe, i teraz nie wiem jaki typ: http://allegro.pl/lozka-lozko-pietro...371661419.html http://allegro.pl/lozka-lozko-pietro...371664093.html a moja mama zafascynowana jest takim: http://allegro.pl/lozko-pietrowe-fre...405009407.html aczkolwiek mnie się cena nie podoba (!!!) i w sumie za mały pokój, oddychać by się w nim nie dało ![]() fajny ten domek, ale jak mówisz, że pokój za mały, no to drugie ![]() hej podróżniczko ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4907 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Cytat:
![]() Dziewczyny, wszystkie robicie kaszke na mleku? Czy na wodzie tez? SZAJA, podajesz jednak mm? NOMEN, a mialam pytac gdzie sie podziewasz ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4908 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Meneq, no właśnie dlatego pisałam, że pewnie dostał mi się pod obrączkę jakiś detergent, albo coś w tym stylu i to spowodowało jakąś dziwną reakcję mojej skóry.
![]() Już wygląda lepiej... Nie boli, ale obrączkę i tak mam na lewej dłoni... Cała, daj spokój, każde dziecko się inaczej rozwija, nie schizuj. Moja Oliwa też robi dopiero to, co Twoja Jula (tzn podnosi tyłek i "idzie"), przewracanie ciężko jej idzie, choć ciągle próbuje - bo jest grubasek. ![]() ![]() Charlizz, piękne szpilki. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4909 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- Bokeh oglądamy ta Twoja Hanie i Dadi zaciesz do niej ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4910 |
Zadomowienie
|
Cala Julasek pieknie dupenke podnosi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4911 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja głównie na wodzie, na mleku mam tylko jedną jak będzie pogoda, to może też się jutro przejdziemy, jak się TŻowi będzie chciało; w niedzielę mamy chrzciny i TŻ jest chrzestnym
![]() |
#4912 |
Zakorzenienie
|
LITTLE, mam 166 cm
![]() ---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- Ellmi, w Eggenbergu, a Twój gdzie?
Cuause I know I don't understand, just how your love your doing no one else can... Edytowane przez hje Czas edycji: 2013-07-19 o 19:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#4913 |
Zakorzenienie
|
ale mi Filip dał dzisiaj po południu szkołę życia
![]() ![]() i włozyłam go do spacerówki dzisiaj i du.pa, nie chce ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- Wiedeń
#4914 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41869563] możliwe, że po ciąży cię alergie dopadną, ja po Agatce niestety mam :/ ciekawa jestem, czy uzbierasz ![]() a to związane z tym, że maluszek mający zęby częściej w nocy je (=robaczki próchniaczki ![]() [/QUOTE] tos mnie pocieszyła z alegriami.. mam nadzieje, że uzbieram ![]() a czemu czesciej je? Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- Jejusiu, młody dał czadu od 15.. masakeros ![]() ![]() w międzyczasie go popakuje na jutro, a przed snem znowu sciąganko ![]() KIJA- bo mi nie zaznaczyło- buziale dla Twoich pociech, bawcie sie jutro dobrze ![]() NAWIJKO- ja robie na mleku bo mój skazowiec i kupiłam samą ryżową, a czemu pytasz? |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4915 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() kurka są prze śli czne ![]() przeczytałam Was, idę spać, ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4916 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja zrobilam sobie relaksująca kąpiel, Amelka przez ten upał była marudna.. jutro tzt wreszcie wraca... wreszcie libido mi wróciło takie jak przed ciążą ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4917 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4918 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no nareszcie ! i brawa dla hani za postepy ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41869563] a ja oglądał łóżka piętrowe, bo... na naszym narożniku nie da się spać już, obecnie śpię na samych sprężynach, pokrytych tkaniną :/ a kupno nowego łóżka, do kompletu, mija się z celem póki Dorotka malutka, zaraz upaprane będzie. No to sofa od Agatki przejdzie do zajechania do naszego pokoj, a im kupi babcia (się zaoferowała sama!) piętrowe, i teraz nie wiem jaki typ: http://allegro.pl/lozka-lozko-pietro...371661419.html http://allegro.pl/lozka-lozko-pietro...371664093.html a moja mama zafascynowana jest takim: http://allegro.pl/lozko-pietrowe-fre...405009407.html aczkolwiek mnie się cena nie podoba (!!!) i w sumie za mały pokój, oddychać by się w nim nie dało ![]() ja tez planuje kupic pietrowe ale jeszcze za jakis czas... i chcialabym bardzo biale bo mam biale mebelki w pokoju dziececym ja bym stawiala raczej na ten typ nr 2 a nie to wysuwane.. sama na takim spalam z siostra i wiem jaka byla frajda spac u gory ![]()
![]() |
#4919 |
Zakorzenienie
|
rąsie/nosidełko. Ew wynoszę bujaczek na dwór. A w wózku zaraz płacz..
raz poszlam na miasto i wracalam 2 km z Amelka na rękach plus targałam wózek ;]
![]() |
#4920 | ||||||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
pięknie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
cudo ![]() Cytat:
tak, pytałam, dorosły nie przyjmie ![]() A dziwisz się, z rąk więcej widzi ![]() Cytat:
no to normalnie pisz, nie wbijając się ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
------------------ Ukochana od kilku tygodni zabawa Dorotki - koniecznie z dźwiękiem ![]() http://www.youtube.com/watch?v=Xhbgf...1TmASD5-ORa05w ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- Eff8, no ja też bardziej wolę piętrowe zwykłe, ALE nie wiem jak Agatka. A to ona będzie na górze miała spać, dlatego jutro chcemy podjechać gdzieś i obejrzeć obojętnie jakie, byleby zobaczyć jej reakcję. |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:00.