Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXIV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-29, 16:12   #877
miranda122
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXIV

Cytat:
Napisane przez Pani_Herbatka Pokaż wiadomość
miałam wstać rano, żeby nałożyć olej lniany przed myciem (nie pociąga mnie na noc), ale nie wstałam i kręcą się panowie robotnicy, bo mam mały remont, a nie chciałam się pokazywać z jakimiś cudami na głowie. A za godzinę muszę wychodzić
No to się nie dziwię. Ja dzisiaj naolejowana wyszłam z psem koło bloku i akurat tyle sąsiadów musiało przechodzić
Cytat:
Napisane przez Just:) Pokaż wiadomość
w moim bloku robią elewację. niezłe miałam zdziwienie w piątek, kiedy leżałam jeszcze w łóżku z tż, a tu nagle przez okno na 6 piętrze zagląda do nas jakiś facet
ale i tak mogło być gorzej, mogliśmy nie leżeć

Cytat:
Napisane przez XminorXlosX Pokaż wiadomość

Ooo, nadrabiam i patrzę, że moje włosy są na blogu mirandy przy okazji uświadomiłam sobie jak dawno nie robiłam aktualizacji
Właśnie, miałam prosić o aktualizację, bo miło ogląda się Twoje włoski
Cytat:
Napisane przez Just:) Pokaż wiadomość
jak słyszę dresy to widzę to:

Cytat:
Napisane przez EdizA Pokaż wiadomość
Czemu przeczytałam mineto ?

Cytat:
Napisane przez Scarrabeo Pokaż wiadomość

Kupiłam sobie rypacza Joanny, pół kilo malin i laptopa. Zbyt bardzo gorąco, zbyt bardzo.
Skromne zakupy, co to jest laptop, czy tam pół kilo malin
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;42004863]zobaczcie co koleżanka z innego wątku mi pokazała http://allegro.pl/powietrze-ktorym-o...428871197.html[/QUOTE]
Ludzie są idiotyczni że w to wierzą

Zmyłam jakieś 30min temu przedmyciowego miksa nałożonego rano i skoro są wakacje i nigdzie dzisiaj prawdopodobnie nie wychodzę, to postanowiłam wystylizować. Bo na prawdę tęsknię za moimi loczko-falkami. Stylizowałam wg sposoby Kaś opisanego na blogu, tylko nie dałam pianki, bo nie mam, a od razu żel+odżywkę b/s. Na razie schną, zobaczymy co z tego wyjdzie

Blog

miranda122 jest offline Zgłoś do moderatora