Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14 cz.19
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-09-17, 07:27   #1822
anka1897
Wtajemniczenie

Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14

Cytat:
Napisane przez justynkie Pokaż wiadomość
Nasze butelki na stołach będą bez zawieszek ani naklejek. Zawieszki będą tylko na butelkach które będziemy dawać gościom na pożegnanie.

To nie takie trudne. Wystarczą nożyczki, karton i wstążka. Spróbuj, zobaczysz, a jaka frajda
Rozważamy jeszcze naklejki/zawieszki na pierwszych postawionych na stołach butelkach.

Niestety, osobom z moim talentem nic nie pomoże, ale cóż pogodziłam się już z tym

Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość
wybaczie mi spam, ale.... SKOŃCZYŁAM PISAĆ LICENCJAT:jup i:
gratuluję

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
o tych zdjęć jezcze nie widziałam, ślicznie wyglądała
Misia ja też gratuluję zaklepania godziny Ja dziś byłam w Kancelarii po kartki na nauki (ksiądz przybija pieczątki, normalnie jak do komunii ) i poza 9 naukami są trzy spotkania w poradni... no ale chciało się ślubu kościelnego, to trzeba chodzić W sumie po pierwszych naukach jestem pozytywnie nastawiona, może jednak coś z nich wyniosę.
Też otrzymaliśmy takie kartki u nas jest 10 spotkań, każde w innej Parafii w mieście oczywiście 3 spotkania w poradni dodatkowo Jednak postanowiliśmy z Tż pojechać na nauki weekendowe - mieliście je zrobić we wrześniu, ale ich termin wypada tego samego dnia co ślub koleżanki D. z pracy więc nauki zrobimy w październiku

misia gratuluję zaklepania godziny Podziwiam Was Ślązaczki - w Waszym przypadku wesele trwa pół dnia i noc

Aniołek 10 tc [*] 22.11.2019 r.

anka1897 jest offline Zgłoś do moderatora