Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14 cz.19 - Strona 61 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-16, 20:57   #1801
czekooczekolada
Zakorzenienie

Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14

Cytat:
Napisane przez ig88 Pokaż wiadomość
Kochane powiedzcie mi jak mam liczyc alkohol... bedzie gosci 150 i impreza 2 dniowa

Chcemy wodke i winko, nad piwem sie jeszcze zastanawiam
zależy od ludzi, Ty i Twój Tż najlepiej ich znacie. Więcej młodych ludzi czy starszych ? Lubią sobie wypić ? Wiele czynników o tym decyduje.
My liczyliśmy z poprawinami 1l na głowe, w tym że u nas będzie dużo młodych, którzy 'dużo' piją

misia glowa do góry ! będzie dobrze

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2013-09-16, 20:59   #1802
moniczka_90
Zakorzenienie

Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14

ostatni raz was męczę tematem mojego sweterka ale oświadczam, ze chyba kupie taki http://www.intymna.pl/p1390,1349,2,37387,,sweter-5292 zwykły i prosty, guziczki przeszyję na perełkowe najwyżej i tyle.Nic innego nie wymyślę a szczerze mówiąc żadna z kobiet na tych zdjęciach nie ma wymyślnego sweterka tylko właśnie takie proste
moniczka_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 21:02   #1803
missmalezji
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
Miss, bo i w sumie jak już coś chciała koniecznie od Zienia albo P&B to... i tak wyboru nie miała

Zień:http://fashionelka.pl/przymiarki-suk...bnej-u-zienia/
Paprocki i Brzozowski:http://fashionelka.pl/przymiarki-suk...ckibrzozowski/

Ale tak serio to wiem o co Ci chodzi

Anwena wyglądała super
widziałam te posty, jedna sukienka gorsza od drugiej.. nie czaje no nie wiem chyba za głupia jestem.

---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ----------

Cytat:
Napisane przez moniczka_90 Pokaż wiadomość
ostatni raz was męczę tematem mojego sweterka ale oświadczam, ze chyba kupie taki http://www.intymna.pl/p1390,1349,2,37387,,sweter-5292 zwykły i prosty, guziczki przeszyję na perełkowe najwyżej i tyle.Nic innego nie wymyślę a szczerze mówiąc żadna z kobiet na tych zdjęciach nie ma wymyślnego sweterka tylko właśnie takie proste
uważam że to dobry wybór

missmalezji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 21:05   #1804
kuli1986
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
nie wiem czy znacie Anwen, ale według mnie wyglądała prześlicznie
http://instagram.com/p/cmdNAKnIqd/#
http://instagram.com/p/dCJR7cnIhT/#
Super wyglądała, szkoda że w całości nie widać zdjęć, może pokaże bo jestem ciekawa
kuli1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 21:07   #1805
moniczka_90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez missmalezji Pokaż wiadomość
uważam że to dobry wybór
w końcu jakaś pozytywna opinia choć muszę przyznać, ze zastanawiam się nad takim kolorem http://www.intymna.pl/p1390,1349,2,3...a7afc93fe0c380 w końcu sceneria zimowa ale sama nie wiem

Anwen wyglądała cudownie ! nawet nie wiedziałam, ze wyszła za mąż
moniczka_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 21:16   #1806
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Pięknie wyglądała!

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 21:20   #1807
say-hello
Zakorzenienie

ja myślę, że każda z nas będzie wyglądać cudownie jednak te emocje, miłość w oczach - to jednak robi swoje i od razu piękniejemy
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-09-16, 21:32   #1808
Anesthesia
Wtajemniczenie

Misia, trzymam kciuki, żeby wszystko było ok! Trzymaj się!

Co do Anwen, to wg mnie cudownie wyglądała, bardzo naturalnie i widać, że dobrze się czuła, że to "ona", a nie przebranie... DaisyLine już o wiele mniej mi się podobała, ale to po prostu nie moje klimaty sukienkowo-fryzurowe no i ona jest dla mnie za chuda Ale też wszystko świetnie dopasowane. Fashionelka jest za nimi daleko w tyle...
A skoro już jesteśmy w temacie, ciekawa jestem jak w dniu swojego ślubu wyglądać będzie Charlize Mystery, bo ona chyba też jakoś wkrótce będzie ślubować, niby oficjalnego info nie było, ale coś tak mi się zdaje
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 21:33   #1809
kulbensikowa
Wtajemniczenie

Say? to ta "Twoja"? http://www.plotek.pl/plotek/56,13347...rygier,,7.html

POBIERAMY SIĘ !! 08.08.2015

Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją.
kulbensikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 21:37   #1810
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kulbensikowa Pokaż wiadomość
podobna moja bez pasa i chyb trochę mniej 'obfita' na dole ale i tak fajnie ta PMka wyglądała

w piątek mam iść do jeszcze jednego salonu i na koniec przymierzyć ją drugi raz, ale już teraz czuję, że ją kupię
Stary 2013-09-16, 21:44   #1811
kulbensikowa
Wtajemniczenie

Cytat:
podobna moja bez pasa i chyb trochę mniej 'obfita' na dole ale i tak fajnie ta PMka wyglądała

w piątek mam iść do jeszcze jednego salonu i na koniec przymierzyć ją drugi raz, ale już teraz czuję, że ją kupię
no własnie, prezentuje sie pieknie

POBIERAMY SIĘ !! 08.08.2015

Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją.
kulbensikowa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-09-16, 21:57   #1812
Grace O Malley
Raczkowanie

Anwen wyglądała ślicznie

Ja z TŻ się jaramy dziś, bo rozmowa z DJ przebiegła super i na bank będziemy go "klepać" świetny gość, normalnie lepiej znaleźć nie mogłam
Stary 2013-09-16, 21:58   #1813
hihihi
Zakorzenienie

nasturcja mi się średnio podobają zaproszenia z kokardkami, ale te brązowe i złote ładne nie wiem które lepsze

Cytat:
no naprawdę bez szału.. a ten biust ;/
Cytat:
świetnie według mnie wyglądała tez DaisyLine - w sumie nie znałam tego bloga wcześniej, trafiłam tam właśnie przez ślubne zdjęcia

http://www.daisyline.pl/2013/09/my-wedding-day.html

http://www.daisyline.pl/2013/09/moja-suknia-slubna.html

ślicznie, kobieco, elegancko i z klasą
i powiem wam, że sama się zastanawiam nad podobną fryzurką - niby prosta, ale jaka efektowna!
bardzo ładnie wyglądała!
Anwen tak samo ładnie

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 22:03   #1814
enzunio
BAN stały

Cytat:

Nie zaskoczę nikogo jak napiszę, że mi się taka obfita podoba , jestem przewidywalna

Kurcze, mi się Daisy nie podoba, taka ulizana trochę... i taka skromna, aż mi to do niej nie pasuje, nie wiem czemu (kiedyś ją odwiedzałam, do momentu akcji z Fashionelką właśnie).
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 22:17   #1815
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Nie zaskoczę nikogo jak napiszę, że mi się taka obfita podoba , jestem przewidywalna

Kurcze, mi się Daisy nie podoba, taka ulizana trochę... i taka skromna, aż mi to do niej nie pasuje, nie wiem czemu (kiedyś ją odwiedzałam, do momentu akcji z Fashionelką właśnie).
to może do mojej sobie kupię jakąś halkę powiększającą objętość?

nie ogarniam tych blogowych aferek, chociaż to w sumie całkiem śmieszne jest

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-09-16, 23:25   #1816
Linaewen
Zakorzenienie

Pan Młody w koszuli wyciągniętej ze spodni bez garniaka, impreza poślubna-on w dżinsach, on w dresach... Jedynie świadek trzyma fason i ciągle ma chociaż kamizelkę... Tak wyglądał ślub i "wesele" moich znajomych.

Mam zagwozdkę. Na razie teoretyczną, ale i tak nie mogę spać.
Po pierwsze chciałabym, żebyśmy zaczęli wesele polonezem, a po drugie chcielibyśmy wykorzystać motyw z tego teledysku:

I teraz mamy dwie opcje:
1)ślub-> polonez po przyjściu na miejsce wesela-> obiad-> pierwszy taniec z dołączającymi parami(w planach mamy zatrudnienie do tej roli świadków i przyjaciół)
2)ślub-> obiad-> polonez jako pierwszy taniec-> impreza-> w ramach "oczepin" których bardzo nie chcemy zafundoać gościom taki taniec, porozdwać maski i zachęcić do chwilowego balu maskowego

Ooo, i przy okazji znalazłam ciekawą zabawę!
Cytat:
Kwiatek
Prowadzący wręcza pojedyncze kwiaty trzem kobietom. Zespół zaczyna grać, a obdarowane panie szukają sobie partnera do tańca. Udają się do upatrzonego przez siebie pana i zabierając go do tańca przekazują kwiatek jego partnerce, która siedzi obok niego. Pani, która teraz jest w posiadaniu kwiatka powtarza czynność i tym sposobem zapełnia się parkiet, a ubywa siedzących gości za stołami. Gdy wszyscy już wirują na parkiecie, odbijanie panów odbywa się wśród tańczących par. W ten sposób każda pani ma okazję by zatańczyć z upatrzonym mężczyzną.
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 00:08   #1817
missmalezji
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki!

Cytat:
nie widziałam tych fotek, ale faktycznie ślicznie

świetnie według mnie wyglądała tez DaisyLine - w sumie nie znałam tego bloga wcześniej, trafiłam tam właśnie przez ślubne zdjęcia

http://www.daisyline.pl/2013/09/my-wedding-day.html

http://www.daisyline.pl/2013/09/moja-suknia-slubna.html

ślicznie, kobieco, elegancko i z klasą
i powiem wam, że sama się zastanawiam nad podobną fryzurką - niby prosta, ale jaka efektowna!

bardzo ladnie,ale dla mnie zbyt prosto troszke komunijnie.

Cytat:
Napisane przez moniczka_90 Pokaż wiadomość
w końcu jakaś pozytywna opinia choć muszę przyznać, ze zastanawiam się nad takim kolorem http://www.intymna.pl/p1390,1349,2,3...a7afc93fe0c380 w końcu sceneria zimowa ale sama nie wiem

Anwen wyglądała cudownie ! nawet nie wiedziałam, ze wyszła za mąż

to jz chyba zalezy od odcienia sukni

Cytat:

uu uwielbiam takie aferki masz cos jeszcze?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

missmalezji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 01:30   #1818
namisek1990
Wtajemniczenie

GG do namisek1990
Dot.: Odp: Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żon

Enzunio

Może jestem wielką ignorantką ale o TEJ dziewczynie to NIGDY nie słyszałam chociaż studiowała w moim mieście... suknia bez szału co jest w jej przypadku dziwne a może i celowe. (widać po blogu, że lubi być w centrum uwagi ) nie podoba mi się góra.. jakby miała jej zaraz odpaść. Jakoś mi to ze sobą nie gra... jest przecież tyle pięknych sukienek w tym stylu a ona wybrała takie... takie 'byle co'.

tutaj na przykład góra gra z dołem:

http://sukienkaslubna.pl/photos/sukn...4897_580x0.jpg

Mam coraz większe odczucia, że liczy się MARKA lub PROJEKTANT a nie wygląd...

Przepraszam jeśli kogoś obraziłam moim szczerym sądem, ale jak dla mnie to nie to. Mogła wyglądać lepiej... chociaż jak dla mnie nie jest ładną kobietą.

Anwen - cudnie.

say-hello
Mam takie samo zdanie jak Ty. Ślicznie wyglądała. Suknia w moich klimatach ale fryzurkę bym zmieniła...
Elrosa
Bardzo podobają mi się Twoje zaproszenia!

moniczka_90
Moim zdaniem jest odpowiedni!

Grace O Malley
super, że znaleźliście Dja

Grzebię i grzebię po stronkach i żadne zaproszenia mi się nie podobają. Zdenerwuję się i chyba też sama zrobię... Orientujecie się o ile taniej to wychodzi?
Stary 2013-09-17, 06:07   #1819
ane3kaa
Zakorzenienie

Dziewczyny może byśmy przeczyściły kalendarz ?
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-09-17, 06:14   #1820
enzunio
BAN stały

Dot.: Odp: Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żon

Cytat:
to może do mojej sobie kupię jakąś halkę powiększającą objętość?

nie ogarniam tych blogowych aferek, chociaż to w sumie całkiem śmieszne jest
Cytat:
Napisane przez missmalezji Pokaż wiadomość

uu uwielbiam takie aferki masz cos jeszcze?
Nie, no to wtedy było jak jeszcze prowadziłam bloga i wtedy jakoś ogarniałam sprzeczki między blogerkami Z takich zagranicznych to pamiętam walkę Voe z Idą Wulf, albo jak Kissie nienawidził prawie cały naród Szwedzki i ktoś jej krowią czy tam świńską chyba krwią obsmarował drzwi Potem skasowałam bloga i już przestałam ogarniać co się dzieje na świecie, bo nie miałam czasu na takie rzeczy

Cytat:
Napisane przez namisek1990 Pokaż wiadomość
Enzunio

Może jestem wielką ignorantką ale o TEJ dziewczynie to NIGDY nie słyszałam chociaż studiowała w moim mieście... suknia bez szału co jest w jej przypadku dziwne a może i celowe. (widać po blogu, że lubi być w centrum uwagi ) nie podoba mi się góra.. jakby miała jej zaraz odpaść. Jakoś mi to ze sobą nie gra... jest przecież tyle pięknych sukienek w tym stylu a ona wybrała takie... takie 'byle co'.

tutaj na przykład góra gra z dołem:

http://sukienkaslubna.pl/photos/sukn...4897_580x0.jpg

Mam coraz większe odczucia, że liczy się MARKA lub PROJEKTANT a nie wygląd...

Przepraszam jeśli kogoś obraziłam moim szczerym sądem, ale jak dla mnie to nie to. Mogła wyglądać lepiej... chociaż jak dla mnie nie jest ładną kobietą.
Pogrubione- zgadzam się z Tobą... takie czasy, tak samo nie rozumiem czemu O.Kwaśniewska założyła na siebie strój z Jetsonów.
Ale z drugiej strony... są gusta i guściki, mi podobała się suknia Krupy, na co przeważająca część osób z tego forum skrzywi się z niesmakiem

Jadę do szpitala, będę później... Czujecie, że parking pod szpitalem kosztuje 4 zł/h? Ładnie żerują na ludzkim nieszczęściu... Chociaż pod Urzędem Pracy kosztuje tyle samo
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 06:17   #1821
aniuska18032
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
o mamo co za koszmar
Przeglądam sobie ogłoszenia na lokalnym portalu, a tam w dziale wesele ogłoszenie o treści "sprzedam grzybki kurki"
może chcieli na obiad weselny sprzedać

Cytat:
widziałyście zdjęcia ze ślubu Małgosi Beli? http://www.pudelek.pl/artykul/59011/...ecia_ze_slubu/ jak dla mnie stylizacja PMki wręcz tragiczna, jej włosy wyglądają na tłuste.... ale ja w sumie nigdy nie byłam fanką jej urody :P
O nie...ona nie wygląda dla mnie jak PMka

Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość
wybaczie mi spam, ale.... SKOŃCZYŁAM PISAĆ LICENCJAT:jup i:
gratulacje

Cytat:
Nie rozumiem dlaczego wybrała coś w czym nie wygląda dobrze, przecież się widziała w lustrze. Gorset zniszczył jej biust... Za taką cenę kupiłaby sobie mega sukienkę w normalnym salonie.

Cytat:
O tak, Anwen wyglądała świetnie, sukienka idealna dla niej

Zaręczczeni od listopada 2011

Nasz Wielki Dzień - 30.08.2014

Fotografia Anna Kolebuk
aniuska18032 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 07:27   #1822
anka1897
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez justynkie Pokaż wiadomość
Nasze butelki na stołach będą bez zawieszek ani naklejek. Zawieszki będą tylko na butelkach które będziemy dawać gościom na pożegnanie.

To nie takie trudne. Wystarczą nożyczki, karton i wstążka. Spróbuj, zobaczysz, a jaka frajda
Rozważamy jeszcze naklejki/zawieszki na pierwszych postawionych na stołach butelkach.

Niestety, osobom z moim talentem nic nie pomoże, ale cóż pogodziłam się już z tym

Cytat:
gratuluję

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
o tych zdjęć jezcze nie widziałam, ślicznie wyglądała
Misia ja też gratuluję zaklepania godziny Ja dziś byłam w Kancelarii po kartki na nauki (ksiądz przybija pieczątki, normalnie jak do komunii ) i poza 9 naukami są trzy spotkania w poradni... no ale chciało się ślubu kościelnego, to trzeba chodzić W sumie po pierwszych naukach jestem pozytywnie nastawiona, może jednak coś z nich wyniosę.
Też otrzymaliśmy takie kartki u nas jest 10 spotkań, każde w innej Parafii w mieście oczywiście 3 spotkania w poradni dodatkowo Jednak postanowiliśmy z Tż pojechać na nauki weekendowe - mieliście je zrobić we wrześniu, ale ich termin wypada tego samego dnia co ślub koleżanki D. z pracy więc nauki zrobimy w październiku

misia gratuluję zaklepania godziny Podziwiam Was Ślązaczki - w Waszym przypadku wesele trwa pół dnia i noc

Aniołek 10 tc [*] 22.11.2019 r.

anka1897 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 08:08   #1823
Ad rem
Zadomowienie

nasturcja nie podobają mi się te obrączki w 1 zaproszeniu we wnętrzu, troche mi to przypomina dawne zaproszenia z gołąbkami, łabędziami i obrączkami na wierzchu
Za to lawendowe jest baaardzo ładne Zdecydowanie lawenda podoba mi się najbardziej z tych kolorów

30.08.2014
Nasz Dzień

Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 08:31   #1824
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

Z pewnych względów póki co mam zamiar Was wyłącznie podczytywać i nadrabiać (jak ktoś coś chce wiedzieć, niechaj naskrobie pw)

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”
antonina_bielska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 08:32   #1825
Maglena89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
oraz dowiedziałam się, że kościół na ceremonie przystraja siostra zakonna Hiacynta i jej płaci się za udekorowanie... mam nadzieje, że ma kobieta dobry gust
Mam tak samo!! Biorę ślub w drewnianym, zabytkowym kościółku i ksiądz tylko zgadza się na przystrojenie przez siostrę, jej się płaci i z nią się ustala szczegóły... mam nadzieję, że jest ugodowa i zrealizuje moje pomysły i nie walnie mi sztucznych kwiatów Wszystko staram się mieć dograne, dopasowane i zapięte na ostatni guzik więc mam nadzieję, że ta Pani nie zepsuje moich wizji
Stary 2013-09-17, 08:33   #1826
nasturcja1308
Rozeznanie

Dziękuję Dziewczyny za opinie o zaproszeniach

Przyznaję rację, pierwsze ze wstążeczkami to niewypał. Ale te drugie podobają mi się bardziej. Przynajmniej widać kolory

nasturcja1308 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 08:35   #1827
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

Cytat:
Fajnie, gratuluję

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”
antonina_bielska jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-09-17, 09:11   #1828
poznanianka1990
Zakorzenienie

Odp: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14

Hej.

Mam taki zapieprz w pracy, że aż głowa boli... I to dosłownie...
Nawet nie mam czasu myśleć o sprawach slubnych...
Wczoraj przejezdzalismy z C. obok kosciola, w którym będziemy slubowac i C. wtedy powiedział: "zobacz został już tylko mniej niż rok" On raczej romantyczny nie jest, więc w jego ustach to tak pięknie zabrzmiało

Cały czas Was podczytuje, ale czasem nie mam o czym pisać

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 09:11   #1829
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez anka1897 Pokaż wiadomość
misia gratuluję zaklepania godziny Podziwiam Was Ślązaczki - w Waszym przypadku wesele trwa pół dnia i noc
I to jest właśnie super Ślązacy są wytrwali, więc jeszcze na poprawinach mają powera

Cytat:
Napisane przez Maglena89 Pokaż wiadomość
Mam tak samo!! Biorę ślub w drewnianym, zabytkowym kościółku i ksiądz tylko zgadza się na przystrojenie przez siostrę, jej się płaci i z nią się ustala szczegóły... mam nadzieję, że jest ugodowa i zrealizuje moje pomysły i nie walnie mi sztucznych kwiatów Wszystko staram się mieć dograne, dopasowane i zapięte na ostatni guzik więc mam nadzieję, że ta Pani nie zepsuje moich wizji
U mnie też stroją siostry zakonne i nie widzę w tym nic złego. Też człowiek i zdaje sobie sprawę co jest fajne i co się podoba. Zresztą mi na ozdabianiu kościoła nie zależy jakoś szalenie, także będzie jakaś podstawa Najważniejsi będziemy My

Mam depresję, przez tą paskudną pogodę
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 09:23   #1830
kuli1986
Raczkowanie

Cytat:

Pogrubione- zgadzam się z Tobą... takie czasy, tak samo nie rozumiem czemu O.Kwaśniewska założyła na siebie strój z Jetsonów.
Ale z drugiej strony... są gusta i guściki, mi podobała się suknia Krupy, na co przeważająca część osób z tego forum skrzywi się z niesmakiem
No to nie jesteś sama mi też podobała się jej suknia i to jak ona w niej wyglądała, co prawda krótkiej bym nie założyła ale długą jak najbardziej

Ale wiadomo każdy ma inny gust też miałam inny dopóki nie wybrałam się na przymiarki zawsze podobały mi się bogato zdobione suknie ale myślałam, że to nie dla mnie, przymiarki wszystko zweryfikowałay i w skromnych koronkowych wyglądałam "staro"
A innym pasują skromne suknie a w "bogatych" wyglądają na przebranych, dlatego biznes ślubny oferuje nam przeróżne suknie dla każdej z nas, bo każda z nas jest inna wyjątkowa

Edytowane przez kuli1986
Czas edycji: 2013-09-17 o 09:28
kuli1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości