2013-09-19, 16:04
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII'13 c
kciuki za wizytę
Cytat:
Napisane przez nemosek
---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ----------
Przeciez jak maz pójdzie do pracy to mnie ubepieczy nie?
|

Cytat:
Napisane przez sorento
Oparłam sobie kubek z soczkiem na brzuchu i dostałam nagłego kopa od śpiocha  Chyba zaprotestował, że nie jest stoliczkiem  Dobrze, że upiłam, bo bym miała mały potop 
|
moja też nie daje sobie w kaszkę dmuchać, jak tylko coś na brzuchu oprę lekko- kop
Cytat:
Napisane przez Taszanta
Ufff... nadrobiłam
Dziewczyny czy polecacie karuzelę do łóżeczka? Znalazłam taką ładną używaną i się zastanawiam czy brać, czy to w ogóle do czegoś się przyda i dzieciaczka zainteresuje czy to raczej gadżet do odkurzania?
|
Dzieciaki bardzo lubią, tylko nie od samego początku
Cytat:
Napisane przez nemosek
Cukier doda Ci powera  Przypomnialaś mi mam batona musli w torbie
No własnie wiedziałam że coś takiego robiłaś.Gdzieś tam mi świtało
Tż podtrzymał mnie na duchu,powiedział parę kojących zdań i az chce się życ!
|
Tyto chociaz TŻta na lepszy model nie musisz wymieniać 
Cytat:
Napisane przez nasturcja7667
Włączyłam dziś pierwszy raz ogrzewanie. Mamy na gaz, regulowane takim programatorem. I stwierdzam, że nie ma to jak komfort  Ustawiłamsobie na 21.5 st. I nagrzał do tej temp, wyłączył się i teraz tylko co 15 minut piec włącza się na kilka chwil, by podtrzymać temperaturę  Grzejniki cieplutkie, pranko schnie 
|
ale fajnie, i super, że mozesz decydować od kiedy zacząć i kiedy skończyc grzac, a nie jak u nas, jak teraz zimno, to jeszcze ładny kawałek czasu tzreba czekać, aż zaczną, a potem na wiosnę już dawno zakręcone wszystko, bo za gorąco, a oni dalej grzeją i tak co roku
Cytat:
Napisane przez paulinaizabela
A mnie jakiś dołek złapał i musiałam sobie poryczeć
Nie mam weny na pisanie to zagłębię się w książkę...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
prześpij się może wstaniesz w lepszym nastroju 
Cytat:
Napisane przez zwariowane-serduszko
A ja sobie siedze u fryzjera i czekam na swoja kolej  i oczywiscie ciagle Was nadrabiam  
|
ale milutko 
Mnie też teraz jakoś tak naszło, bo teraz u Ani ta angina i tak sobie przypomniałam jak w zeszłym roku było, tydzień przedszkola, dwa choroby w domu i jak sobie zdałam sprawę, że w tym znów tak może być i jak tak będzie znosić wszystko z przedszkola przy Małej, to ja nie wiem. Chroni się takiego malucha przed skupiskami ludzi i w ogóle, a jak takie infekcje ciągle w jednym domu przeciez to kilka ładnych tych pierwszych miesięcy, to okres infekcji w przedszkolach ehh
|
|