|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Kolejna część naszego wątku będzie nosiła nazwę: | |||
Siatki na porodówke szykujemy bo naszych Bobasów na dniach oczekujemy |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
listopadowo-grudniowe mamusie 2013 |
0 | 0% |
Już położna na mnie krzyczy, że porodzik sobie życzy! |
1 | 1,75% |
Wszystkie w stresie tu żyjemy, torby nasze pakujemy |
0 | 0% |
Idzie jesień, za nią zima- czas porodów się zaczyna! |
16 | 28,07% |
Tu łóżeczko, tam przewijak- wnet nadejdzie wielka chwila! |
1 | 1,75% |
Brzuch- jak beczka, nogi-kłody... Której dziś odejdą wody? |
29 | 50,88% |
Spakuj torbę,kąpiel weź, czas na porodówkę już tyłek wieźć. |
1 | 1,75% |
Złota jesień,śnieżna zima czas porodów się zaczyna |
8 | 14,04% |
Jesień w pełni,zima za pasem niedługo mama będzie się cieszyć bobasem |
1 | 1,75% |
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#841 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII'13 c
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#842 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII'13 c
Cytat:
![]() Kiedy rodzisz no ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#843 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Daj spokój,przebywaj jak najdłużej z synkiem,cieszcie się sobą we trójkę. Teraz juz\ż są inne priorytety ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#844 |
Zakorzenienie
|
nemosek
![]() Messsuah ja sie nie znam wiec nie pomoge
#845 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#846 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy
Cytat:
chyba kiedys pisałaś ale zapomniałam ![]() Cytat:
![]() Jedna rzecz z głowy ![]() Cytat:
![]() Nawet jak poprosisz to nie możecie byc razem?A w razie czego zadzowinic żeby ktos po niego przyszedł? 100 pytań do,wiem ![]() Cytat:
![]() Pokazałabyś nam fotkę ![]() Nasturcja A jak golisz wlosy to nie odrastaja ci sztywniejsze i ciemniejsze? |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#847 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oh dziewczyny, w przyszłym tygodniu już będziemy układać płytki w łazience ![]() ![]() ![]()
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#848 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wszystkie teraz te remonty mają ![]() Nemosek - tak dużo roboty to i siły mogą trochę opuścić. Spróbuj się jakoś w ciągu dnia przez chwilę chociaż odprężyć ![]() Niunia - co w końcu z tymi drzwiami? Pisałaś, że wybrane już i w ogóle, a potem, że jednak ich nie wzięliście - co jest?:/
![]() |
#849 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale usteczka słodziaśne. Kohhany szkrabek ![]() Już bym chciała tulić Titka..dałby mi powera ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale macie cudownie,tak we trójeczkę ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#850 |
Zakorzenienie
|
Dzidzia, ogromne gratulacje dla Was! Niech teraz synek rośnie w siłę, a Ty szybciutko dochodź do siebie, bo masz już dwójkę wspaniałych szkrabów, które Cię potrzebują
![]() Domi, małego tylko schrupać! ![]() Nowa część i już tyle stron ![]() ![]() Dopiero się odzywam, bo wczoraj jakoś dzień zleciał i nawet nie miałam kiedy wejść. Dziś lenistwo od rana, wpadła mama "na chwilę" - siedziała 2,5h ![]() ![]() ![]() A o 18 wizyta ![]() ![]() iskra - gratulacje! ![]() ![]() ![]() ![]() A co do podatku, to nie musisz płacić ![]()
#851 |
Zakorzenienie
|
Lineczko ja sięcieszę że robicie wymarzony remont, ale jak czytam płytki w łązience, brak ,sciany to mam dreszcze i odruch wymiotny
![]() bożesz jak dobrze ze to za mną. Chociaz i tak nadal siedze w burdelu bo nie dokończone to i tamto ... 2 dni wolnego tż załtwiłyby wszystko, ale gdzie tam 2 dni wolnego w jego pracy ![]() nemosku przytulam mooooocno ![]() ja sie zwijam, po natalke do przedszkola, a potem mamy trase do takiej przyszywanej babci a po 18 mam wizyte ![]() ![]() nie wiem czy tz z natalką by ze mna nie pojechali ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#852 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świ
Cytat:
No miało być lepiej,a jest coraz gorzej .Nie no zbieram się do kupy bo zaraz się rozlecę jak chińska porcelana. Nie wiem śmiać się czy płakać ![]() Nienormalnam ![]() Cytat:
![]() kopie sie w ![]() Siedzę w tym syfku i pisze zamiast sprzątać ![]() Nie ma co jeść:/ i w czym ![]() Zaraz zmykam na obiad bo nie wytrzymam.Pewnie jakieś pierogi z Biedry trzeba zrobić na szybkiego w domku. Ale smęty lecą w rmf fm..... ---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- Cytat:
![]() Zapyziałego grosza nawet nie mam i jeszcze czas i kasę tracić na dojazd ![]() Przeciez jak maz pójdzie do pracy to mnie ubepieczy nie? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#853 |
Rozeznanie
|
nemosek
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oparłam sobie kubek z soczkiem na brzuchu i dostałam nagłego kopa od śpiocha ![]() ![]() ![]()
#854 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świ
A właśnie może któraś mamusia będzie zorientowana.
Pytałam w szpitalu i mam przynieść dokument potwierdzający ubezpieczenie, no ale ja miałam umowe jako niania, no i w sumie nie mam żadnego takiego dokumentu potwierdzającego moje ubezpieczenie bo na tej umowie jest tak że podatek płaciłam sobie sama a ubezpieczenie płacili mi pracodawcy, na l4 i podatek i tą składke ściąga sobie Zus od razu. Przecież to że jestem ubezpieczona jest w rejestrze. i nie wiem co mam mieć ze sobą żeby im przedstawić że jestem ubezpieczona
#855 | |||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
przy pewnym cc to chyba w takim razie wiekszego znaczenia nie ma,bo i tak maluch sie nie pcha dolem na swiat Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Wlosy niestety i u mnie na brzuchu ![]() ![]() Cytat:
|||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#856 | ||||
Zakorzenienie
|
Jak Was czytam to mi już lepiej.
Działacie jak dobry narkotyk ![]() ![]() Anoulka Nie zacytowało mi,rzeczywiście masz rację ja sie użalam a co ma powiedzieć Lineczka,ścianę jej zabrali ![]() ![]() Cytat:
![]() Musze włączyć optymizm ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Daj znać oczywiście ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#857 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
teoretycznie powinien dzialac przeciez ten EWUS, ichniejszy system co to spowoduje,ze szpitale beda nowoczesniejsze... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#858 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#859 |
Zadomowienie
|
Nemosku, no odrastają, ale serio z takimi kłakami jak miałam się nie dało
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#860 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Marnie dzisiaj pocieszam bo sama smęcę,ale Wy też niedługo będziecie po .A w weekend może trochę nadrobicie? Cytat:
![]() Mama co sobie stolik z brzucha robisz? ![]() Cytat:
Tz przygotowuje ściane pod klejenie tapety i jest cały czerwony.Przeraziłam sie jak go zobaczyłam,myslałam że sobie twarz poharatał. a to resztki farby Muszę sobie dzisiaj podpiac normalnego kompa a nie laptopa.Bo nie wychodzi mi to pisanie ![]() No tak syf w chałupie ale komp podłączony musi być! ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#861 |
Zakorzenienie
|
Odp: Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII'13 cz
Lineczko - email nie doszedł
![]() Jakaś zamuła mnie ogarnęła...chyba skoczę do bufetu po jakiegoś batonika ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#862 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#863 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale głodna jestem,zbieram się na obiad który muszę dopiero kupić ![]() Już nie marudzę bo to nic w porównaniu z tym jakie problemy maja inni. ![]() Dziękuję Wam za słowa pocieszenia ![]() Dla mnie są bardzo ważne jak nie mogę sobie poradzić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#864 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII
|
![]() ![]() |
![]() |
#865 | |
Zakorzenienie
|
Ufff... nadrobiłam
Dzidzia, gratulacje!!!!!!!!!!!!! Cytat:
![]() Dziewczyny czy polecacie karuzelę do łóżeczka? Znalazłam taką ładną używaną i się zastanawiam czy brać, czy to w ogóle do czegoś się przyda i dzieciaczka zainteresuje czy to raczej gadżet do odkurzania?
![]() |
#866 |
Wtajemniczenie
|
Nemosek masz dziś zły dzień, jutro będzie lepiej, za dużo spraw na raz na głowie. Zrób sobie ciepłą herbatkę, coś słodkiego i przejdzie, no i wizaż oczywiście
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#867 |
Zadomowienie
|
Maomami, nie potrzeba już żadnego dokumentu odkąd jest eWUŚ, i na pewno wszystkie krakowskie szpitale mają dostęp do bazy. Poza tym: w myśl ustawy każda ciężarna ma prawo do darmowych świadczeń [takich jak ubezpieczony.] Jeśli będą chcieli koniecznie jakiegoś papierka, to moja mama mówi, żeby to zgłosić do NFZ. Bo to znaczy, że oni lecą w kulki i de facto nie chce się im włączyć komputera.
|
![]() ![]() |
![]() |
#868 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Tż podtrzymał mnie na duchu,powiedział parę kojących zdań i az chce się życ! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#869 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ---------- Nemosek a ja na pocieszenie Ci powiem że zazdroszczę Ci przeprowadzki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#870 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Już mi lepiej ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:50.