Wtajemniczenie
Przekupka: 48 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: w październiku - MAC, Tangle Teezer, Real Techniques + książki i filmy DVD
Makijaż
* Everyday Minerals – róż Raw Sugar, opakowanie 1.7g, ubytek nieznaczny – moose
* Clarins Mono Couleur – cień w kolorze 13 Sunny Yelow, testowany (ubytek nieznaczny)
* Inglot Eye Shadow Matrix – dwa cienie: kolory: żółty, złoty, khaki, testowany (ubytek minimalny) – kod GF22MA; biały, różowy, jasnoróżowy, użyty kilka razy – kod GI20MD
* Inglot – pomadka do ust, kolor 112, użyta kilka razy: ubytek niewielki
* Inglot Freedom System – róż do palety magnetycznej, kolor 100, kod MC26CC D, użyty kilka razy
* Yves Rocher Edycja Limitowana – balsam do ust o zapachu kandyzowanych kwiatów, nieużywany, nietestowany, odfoliowany, w paru miejscach folia jest lekko naderwana (wypadek przy otwieraniu)
* Inglot – baza pod cienie do powiek, kolor 01, z wymiany, trudno mi określić zużycie, ale wyraźnie była używana, ja użyłam raz
Akcesoria
* Everyday Minerals Flat Top Brush – używany, z wymiany, stan dobry – Yennyfer100
* Real Techniques Stippling Brush – używany, z wymiany, stan bardzo dobry – smash
* Tangle Teezer – używany, jednak w przypadku takiej szczotki zachowanie higieny nie jest trudne; zapłaciłam za niego 55 zł + przesyłka (żeby nie było wątpliwości co do wartości szczotki)
* Ecotools – płaski pędzel do podkładu, stan dobry – package
* Hakuro – pędzel H13, stan oceniam na bdb- – smash
* pędzel do korektora Sephora nr 46 – używany, w stanie idealnym
* Sephora – dwie gąbeczki do nakładania makijażu, nowe
* Sephora radiant loose powder – puste opakowanie-pędzel, można napełnić je pudrem sypkim, nowe – moose
Edytowane przez TheSketchedLady
Czas edycji: 2013-11-07 o 20:00
|