|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
Przekupka: 22 pkt / 96% pozyt.
|
październikowo: perfumy, naturalna pielęgnacja, kolorówka. Organique, Gloria, KTC...
Cześć, mam parę drobiazgów na wymianę
![]() W zamian szukam: olejów (szczególnie arganowego, różnych dla średno/niskoporowatych włosów i wrażliwej, naczynkowej cery), mydeł z Aleppo niskoprocentowych, savon noir, płynów do soczewek kontaktowych, pędzli do makijażu, półproduktów (zatężonego aloesu, kwasu hialuronowego, panthenolu, kolagenu), pudru z pereł z BU, kosmetyków z witaminą C, zestawu do stylizacji brwi (Essence, Catrice), rozświetlacza (Paese), nożyczek fryzjerskich. Zawsze można mnie też kusić książkami i perfumami, to moje słabostki ![]() WYMIENIĘ: Zdjęcie 1: *odlewka oleju kokosowego (ilość do uzgodnienia) *odsypka zielonej glinki z Organique (ilość do uzgodnienia) *żel do włosów Artiste, na pewno jest 3/4 *emulsja do włosów Gloria, jest ok. 1/3 *maseczka do twarzy Avon Pore Penetrating, użyta kilka razy, jest dużo - REZERWACJA *plastry do depilacji twarzy Joanna, zostało 3,5 x 2 (uważam, że połowa plastra to adekwatna ilość na jedno zastosowanie, stąd tak nietypowo) i oliwka na podrażnienia użyta raz - REZERWACJA Zdjęcie 2: *top Essence bezbarwny, użyty kilka razy - REZERWACJA *lakier Doris' Darling Catrice, użyty może dwa razy *jasnoczerwony lakier Bell GlamWear, użyty może dwa razy *tusz do rzęs 3w1 My Secret, użyty dwa razy, świeży *zalotka - ODDANE Zdjęcie nr 3: *Givenchy Amarige, nie wiem ile go jest, może o,5 ml, 1 ml? *L'Artisan Parfumeur Dzing!, 5 ml bez dwóch psików *Yves Rocher Moment de Bonheur, wyjściowo to chyba było 5 ml, zużycie na zdjęciu *Demeter Angel Food, na kilka niuchów *Nina Ricci Deci Dela, jak wyżej NIE MA NA ZDJĘCIU: *Balsam brązujący relaksujący Ziaja, trochę więcej niż połowa *Mogę rozważyć odlewkę perfum Nina Ricci Nina L'Elixir albo Guerlain La Petite Robe Noire EDP Edytowane przez moose Czas edycji: 2013-10-27 o 13:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: październikowo: perfumy, naturalna pielęgnacja, kolorówka. Organique, Gloria, K
Znajdziesz coś u mnie za:
-olej kokosowy, - zalotkę? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: październikowo: perfumy, naturalna pielęgnacja, kolorówka. Organique, Gloria, K
znalazłabyś coś u mnie? wpadło mi w oko parę rzeczy
![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
W takim razie też jestem chętna. Napisz mi jeszcze jaki termin ważności ma olej kokosowy i kiedy go otworzyłaś. Z twojego profilu wywnioskowałam, że pojawiasz się we Wrocławiu. Chcesz się umówić na wysyłkę pocztą czy wymianę we Wro?
![]() Edytowane przez rozdwojona Czas edycji: 2013-10-17 o 13:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
mnie podobają się perfumy Niny, glinka, plastry do depilacji twarzy, maseczka Avon i ewentualnie top coat Essence
![]()
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
wiesz co, w sumie La Petite Robe Noir też bym przygarnęła, jeśli oczywiście chcesz oddać. tych zapachów nie chciałabym wiele, ot na kilka użyć, żeby sprawdzić, jak się zapach zachowuje na skórze. glinka tak samo, tylko na próbę, jedno-dwa użycia, bo mam za dużo wszelkich mazideł pielęgnacyjnych i nie chcę magazynować, a testować jedynie
![]() mogłabym Ci na pewno oddać róż EDM, do tego szampon lub mydło (ile byś go chciała? bo ja dysponuję już tylko kawałkiem, mogę podesłać fotkę). widzę, że szukasz oleju arganowego, mam go dość sporo, więc mogłabym Ci odlać, mam też dużo lnianego i olejku Babydream, jeśli byś była zainteresowana. musiałybyśmy tylko dogadać ile czego. i potrzebowałabym pojemniczków. pasuje Ci, czy masz inną propozycję?
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
widzę, że się dogadujemy, w sensie, lubimy podobne rzeczy :P ja herbatki bardzo chętnie przygarnę, glinka w strunie może być, nie ma problemu, poczekam na Twoją organizację, więc może jakoś wstępnie porezerwujemy sobie te rzeczy?
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Spoko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
dobrze - czekam
![]()
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
herbatki chętnie przygarnę, może poza tą z brzoskwinią (alergię mam), spokojnie poczekam, aż będziesz gotowa ze wszystkim, nie pali się
![]() ![]()
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
tak, w porządku
![]() ![]() czyli ode mnie: róż EDM, pędzel-opakowanie z Sephory, szampon Alepp i odlewki trzech olejów? ![]()
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
ok, fajnie
![]() ![]()
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
nie widze nigdzie tych polfabrykatow
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:19.