2013-10-07, 14:14
|
|
Raczkowanie
Przekupka: 1 pkt / 100% pozyt.
|
PAŹDZIERNIK u Zielonki1423 Cubus, Amisu i inne
Można pisać zapraszam. 
PAŹDZIERNIK
Regulamin
Wystawiam ubrania nowe i używane, każde w dobrym nienagannym stanie. Zawsze wysyłam świeże i wyprane rzeczy ( tego też oczekuję od Ciebie ).
Poszukuję różnych rzeczy ubrań, kosmetyków, galanterii - proponujcie może akurat coś uznam za potrzebne i chętnie się wymienię.
UWAGA!
* Wysyłka : listem bądź paczką POLECONĄ
* Nie wysyłam paczek za granicę[COLOR=Silver]
CHĘTNIE WYMIENIĘ:
1. Spódnica szara wizytowa, H&M idealna do biura rozm 44 ( założona 1 raz) stan idealny ! Szczegółowe rozmiary na życzenie
2. Spodnie jeans jasne CUBUS, typ: proste, Rozmiar 33, używane, na prawej nogawce mała dziurka, którą uwidoczniłam na zdjęciu ( niewidoczna podczas noszenia spodni ) Szczegółowe rozmiary na życzenie
3. Spódniczka, ciemny jeans, używana, delikatne przetarcia, które nie rzucają się w oczy a nawet wyglądają jakby tak było od początku. Rozm. 32 Szczegółowe rozmiary na życzenie
4. Bluzka Typ: Nietoperz, over size, AMISU, używana, stan dobry, Rozm. z metki S, ja ją nosiłam gdy miałam rozmiar L ( i wyglądała na mnie jak dopasowana z nietoperzymi ramionami, moim zdaniem nawet przy takim rozmiarze wyglądała extra ), dziewczynom które lubią over size także powinna przypaść do gustu. Szczegółowe rozmiary na życzenie
5. Bluzka 2 stronna, z tyłu ciekawe wycięcie na plecahc, AE Woman, Rozm duży L Szczegółowe rozmiary na życzenie
6. Ciepły sweterek -tunika, rozm. Uniwersalny, serduszka, używany.
Edytowane przez zielonka1423
Czas edycji: 2013-10-07 o 14:25
|
|
|