|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
PAŹDZIERNIK u Zielonki1423 Cubus, Amisu i inne
Można pisać zapraszam.
![]() ![]() PAŹDZIERNIK Regulamin Wystawiam ubrania nowe i używane, każde w dobrym nienagannym stanie. Zawsze wysyłam świeże i wyprane rzeczy ( tego też oczekuję od Ciebie ). Poszukuję różnych rzeczy ubrań, kosmetyków, galanterii - proponujcie może akurat coś uznam za potrzebne i chętnie się wymienię. UWAGA! * Wysyłka : listem bądź paczką POLECONĄ * Nie wysyłam paczek za granicę[COLOR=Silver] CHĘTNIE WYMIENIĘ: 1. Spódnica szara wizytowa, H&M idealna do biura rozm 44 ( założona 1 raz) stan idealny ! Szczegółowe rozmiary na życzenie 2. Spodnie jeans jasne CUBUS, typ: proste, Rozmiar 33, używane, na prawej nogawce mała dziurka, którą uwidoczniłam na zdjęciu ( niewidoczna podczas noszenia spodni ) Szczegółowe rozmiary na życzenie 3. Spódniczka, ciemny jeans, używana, delikatne przetarcia, które nie rzucają się w oczy a nawet wyglądają jakby tak było od początku. Rozm. 32 Szczegółowe rozmiary na życzenie 4. Bluzka Typ: Nietoperz, over size, AMISU, używana, stan dobry, Rozm. z metki S, ja ją nosiłam gdy miałam rozmiar L ( i wyglądała na mnie jak dopasowana z nietoperzymi ramionami, moim zdaniem nawet przy takim rozmiarze wyglądała extra ), dziewczynom które lubią over size także powinna przypaść do gustu. Szczegółowe rozmiary na życzenie 5. Bluzka 2 stronna, z tyłu ciekawe wycięcie na plecahc, AE Woman, Rozm duży L Szczegółowe rozmiary na życzenie 6. Ciepły sweterek -tunika, rozm. Uniwersalny, serduszka, używany. Edytowane przez zielonka1423 Czas edycji: 2013-10-07 o 14:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: PAŹDZIERNIK u Zielonki1423 Cubus, Amisu i inne
Dokładka1
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dokładka 2
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dokładka 3, mozna pisac.
Edytowane przez zielonka1423 Czas edycji: 2013-10-07 o 14:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic
![]()
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Hop!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
W tej chwili nic
![]() ![]()
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Hop !
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:46.