Zakorzenienie
|
Dot.: Jesień blisko, brzuszki rosną - cuda dziać się będą wiosną - mamusie III/IV 201
Cytat:
Napisane przez side85
|
cudowne uczucie.. moja dzidziula sobie teraz przerwę zrobila i nie chce mamusi uszczęśliwić 
i super ten wózek kupiliście 
Cytat:
Napisane przez baja_86
Mój Tż jeszcze nie czuje kopniaków maleństwa, co rękę przyłoży to maly przestaje kopać, ma szacunek do ojca 
|
a może się go boi
Cytat:
Napisane przez mmhym
Dziewczyny, znacie może jakiś sposób na pękające naczynka?  Bo ja rodzinną skłonność do nich mam, ale ostatnio bardzo dużo postrzelało mi na udkach a wczoraj patrze a ja mam symetrycznie po bokach brzucha paski popękanych naczynek...  Można jakoś zaradzić czy taka ma uroda i  ? Ponoć rutinoscorbin uszczelnia trochę, ale dalej nie wiem czy można go łykać w ciązy?
|
rutinoscorbin pomoże często jest polecany osobom ze słabymi naczynkami bo ma wit C
Cytat:
Napisane przez agunia4ever
Dziewczyny. Widziałam, że któraś o czopki glicerolowe się pytała. Mi ostatnio moja ginka przepisała więc chyba można w ciąży.  Troszkę mnie wystraszyłyście. Mam nadzieję, że nie zrobiłam dzidzi krzywdy 
|
jak Ci gin przepisała to jak najbardziej je stosuj 
Cytat:
Napisane przez Ela87
Udało mi się sfotografować żabkę, dużego grzyba i jakiegoś grubasa 
|
ja nie widzę grubasa i powiem Ci że nie widać tych kg
Cytat:
Napisane przez elunka88
My  20t2d
I pierwsza tura ubranek, które dostałam -na drugim zdjęciu te 2 od lewej ubranka to kombinezon polarowy ciepły, a drugi bardzo gruby ciepły pajac 
|
ale wam te brzuszki rosną i tak Ci się fantastycznie udały te ubranka że aż Ci zazdroszczę 
Cytat:
Napisane przez teQiba
Dziesczyny duzo tych ubranek rozm. 56 kupujecie? Bo zastanawiam sie czy nie bedzie tak ze dzidzia sie 58 urodzi i lipa bedzie.
|
ja mam 1 bodziaki, bo gdy się urodzi większe dziecię to mi nie będzie szkoda, a jak będzie małe to się coś szybko dokupi, a może też coś dostaniemy więc będzie git
Cytat:
Napisane przez Ela87
Ja to jestem dziwna. Pytałam się Was o te ruchy, bo coś czułam ostatnio o stałych porach (o 5 rano jak tż do pracy wychodził i wieczorem ok 22). Nie było po tym ani efektu dźwiękowego,ani żadnego innego  i było to dziwne uczucie. Nie chciałam się nakręcać, chociaż zapisałam sobie kiedy pierwszy raz poczułam. Po dzisiejszej nocy nie mam ŻADNYCH wątpliwości, że to było i jest "TO"  Skończyłam czytać książkę o 24:00 i jak się już położyłam, to mała dała niezły popis  ale krótki, natomiast dzisiaj o 6 rano chyba ćwiczyła lekkoatletykę  Nie było kopniaków mocnych, ale rozpychanki i turlanki 
Problem tylko polega na tym, że jak tylko przyłożę rękę do brzucha, to nagle cisza  kompletnie nic. Leżę tak kilka minut i nic  jak tylko puszczę rękę od razu mam kontrę Chciałabym żeby tż to poczuł, ale jak tylko go wołam i on kładzie rękę, to też cisza.
Życzę Wam wszystkim dziewczyny abyście JAK NAJSZYBCIEJ poczuły te ruchy, bo to niesamowite. I chyba teraz dopiero dociera do mnie, że mam w brzuchu ciecko 
|
a ja też się rano kiedyś obudziłam i się zastanawiałam co mi tak szaleńczo w brzuchu jeździ a to dzidzia akrobatowała a mój tż tylko raz poczuł kopniaczka dziecka i to tyle, teraz za każdym razem jak kładzie rączkę to cisza jest albo tak słabe ruchy, że on ich nie wyczuwa a ja bym tak strasznie chciała żeby i on poczuł, bo pamiętam jak mu się wtedy oczka świeciły i się śmiałam do niego, że dzidzia się go boi bo wie, że z nim nie będzie dyskusji, chyba że dzidzia będzie tak samo uparta jak tż  
baja ten brzuszek to masz jak marzenie
Pod moim sercem,inne bije serce... Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane. Pod moim sercem małe rączki dziecka, cichutko pukają do mojego serca. Myślę, sobie wtedy: może być wspanialej? Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje!
Edytowane przez monkaa321
Czas edycji: 2013-10-14 o 08:28
|