2013-10-16, 11:30
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie majowo- czerwcowe 2014 :-)
Wy mnie Mamusie normalnie rozpieścicie tutaj z komplementów Bardzo dziękujemy i cieszymy się,że fotka się podoba
Cytat:
Napisane przez Light Limara
A ta terapia grupowa coś dawala?
|
Tak myślę,że terapia dużo mi dała. Dużo się dowiedziałam o sobie i o swoich mechanizmach
Cytat:
Napisane przez paulka0212
U mnie też rodzice się zadeklarowali, jak będzie dziewczynka to babcia kupi wózek a jak chłopak to dziadek.
No ale po wczorajszym dniu stwierdzili, że się zrzucą i kupią wspólnie...
A jeżeli chodzi o teściów, też nie mam co liczyć ....
Jak powiedziałam o tej całek "wózkowej" akcji moich rodziców teściowej, to stwierdziła że ona ma już wnuczki i nie będzie musiała raczej nic kupować, bo moich rodziców to pierwsze i dlatego tak chcą kupować ... :/
|
Widzę,że nie tylko ja mam takich teściów..Moi to napaleni są wyłącznie na wnuka(bo 2 wnuczki już mają)i ciągle tylko gadają o wnuku i wnuku..przykre to. Mam nadzieje tym bardziej,że to dziewczynka w moim brzuszku siedzi
Cytat:
Napisane przez gosius91
I gołabki zrobione
|
GOŁĄBKI
Cytat:
Napisane przez D0tk4
właśnie zapisałam się na pierwsze USG  29ego października, a więc to będzie 7 tydzień (6t3d), to chyba tak akurat, nie? bo zaraz później wyjeżdzam na 2 tyg, wiec wole zrobić przed wyjazdem, a kolejne w 12 tyg. myślicie, że to ok?
|
Ja na swoje 1 poszłam jak byłam według usg 5t2d i było jedynie ciałko żółte i pęcherzyk,także różnie to bywa. Ale nastawiaj się optymistycznie,myślę,że w 7tyg serduszko pięknie już będzie biło
Cytat:
Napisane przez VwVampirka
Przyszedł mój nowy staniczek w big rozmiarze  Jest śliczny i moje cyce w nim  marzenie! Chyba z 10 min nie mogłam się napatrzeć.
|
Gratulacje dużych cycuszkó 
Cytat:
Napisane przez Seleniti
Właśnie tak sobie myślę, że żeby nie było zamieszania to na pierwszej stronie nowego wątku można by stworzyć coś w stylu informatora bo niewiele nam zostało a podejrzewam, że jeszcze wiele mamusiek do Naszego grona dołączy, i tam można by zawrzeć info na temat dolegliwości ciążowych, kiedy należy udać się z obawami do lekarza, co z badaniami genetycznymi itp co o tym sądzicie ?
|
Ja się dołącze i zaproponuje by na tej 1 stronie jeszcze poukładać nas według tygodni w jakich jesteśmy by łatwo było zobaczyć kto mniej więcej jest w podobnym momencie.
Cytat:
Napisane przez santom
a w zalaczniku nasza kroszka 
|
Piękny Bąbelek!
Cytat:
Napisane przez VwVampirka
Właśnie wróciłam od gina 
Z dzieciem wszystko ok, nie wiem czy machał rączkami, ale widziałam oczy nosek i usta  Mam fotkę. Gin powiedział, że jeśli chcę wierzyć, że tam to widzę, to niech tak będzie, ale ja i tak wiem swoje 
|
Śliczności!
Cytat:
Napisane przez Nikii89
To mój brzuszek w 10tc . Wydaje mi się już taaaaaki duży 
|
(marze..)
Witam nowe Mamusie
Tak w ogole,to gratulacje II Trymestrów bo widziałam,że już pare osób przeszło
Mnie dalej zmęczenie trzyma i śpię po pare razy w ciągu dnia..Mam zajawkę na lody i codziennie je szamam.
Jak to u Was jest ze słodyczami?Ograniczacie sie?
P.S. Dzisiaj idę na msze bo moja parafia jest Św. Gerarda a on jest patronem kobiet w ciąży, osób starających się o potomostwo i przebiegu dobrych porodów,także pomodlę się za Nas wszystkie przy okazji Mają relikwia wystawić do pocałowania^^
P.S.1 Czy mi sie wydaje,czy pare osob było na prenatalnych już? A gdzie są fotki ja się pytam
P.S.2 Jak witamy nowe Mamusie i piszecie,że dopiero co się dowiedziałyście to aż mnie serduszko ściska jak sobie przypomne,ze jeszcze nie tak dawno sama patrzyłam z niedowierzaniem na 2 mocne kreski na teście..
Edytowane przez lolitka888
Czas edycji: 2013-10-16 o 11:32
|
|
|