Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jedne karmią, drugie rodzą, trzecie jeszcze w ciąży chodzą! Mamy XI-XII 2013r. cz.XI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-23, 22:40   #880
kyte
Wtajemniczenie

Dot.: Jedne karmią, drugie rodzą, trzecie jeszcze w ciąży chodzą! Mamy XI-XII 2013r.

Cytat:
Napisane przez ktosiula Pokaż wiadomość
Mam wiadomość od 24Kasiuli24. Jest w szpitalu, bo miała ciśnienie 150/120. Coś tam jej podali i jak spadnie to puszczą ją do domku, a jak nie to CC. Pozdrawia.

Kasiula już jest w terminie więc może rodzić i ma taką nadzieję, że do domciu wróci już z malutkim
Ojejj w sumie to może się rozpakowaćAle fajnie
Cytat:
Napisane przez ryba91 Pokaż wiadomość

Angiee miała sie odezwać...

ciekawe jak u DE?
i jak u Pepper..?

Anulka- . za spadek bilirubiny!

Aaby- fajny porodzik

Kochana, gdybyś była bliżej i były by to unisex ciuchy to z chęcią bym odkupiła :P Ja nie wiem jak to jest, mój urodził się 54cm, a te ciuszki które mam na rozmiar 56 mu jakoś na klacie wisi, rękawy za duże, co najwyżej na długość są dobre, ale takie fest luźne są i nie podoba mi sie to..

Tak, ja miałam przokropną zgagę i mój ma włosy

Idziemy jutro do lekarza z małym, ciekawe ile przybrał

Domii- za problemy brzuszkowe- zeby poszły precz!!

Kasiula to już rodzić może.
Ciekawe czy u mnie się sprawdzi, mam nadzieję że nie, bo moja córa będzie łysa
Cytat:
Napisane przez nemosek Pokaż wiadomość
W promocji nawet za 130 kupisz
Ale wiesz mogłaby sprawić Wam prezencik na poremontowe mieszkano

---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ----------

To trzymamy kciuki żeby długo jej nie trzymali i żeby wyszła ze szpitala już z bobasem

---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ----------

No to teraz rodzic możesz

---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ----------

nie no chyba nie będzie tak źle

Tak teraz czytam sobie o Waszych problemach z dzieciaczkami ,ulewaniach,bolących brzuszkach,problemach ze snem i mam nadzieję że jako doświadczone mamusie będziecie z kolei nam przyszłym też rad udzielać.Staram się kodować niektóre rzeczy, ale nie ma to jak zderzenie praktyki z prawdziwą rzeczywistością.
No powiem szczerze że sama jestem przerażona...jak ja nie zauważe tego śluzu w kupie?Albo w ogóle milion innych rzeczy? Teraz to ja się zaczynam tego dziecka bać..
Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
mam przed oczyma scene z horroru i taką melodyjke z pozytywki

a to będe szukać w takiej cenie

no mogłaby, aleona ma sama kupe kredytów na głowie, nam pożycyzła troche kasy na ten przedpokój i dała kase na kafelki na podłoge więc może już jej darujemy byle procentów od pożyczki nie policzy

czekamy na info chociaż ja się nastawiam na poród bez zzo, ale kto tam wie jak wyjdzie
To samo sobie wyobraziłam!!I jeszcze takie rozczochrane włosy
Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
myślicie że zrobienie sobie tostów o tej godzinie to przesadyzm?
Ja myślę że to całkiem dobry pomysł, sama przed chwilą pochłonęłam jednego
kyte jest offline Zgłoś do moderatora