Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 cz,IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-11-25, 08:54   #4037
misiaczka555
Wtajemniczenie

Dot.: Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 cz,IV

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;43869813]Kurcze serio aż tak przestrzegacie tego stroju dziennego/nocnego? Ja nie przebieram Artka do snu. W dzień i tak chodzi w wygodnych, bawełnianych rzeczach. Oczywiście po kąpieli, ulaniu czy big kupie dostaje czyste rzeczy, ale nie ma u nas "pizamek", nie wiem, kiedy je wprowadze...

My po pierwszym, Mały usypia, a ja zasiadam do przyjaciela z plastiku.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE]
Ja przebieram Maję w piżamkę bo daje jej to sygnał że teraz jest noc i czas na długi sen, a także dlatego że stawiam sie w jej sytuacji i szczerze to nie usnęłabym nigdy w ubraniu. A świeża piżamka na czyściutkie ciałko

Cytat:
Napisane przez angelak86 Pokaż wiadomość
Piotruś chyba sie wyspał bo pojedzony piszczy w łóżeczku na całe gardło. O matkoooooo :banghead:

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Mam nadzieje że jednak kimnął jeszcze
Cytat:
Napisane przez taribari Pokaż wiadomość
Dzien dobry!
Młody właśnie wsuwa śniadanko. Jejku jak fajnie spać do 7.30

Dzoan 90 ml to moj zjadal jak mial 3 tyg. pewnie za długo Ci po tym nie pospał?

Sam chyba każde mleko trzeba zużyć w ciagu 2-4tyg.?

Misiaczka za takie teksty tesciowa by nie miala do nas wstepu :pala:

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Czasem się zastanawiam czy celowo chce mnie zranić czy tylko taka głupia jest i gada co jej ślina na język przyniesie

---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ----------

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Potrzebuję rady. Chodzi o ten nieszczęsny chodzik. Ustaliliśmy z mężem, że go sprzedamy na all i powiemy rodzicom, że Miś płakał, nie chciał żeby go do niego wsadzać, bał się itd. więc sprzedaliśmy i kupiliśmy mu coś innego. Oczywiście sami z siebie nie będziemy się wychylać z informacją o sprzedaży, tylko jeśli sami o niego zapytają. Zastanawiam się jednak czy nie lepiej powiedzieć wprost, że nie będziemy używać. Po pierwsze ja nie będę potrafiła udawać, że się cieszę z prezentu, bo jestem wściekła. a po drugie jeśli rodzice uznają, że dobrze wybrali, to następnym razem też nie spytają czego Misiek potrzebuje, co nam się podoba itd. tylko od razu na roczek kupią mu quada Mąż nie chce rodzicom, a szczególnie siostrze, bo prezent jest oficjalnie od niej, robić przykrości, ale kurcze czemu ja mam udawać, że jestem zadowolona jak nie jestem.
Ja chyba bym nie mówiła o sprzedaży. Ale wszystko zależy od tego czy masz kumatych teściów. Bo moi nie są kumaci i jeszcze byłaby obraza majestatu
Mojej teściowej i mamie ciągle jak katarynka powtarzam że nie chce ubrań dla Mai na 2/3 lata bo nie mam gdzie tego trzymać. One kiwają głowami że pojęły a potem znowu przynoszą wielkie ciuszki pytam gdzie mam to trzymać, "do szafy włożysz". Pytam której, "o jejku przyda ci się" grrrrr
Dlatego biorę i sprzedaje na Allegro

MAJA🍼

23.08.2013
misiaczka555 jest offline Zgłoś do moderatora