2013-11-25, 11:00
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 cz,IV
Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt
Ja nóg właśnie nie mogę ćwiczyć przez naczyniaka w udzie.... przez to nawet z Chodakowską przestałam ćwiczyć 
Jeszcze mam 1cm przerwy w mięśniach brzucha  i w ogóle wiecie, że pępek mi się nie schował, tylko odstający jak w ciąży? 
|
Trzeba spboe radzić
A nie możesz ćwiczyć w ogóle czy tylko do momentu jego zaleczenia?
Ja mam 2,5cm Dlatego chcę ćwiczyć, to zestaw na wzmocnienie mięśni grzebietu, dna miednicy i pozbycie się diastasis właśnie dopiero później wdrożę plan właściwy.
Kejt, spokojnie, mój się schował, ale tylko dlatego, że wbił się w dziurę w brzuchu 
---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ----------
Cytat:
Napisane przez lachryma
Ewusia, nasza Oliwia od 2,3 tygodni nie potrafi grzecznie leżeć brzuszku. Polezy i porozglada się z 5 minut i już zaczyna szaleć. Tyłek idzie do góry, zapiera się stopami i próbuje pełzac do przodu. Palce od dłoni wbija w matę/przewijak, żeby podciągnąć się do przodu. Męczy ją to strasznie i szybko się denerwuje jak leży w miejscu i nic nie wychodzi z pelzania.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
ja niew wiem czy to w porządku, bo między naszymi dziećmi jest spora różnica, ale Alik robi dokładnie tak samo.
|