Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dopingowe oczko, czyli 21 czésc pogaduch przy bananie ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-12-03, 13:35   #370
AnnaOstapiuk
Zakorzenienie

GG do AnnaOstapiuk
Dot.: Dopingowe oczko, czyli 21 czésc pogaduch przy bananie ;)

Cytat:
Napisane przez emi29w Pokaż wiadomość
Aniu sztaluga + gratisy
Fajna, ale już muszę zrezygnować z tego zakupu, amm dla Natalki zamówione 3 prezenty na prawie 200 zł, więc chyba jej styknie

Cytat:
Napisane przez SilverAguti Pokaż wiadomość
a ja cały dzień spędziłam nicnierobiąc, mam poczucie bardzo zmarnowanego dnia ręka nadal boli i nie wiem od czego, już kilka razy tak miałam, raz lewa, raz prawa, a nigdy jakieś przesilone nie były. możliwe, że tak się jakiś reumatyzm objawia? bólem i opuchnięciem?
Asiu to mogą być bóle reumatyczne
Ale mogą być też tylko przeciążeniowe i na to polecam (choć i na reumatyzm też sie nada) balsam ze świstaka https://www.google.pl/search?q=alpen...ml%3B259%3B169
Ja miałam taki ból od nadgarstka do łokcia, że myślałam, że już nie wyrobię. I to prawej ręki, o szydełku można było praktycznie zapomnieć, gdyby nie to, że zaciskalam zęby i dłubałam, bo miałam zamówienia.
Farmaceuta mi to polecił i działa Moja teściowa też smarowała u mnie na kolano i też jej szybko pomogło.
Coś koło 22 zł za to zapłaciłam, ale bardzo wydajne.

Cytat:
Napisane przez agusia2410 Pokaż wiadomość
no nie bardzo Aniu - bo mi sie chce większe formy robić a nie takie drobiazgi chciałabym skończyć szal co mam zaczęty z tej nowej włóczki i gail
Ale druciana bombka Malinki była duża

Cytat:
Napisane przez jola2243 Pokaż wiadomość
No majne 30-sta mi stuknęła
Aleś Ty młoda, mi w lutym 33 stuknie Normalnie wiek Chrystusowy, a ws umie to czasem mam wrażenie, że ten mój codzienny krzyż naprawdę na plecach ciąży

Cytat:
Napisane przez babydelfi Pokaż wiadomość
teściowa miała wczoraj iść do szpitala, miała planowane od kilku miesięcy przyjęcie na operację, a jak szłam do Filipa na robienie tych ozdób, patrzę a ona wraca rowerem ze sklepu, zatrzymała się i pyta dokąd się wybieram (musiała wiedzieć, a co ją to interesuje ) ale do rzeczy, pytam się jej: " a mama nie miała być dzisiaj w szpitalu?" to mi odpowiada: "tak miałam, pamiętałam, ale się bałam i nie pojechałam, tyle się teraz słyszy że zoperują nie to co mają więc wolałam nie ryzykować i nie poszłam"
No a jakby jej tak język niechcący usunęli?

Cytat:
Napisane przez rardan Pokaż wiadomość
Kasiu, a co miała mieć operację na głowę i się boi, że jej resztę szarych komórek usuną.

[/COLOR]Aniu, gratuluję zamówień.
Muszę małe aniołki wykrochmalić jeszcze do pokazania koleżankom.
Mam jeszcze kilka gwiazdek i dwie bombki z tamtego roku.
Pokrochmalę, może zechcą kupić.
Tylko Ługa mi się skończyła.
Danuśka, no Ty rzadko się odzywasz, ale jak już coś napiszesz to klękajcie narody Dobre z tymi komórkami

Powodzenia w sprzedaży A skoro nie masz ługi to może zrób na cukier? Będzie sztywniejsze przynajmniej

Cytat:
Napisane przez SlonecznikB Pokaż wiadomość
[/COLOR]Aniu jeśli Twoja ciocia np nie ma za co kupić jedzenia, to należy jej pożyczyć, oczywiście nie taką kwotę, ale jeśli ma inne potrzeby to musicie rozważyć.
Mieszkała w Bielsku BIałej, jak straciła pracę, a zarazem swoja działalność, przeniosła się 20 km ode mnie, do swojej mamy na wieś. Miała też ciutkę problem %, bo nie mogła sobie poradzić w tej sytuacji. To minęło, pracuje dorywczo w sadzie, ale sezon minąl. Mieszka z babcia, więc to nie chodzi o codzienne utrzymanie. Ma jakieś zobowiązania bankowe.
Do mnie się zgłosiła, bo nie chce, żeby inni wiedzieli... choć ona nie wie o tym, że reszta rodziny dokładnie wie, o co chodzi...
Ja naprawde nie mam 1000 zł na danie na jakiś długi termin, co innego 100-200 zł.
To naprawdę jest trudna sytuacja i nie mogę stawiac mojego męża wobec tego... on musi ciężko pracować na swoja wypłatę, kosztem bycia w domu codziennie. I na dodatek musiałby dać peniądze z ta myślą, że może wcale ich nie odzyskać.
A ciotka ma rodzeństwo, które moglo by jej pożyczyć, ale uczepiła sie mnie

Cytat:
Napisane przez Szydełkomaniaczka Pokaż wiadomość
Aniu numer konta poprosze
Chwila uno momento, już wlizam na konto.
AnnaOstapiuk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując