Cześć dziewczyny!
Przyznaję, że podczytuję Was od jakiegoś czasu, ale ciężko mi się było "wbić" w taki rozkręcony wątek.
Może przy okazji nowej części wyjdzie mi to lepiej
Melduje się kolejna przyszła mama!
Na wstępie gratuluję wszystkim kobietkom i za wszystkie trzymam kciuki, żeby aż do końca ciąża przebiegała bez najmniejszych problemów, a maluszki rosły zdrowo.
Teraz może kilka słów o mua.
Jestem w 23 tygodniu. Termin porodu mam wyznaczony z pierwszego USG na 19 kwietnia, z drugiego na 9 kwietnia, więc nie wiadomo czego oczekiwać

.
W brzucholandii mieszka dziewczynka, którą po burzliwych,ale to naprawdę burzliwych dyskusjach, zdecydowaliśmy z mężem nazwać Emilką
Córeczka trafiła nam się z temperamentem i ostatnio tak się rozbrykała, że najwyraźniej moja macica jest dla niej jednym wielkim placem zabaw

Zarówno Mała jak i ja czujemy się dobrze. 17 grudnia mam wizytę u gina, więc się upewnię, że nic się nie zmieniło w tej kwestii.
Cayenne- czytałam Twój opis szpitala i miałam wrażenie, że czytam literaturę fantastyczną

Tekst o pochwie i twarzy rozwalił mnie na kawałeczki
Czytałam również o komentarzach Waszych lekarzy odnośnie wagi i jestem trochę w szoku. Tyle mówi się o tym, że każda kobieta tyje indywidualnie. Czy przez tyle lat uprawiania zawodu nie przyswoili sobie jeszcze tej informacji??? Najważniejsze, że maluszki są zdrowe, a Wy czujecie się dobrze. Kilogramy to sprawa drugorzędna. Z resztą i tak zrzucimy je po porodzie i będziemy sexy mamuśkami
A teraz dwa pytanka...
1. Pewnie już o tym pisałyście, ale ciężko będzie wychwycić tę informację ze wszystkich części wątku: macie już upatrzone/kupione wózki? Ja dopiero zaczynam zgłębiać temat. Na razie bardzo mi się spodobał Xlander Xmove, ale cena mnie odstrasza (nawet używane są bardzo drogie), więc szukam alternatywy.
2. Ćwiczycie w ciąży? Ja przed zajściem prowadziłam dość aktywny tryb życia, więc teraz robię różne workouty dla ciężarnych, jeżdżę na rowerku stacjonarnym i staram się dużo spacerować. Ciekawa jestem jak to wygląda u Was.
Pozdrawiam ciepło!