Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy styczniowo-lutowe (XIII) ROCZKUJEMY! ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-07, 00:17   #2786
hje
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczniowo-lutowe (XIII) ROCZKUJEMY! ;)

Cytat:
Napisane przez scotasia Pokaż wiadomość
Wizyta teściów skłoniła mnie do refleksji... mówicie do swoich t. "mamo" tato"? Ja jakoś nie umiem się przełamać... Może gdybyśmy razem mieszkali to nie udałoby się tego uniknąć. A tak to migam się jak mogę
Albo w bezokoliczniku mówię, a jak już trzeba, to pan/pani, tż do moich tak samo. Z resztą, jakoś tego nie widzę, do teścia może bym się jeszcze przemogła, bo fajny dziadzio z niego, ale do t.? No nie wiem

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
Melduje: Amelka zrobiła dzis samodzielnie dwa pierwsze kroczki !! moja mała córeczka

Nie karmie od 4 rano, cyce mnie napierdzielają... nie wiem, chyba niedługo sciagne troche ... Moze sie uda odstawić ?

Doczytałam jeszcze potem - a nie lepiej ściągać częściej, ale po troszku? Za każdym razem tylko do tego momentu, aż poczujesz ulgę? Jak miałam nawały, to tak robiłam - nawet nie laktatorem, a palcami normalnie Jak się ściąga takie maleńkie ilości, to pokarm się wtedy nie produkuje.

Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość

Nie, nawet mi tego nie zaproponowali, zresztą przez gardło mi by nie przeszło.

Kochany Misio!

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
dzisiaj Pietraszko przeszedł pół pokoju sam
Jeszcze raz:

Cytat:
Napisane przez scotasia Pokaż wiadomość
A właśnie... macie jakieś pomysły na prezenty na Dzień Babci/Dziadka?? Zgapiłabym jakiś
Zapewne coś w stylu kalendarza/kubków/ramki ze zdjęciem(zdjęciami) Poli

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
Numero telefono mi podesłał ale chyba sie nie skusze
Podejrzanie "łatwo" poszło Jak on taki szybki, to ja bym chyba sobie darowała na Twoim miejscu, wygląda na desperata

Zdrowia dla Hani i Darii!

--------------------------

Witam
Kurde, wiecie co, nie pisałam tego wcześniej, ale od jakiegoś miesiąca też mamy problem z zasypianiem i nockami A do tego Pola budzi się coraz wcześniej/śpi coraz krócej
hje jest offline Zgłoś do moderatora