2014-01-07, 00:17
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo-lutowe (XIII) ROCZKUJEMY! ;)
Cytat:
Napisane przez scotasia
Wizyta teściów skłoniła mnie do refleksji... mówicie do swoich t. "mamo" tato"? Ja jakoś nie umiem się przełamać... Może gdybyśmy razem mieszkali to nie udałoby się tego uniknąć. A tak to migam się jak mogę 
|
Albo w bezokoliczniku mówię, a jak już trzeba, to pan/pani, tż do moich tak samo. Z resztą, jakoś tego nie widzę, do teścia może bym się jeszcze przemogła, bo fajny dziadzio z niego, ale do t.? No nie wiem 
Cytat:
Napisane przez Delicjanka
|

Doczytałam jeszcze potem - a nie lepiej ściągać częściej, ale po troszku? Za każdym razem tylko do tego momentu, aż poczujesz ulgę? Jak miałam nawały, to tak robiłam - nawet nie laktatorem, a palcami normalnie Jak się ściąga takie maleńkie ilości, to pokarm się wtedy nie produkuje.
Cytat:
Napisane przez laurka23
Nie, nawet mi tego nie zaproponowali, zresztą przez gardło mi by nie przeszło.
|

Kochany Misio! 
Cytat:
Napisane przez LadyWhisper
dzisiaj Pietraszko przeszedł pół pokoju sam 
|
Jeszcze raz: 
Cytat:
Napisane przez scotasia
A właśnie... macie jakieś pomysły na prezenty na Dzień Babci/Dziadka?? Zgapiłabym jakiś 
|
Zapewne coś w stylu kalendarza/kubków/ramki ze zdjęciem(zdjęciami) Poli 
Cytat:
Napisane przez sylwietta1988
Numero telefono mi podesłał  ale chyba sie nie skusze 
|
Podejrzanie "łatwo" poszło Jak on taki szybki, to ja bym chyba sobie darowała na Twoim miejscu, wygląda na desperata  
Zdrowia dla Hani i Darii! 
--------------------------
Witam 
Kurde, wiecie co, nie pisałam tego wcześniej, ale od jakiegoś miesiąca też mamy problem z zasypianiem i nockami A do tego Pola budzi się coraz wcześniej/śpi coraz krócej
|
|
|