|
|
#2731 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo-lutowe (XIII) ROCZKUJEMY! ;)
Cytat:
Oby szybko przeszło i bez gorączki. Zdrówka !! |
|
|
|
|
#2732 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hania wczoraj stała sama jakieś 5 sekund ale ja ją postawiłam
|
|
#2733 |
|
Zadomowienie
|
Szajka dziekuje za inspiracje prezentowe, namiot fajna sprawa, tylko to taki wielki grat, ale moze poszukam jakiegos fajnego w indianskim typie.
Meneq ale cudownosci Twoja Yae Fewciu kurcze brzmi to zachecajaco, ja zanim urodzilam oglaszalam wszystkim ze moje dziecko bedzie od poczatku spalo w swoim pokoju, tylko moja mama sie ze mne podsmiewala. Przyznam Ci sie, ze chyba nie bylabym wstanie spac, nie majac go obok siebie, do tego maly popsul ladowarke do niani elektrycznej, moze a naprawimy na poczatek i wtedy sprobujemy przeniesc. Wiecie, gdyby to male spalo ladnie, to jesli chodzi o mnie to mlody z nami moze spac i kilka lat, jedna kobieta mi kiedys powiedziala, ze trzeba korzystac z momentow, kiedy nasze dzieci potrzebuja naszej bliskosci tak bardzo, bo dosc szybko to sie zmienia i pozniej cale zycie to rodzice biegaja za dziecmi, zeby wysuplac chocby jeden uscisk. My wlasnie w drodze do Gdanska na urodzinowy torcik do mojej 4 letniej chrzesniaczki. Mlody w domu z babcia bo jeszcze go przeziebienie lekko trzyma. |
|
|
|
#2734 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Brawo dla Bartula!Cytat:
Cytat:
Cytat:
Kupuję w biedronce, wczoraj dostałam pełnoziarniste i jutro dokupię bo jakieś szpinakowe widziałam.Rollsy zrobię 3 rodzaje - łosoś wędzony, szpinak świeży i serek czosnkowy + sok z cytryny - pomidory suszone, serek paprykowy, ogórek zielony, sałata/rukola - salami, ser żółty, sałata/rukola oliwki i serek naturalny prócz tego kanapeczki z bagietki, różne opcje, z pastą jajeczną/guacamole, na to pomidor koktailowy, ser żółty, oliwki, sałata, rukola, śledzik, ogórek, i co mi tam do głowy wpadnie. Mama zrobi zupę gulaszową, podobno bardzo smaczna, ja zrobię dyniową, bo gulaszowej nie tknę, kuzynka też ![]() Tort zrobię truskawkowy, jeszcze jakieś ciasto. Ze dwie sałatki. Mam nadzieję że solenizant pozwoli ![]() Cytat:
Mi się ostatnio udało Misia przełożyć do łóżeczka i spał tam do 12 w nocy, potem przysnęłam na karmieniu i został ze mną
|
|
#2735 |
|
Zakorzenienie
|
MENEG ale Yae już fajnie tupta
|
#2736 |
|
Zakorzenienie
|
małe co nieco z wczoraj
ślubowaliśmy - 20.09.2008 Wojtuś - ur. 06.12.2009 Ewunia - ur. 10.01.2013 Edytowane przez gochaa_p Czas edycji: 2014-01-12 o 09:57 |
|
|
|
#2737 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2738 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyn fajsbukowe, mam do Was prosbe, korzystam teraz z tabletu,wiec nie potrafie skopiowac linku, syn mojej kolezanki z podstawowki ( mloda, fajna dziewczyna, wioskarka, wchodzila w sklad Polskej kadry wioslarzy) walczy z bialaczka, wiem, ze wy niez moich obszarow, ale udostepnijcie prosze, moze ktos sie zainteresuje.
Bede wdzieczna
|
|
|
|
#2739 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Hej. U nas cała noc nieprzespana. Daria gorączkuje. W nocy podawaliśmy co 4 h czopek i syropek... Ale nie chciała ta temp spadać. Więc dziś poszliśmy do lekarza. Ale tylko zbadała Darię, mówi że ma zaczerwienione gardełko trochę i że jej się wydaje że to przeziębienie. A ja się boję że to znów jakieś zapalenie ucha albo przez te bakterie w moczu.... Mamy dalej podawać czopki, nurofen i jutro do swojego lekarza.... Ehhh...ciągle coś.......
---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- Cytat:
Cytat:
śliczna!Cytat:
Cytat:
Życzę Zdrówka!! Cudne fotki.
|
|
#2740 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Mniej mnie przez te długie weekendy Nadrobiłam, ale nie cytuję, przepraszam ![]() Widziałam że Hje nasza kochana wróciła dla Poleczki ![]() Dziewczyny nie żeby to źle zabrzmiało, ale jak chcecie się pozbyć ubrań w rozmiarze M to chętnie obejrzę, bo muszę swoją szafę zmienić. także jak coś to możecie zdjęcia podesłać ![]() OGŁOSZENIE: Sprzedaję swoje botki czerwone, które kiedyś Wam wrzucałam. Nie mam ich do czego nosić, nie będę trzymać w szafie. Rozmiar 38. |
|
|
|
#2741 |
|
Zakorzenienie
|
wysmarowanie roczniaka to nie lada wyczyn
ślubowaliśmy - 20.09.2008 Wojtuś - ur. 06.12.2009 Ewunia - ur. 10.01.2013 Edytowane przez gochaa_p Czas edycji: 2014-01-12 o 09:57 |
|
|
|
#2742 |
|
Zakorzenienie
|
Hope szkoda, ze 38. Ja ostatnio polubilam obcasy/koturny, codziennie w nich latam (a tak sie zarzekalam, ze na spacery wygodniej w plaskich :P)
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2743 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A Mała jest bardzo dzielna! Cytat:
I zdało egzamin jakiś czas, potem noce masakra z tragedią połączone, więc spała z nami. Potem spała w swoim łóżeczku, ale w naszej sypialni, teraz sama w swoim pokoju - i tak jest najlepiej. I wiesz, nie zrobiłam tego, żeby oduczyć Ją spania z nami Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#2744 |
|
Zakorzenienie
|
Czy Wasze dzieciaczki też mają takie duże brzuszki
![]() ![]() Ostatnio sobie wkrecam że przekarmiam Mała, że za często jej jeść daję. Bo np dziś już nie je 5 h i nie krzyczy że głodna, a ja jej zawsze staram się dawać coś co 3 h. Tyle że teraz zaczęła mi więcej pic to może dlatego nie chce jeść. Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#2745 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
ale w sumie nigdy się nie zastanawiałam, czy go nie przekarmiam, bardziej się martwię, czy nie je za mało ![]() mój też w sumie nie pokazuje, że głodny tzn nie marudzi, a jak marudzi to raczej nie z głodu, bo jak podaję uu to tylko chwilkę pociągnie i nie chce więcej. ---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- ale tu dzisiaj cisza... |
|
|
|
|
#2746 |
|
Zakorzenienie
|
Aga też się nad tym ostatnio zastanawiałam. Blanka ogólnie jest drobna ale brzuszek to ona ma spory. I nie wiem. Waga w normie więc chyba wszystko w porządku
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2747 |
|
Zakorzenienie
|
moj to w ogole wyglada jak zaglodzone dziecko z biednej Somalii ![]() wysoki, chudy, odznaczajace sie zebra i wystajacy brzuchol ![]() Ewcia mimo ze chora to i tak sie usmiecha super fotki tylko szkoda ze takie male ![]() Kubulencjusz dopiero zasnal
|
|
|
|
#2748 |
|
Zakorzenienie
|
O to to Pstryczku,Blanka też ogólnie drobna a brzuszek jak zagłodzone dziecko
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2749 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za odpowiedzi.
Czyli brzuszek wystający to normalna sprawa. Jednak i tak myślę że ja przekarmiam ![]() Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#2750 |
|
Zakorzenienie
|
czemu tak myslisz? jak to u Was wagowo i centylowo wyglada?
|
|
|
|
#2751 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mam pojęcia bo waga nam się zepsuła.
Ale moje obawy wynikały bardziej z tego dużego brzuszka i z takich dni jak dziś, że nie jadła już 6h. Była na spacerze gdzie zjadła w ciągu tych 6h tylko chrupki długie 3 i piła soczek. A teraz śpi. Więc skoro tyle wytrzymuje bez jedzenia to może nie potrzebnie daję jej co 3 h coś jeść, a że ona chętna do jedzenia to je. No sama nie wiem. Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#2752 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o nocnych podjadaniach uu juz nie bede wspominac
|
|
|
|
|
#2753 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Brawa za kroczki!!
![]() Cytat:
może warto się zainteresować![]() Cytat:
jeszcze trochę i mamę do łóżeczka wyśle, a sam zajmie duże![]() Cytat:
Fajna impreza! Cytat:
![]() Woow ![]() Cytat:
bo ostatnio marnie przybiera na wadze.![]() Dominik też nie krzyczy, że głodny. Myślę, że jak by miał zajęcie, to by się sam nie upomniał długo. Teście pojechali... Zmęczona jestem słuchaniem... A Dominik właśnie bawi się z tatą. Zrobili sobie tunel z pudła kartonowego po pampersach ![]() No i ładnie.. tata nauczył włazić w wąskie tunele i Domis pcha mi się pod ławę na półkę. Zapomniałam się pochwalić, jak mój Domiś dziś ładnie w nocy spał. Była tylko jedna pobudka przed 4! a tak spał od 20 do 7.15. Kochany mój Edytowane przez scotasia Czas edycji: 2014-01-06 o 16:53 |
|||||
|
|
|
#2754 |
|
Konto usunięte
|
Aga, soczek zapycha
![]() Duży brzuszek to norma u dzieci do kilku lat nawet, nieproporcjonalna budowa. |
|
|
|
#2755 |
|
Zakorzenienie
|
widzialyscie to?
http://www.youtube.com/watch?v=0hev2s6-lAg |
|
|
|
#2756 |
|
Wtajemniczenie
|
Pstryczku
![]() Wizyta teściów skłoniła mnie do refleksji... mówicie do swoich t. "mamo" tato"? Ja jakoś nie umiem się przełamać... Może gdybyśmy razem mieszkali to nie udałoby się tego uniknąć. A tak to migam się jak mogę |
|
|
|
#2757 |
|
Zakorzenienie
|
Melduje: Amelka zrobiła dzis samodzielnie dwa pierwsze kroczki !! moja mała córeczka
![]() ![]() Nie karmie od 4 rano, cyce mnie napierdzielają... nie wiem, chyba niedługo sciagne troche ... Moze sie uda odstawić ?
|
|
#2758 |
|
Zakorzenienie
|
Pstryczku popłakałam się ze śmiechu.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2759 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny za uspokojenie
zawsze można na Was liczyć ![]() Scotasia ja nie mówię i nie wiem czy kiedykolwiek będę mówić ![]() Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#2760 | |||
|
Zakorzenienie
|
Super że imprezka się udała
Zdrówka!Cytat:
Zdrówka dla Darusi!Cytat:
Cytat:
![]() Pozdrowienia dla cioć
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:41.

Najgorzej jest pod pieluchą i na głowie :/ Ma krosty nawet w buzi i w uszach ! Gorączki, odpukać, brak. Nastrój ma nawet jako taki, ciut bardziej marudzi ale nie ma tragedii

TŻ rano zrobił zdjęcie jak spałam z młodym. Wzięłam go z łóżeczka około 5 żeby dłużej pospał. To czupiradło na 1 cm kwadratowym łóżka to właśnie ja
Tak się moje słoneczko panoszy w rodziców łóżku.

śliczna!
także jak coś to możecie zdjęcia podesłać ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)