Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-07, 20:42   #3267
Tequillla
Zadomowienie

Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 4

Przenajlepciejsze naleśniki na świecie robi się z tego przepisu: http://mojapasjasmaku.blogspot.com/2...hela-roux.html
U nas ZAWSZE są te naleśniki na niedzielne śniadanko
Wieczorem naleśniki nam tak nie smakują

Cytat:
Napisane przez cayenneOna Pokaż wiadomość
Ale powiem Wam po cichu, że mam w rodzinie wujka, ktory był prezydentem Bydgoszczy (nie mamy tu laski z Bydzi? ), generalnie z Komorowskim się szlaja i jego mama po porodzie powiedziała, że jak nic będzie kimś ważnym, bo mial 6 kg jak się urodził
Nooo nieźle, 6 KG!!

Cytat:
Napisane przez side85 Pokaż wiadomość
Tequillla zmieniłaś avatar ?

A co do pereł: KOCHAM! Zwłaszcza w złocie. Masz pierścionek z Apartu? Który? Ja teraz od św. Mikołaja dostałam ten komplecik: http://www.apart.pl/pl/kolekcje,c,kolekcje,perly,946 i http://www.apart.pl/pl/kolekcje,c,kolekcje,perly,4595

Cytat:
Napisane przez justine_87 Pokaż wiadomość
A to w ogóle możliwe, żeby noworodek miał 6kg??? Chyba takie przypadki zdarzają się baaaaaaardzo rzadko
i przy cukrzycy

Cytat:
Napisane przez virginia Pokaż wiadomość
Oj dziewczyny jest tyle spraw, które spędzają mi sen z powiek a o których Wy nie macie nawet pojęcia... Czasem Wam tego troszkę zazdroszczę . Choć staram się nie martwić i nie denerwować z wiadomych względów to nie jest to na pewno dla mnie stan i czas błogosławiony, szczęśliwy...

i
za jutro

Cytat:
Ja już sobie nawet u TŻta kasę wydebilam, kazalam mu obiecać, na cycki i brzuch w razie co także śpię sspokojnie
Mogliby takie zabiegi łączyć z cesarką, wychodzisz z dzieckiem a przy tym cała szczupła, jędrna, gładziutka
Cytat:
A raz jak miałyśmy w kancelarii taka solidna myślowe, zzadzwonilam, czy by mnie wsparł magnezem zawartym w czekoladzie. Przyniósł do kancelarii 4 czekolady, dla moich koleżanek też niezły fircyk, nie?
Kocham Twojego syna
Ale Ciebie nie, bo przez Ciebie lodów mi sie chce
Cytat:
Napisane przez grissini Pokaż wiadomość
A on do mnie bo w tym głębokim będziesz i tak wozić chwile to może bedziesz wozić małego w foteliku, bo gadał z mamą i jego siostry tak woziły swoje.
Hmmm skoro siostry tak robiły to sknerostwo chyba u nich rodzinne

Basia piękne mieszkanko ma Twoja lokatorka

A co do rozstępów to jakieś niesamowicie złośliwe stwory są. Ja mam za sobą kilka operacji i brzuch poorany bliznami. Dlatego w poprzedniej ciąży stwierdziłam że rozstępy mi nie straszne, bo i tak brzucha nigdy nikomu nie pokazuję, niech sobie są jak chcą. Moja mama ma strasznie wielkie po ciąży, więc byłam pewna że i ja ich nie uniknę. Niczym się nie smarowałam, bo nie znosze się paćkać. I co? I ani jednego nie mam! A 20 kg przytyłam wtedy
Teraz się smaruję balsamem Isany z urea bo mnie skóra swędzi. Mam też emulsję Babydreama ale nie używam bo ten zapach mnie zabija

Edytowane przez Tequillla
Czas edycji: 2014-01-07 o 20:44
Tequillla jest offline Zgłoś do moderatora